Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε σιγά μωρέ. Με τον haha έχουμε γίνει φιλαράκια πια... Στην κοινότητα της apple στον ινσομνια γνωριζομαστε όλοι πάνω κάτω... Τελείως δικός μας είναι και αυτός... Απλά ντάξει εμεις είμαστε λιγάαααααακι πιο πολύ fanboyδες.. ;)

Μα κι εγώ δεν διαφωνώ με τον haha...Απλά κοιτάει τον κόσμο έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν θεωρητικά.. Δυστηχώς όπως είπα δεν είναι, ούτε πρόκειται... Εγώ κοιτάω και λίγο από την μεριά της Apple/AT&T κοινώς και του κέρδους..

ρε παιδιά επείδη έρχεται κάποιος απο dubai σε μια βδομαδα και θέλω *iphone .. δεν μπορώ να πάρω το καινούριο άρα θα πάρω το παλιο... μια απορία που λέτε ότι μπορώ να μπαίνω στο ιντερνετ με wifi ...δλδ όπου έχει wifi μπαίνω στο ιντερνετ δωρεάν????

Μόνο άμα είναι ελεύθερο το hotspot ή άμα έχεις τον κωδικό... Κοινώς...στο σύνταγμά... Επίσης δεν νομίζω πως στο duβai έχει iphones...

Και επίσης (άσχετο τελείως)...το naruto το έχουν γαμίσει...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Apple, δεν έχει και καμία σκασίλα να υποχρεώνει τις εταιρείες να προσφέρουν data plans. Έχει όμως σκασίλα να προστατεύσει τη συσκευή τη από το να χαρακτηριστεί moufa. Γιατί αν κάποιος, που δεν γνωρίζει τι είναι αυτή η συσκευή και ότι είναι σχεδιασμένη να είναι συνέχεια online, την αποκτήσει για να στέλνει μηνύματα και MMS πολύ απλά θα σχηματίσει άσχημη γνώμη για αυτή. Και ως γνωστόν, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Προσωπικα πιστευω πως δεν ειναι απαιτηση της apple τα data plans, αλλα "κολπο" των εταιριων ωστε να μπορουν να παιρνουν λεφτα για κατι που μερικοι δεν θα χρησιμοποιησουν.(δινοντας ετσι τη δυνατοτητα στην εταιρια για περισσοτερα κερδη και τη δυνατοτητα για γενναια επιδοτηση)

Γιατι και το πρωτο iPhone ειχε κορυφαιο browser και οτι επρεπε για wifi, οχι βεβαια για gprs/edge, αλλα παρολα αυτα οι εταιριες εδιναν υποχρεωτικα τα data plans.

Με το gprs/edge θα μπορουσε ευκολα να δημιουργηθει στον πελατη η εντυπωση (σωστη κατα βαση) οτι τον κοροιδευουν και τον αναγκαζουν να πληρωσει για κατι που ειναι αχρηστο-παρωδια .(λογω ταχυτητων)

Ουσιαστικα λοιπον τα υποχρεωτικα data plans,ειναι οπως ειπαμε τροπος για να βγαλουν εξτρα χρηματα οι εταιριες και να μπορεσουν να επιδοτησουν καλα το iPhone.

Μα κι εγώ δεν διαφωνώ με τον haha...Απλά κοιτάει τον κόσμο έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν θεωρητικά.. Δυστηχώς όπως είπα δεν είναι, ούτε πρόκειται... Εγώ κοιτάω και λίγο από την μεριά της Apple/AT&T κοινώς και του κέρδους..

Εγω απλα θελω ολες τις διαθεσιμες επιλογες!

Για παραδειγμα πολυ χαρηκα που θα το δινουν και σαν σκετη συσκευη ξεκλειδωτη!

Δημοσ.
Ε σιγά μωρέ. Με τον haha έχουμε γίνει φιλαράκια πια... Στην κοινότητα της apple στον ινσομνια γνωριζομαστε όλοι πάνω κάτω... Τελείως δικός μας είναι και αυτός... Απλά ντάξει εμεις είμαστε λιγάαααααακι πιο πολύ fanboyδες.. ;)

Μόνο άμα είναι ελεύθερο το hotspot ή άμα έχεις τον κωδικό... Κοινώς...στο σύνταγμά... Επίσης δεν νομίζω πως στο duβai έχει iphones...

Και επίσης (άσχετο τελείως)...το naruto το έχουν γαμίσει...

ok κύπρο μένω και έμαθα ότι τα έχουν ανοικτά.. και στο dubai καλοέχει iphone στη μισή τιμή... βασικά 240 ευρώ το 16 gb το πήρε ένας φίλος μου πριν ένα μήνα... και όσο αφορά ναρουτο.... ασε και δεν μπορώ άλλο.... και το ναρουτο και το bleach έχουν χαλάσει εντελώς.... αρχίζω one piece σε λίγο λολ....

Δημοσ.

off topic--- άσε που έχουμε να δούμε shippuuden εδώ και δύο εβδομάδες !!! --- on topic --- λες να μπορώ να δω bleach - naruto στο iphone όταν με το καλό το πάρω;;;

Σίγουρα θα πετσοκόψω το intro από Ergo Proxy και θα το ρίξω μέσα....

Δημοσ.

Ουσιαστικά αν κάποιος σκέφτεται να κάνει μόνο χρήση wifi δεν έχει νόημα να μπει σε συμβόλαιο, σωστά....

εγώ έχω καρτοκινητό cu voda κ καλύπτομαι με περίπου 15 ευρώ το μήνα(τώρα με 15ευρώ ανανέωση από το κατάστημα μου έδωσαν +500λεπτά+500 η 200?σμσ(προς cu) δεν θυμάμαι κ 100Mb mobile internet για ένα μήνα ούτε τα μισά δεν πρόλαβα να χαλάσω.... αυτά τα 100 λέτε να παίζαν κ με το iphone? τεσπά είναι μπερδεγουέι η υπόθεση, εγώ πάνω από 25 το μήνα θα το σκεφτώ πολύ να δώσω για συμβόλαιο, ξεφεύγει πολύ η τιμή, μπορεί να βγεί κ τύπου με κάρτα που με έξτρα ευρώ να σου δίνουν κ ίντερνετ!!!!

καλά αυτά τα σενάρια που κάνουμε τόσες μέρες θα πρέπει κάποιος να τα μαζέψει να τα κάνουμε pre-iphone rumours insomiacs edition!!! :X

offtopic, εμένα μ άρεσε πολύ το death note k to full metal alchemist :P

Δημοσ.

Ρε παίδες να ρωτήσω επειδή όλο ακούω για κάτι MB που σου δίνουν σε συμβόλαια… Αφού με το iPhone μπαίνεις μέσω wi-fi εντελώς δωρεάν στο ιντερνετ, υπάρχει από ότι κατάλαβα δυνατότητα να μπαίνω στο ιντερνετ ακόμα και όταν δεν έχω wi-fi σήμα και να το πληρώνω extra?

Την ογκοχρέωση (με τα MB) πως την βλέπω και πως μετριέται?

Δημοσ.
Ρε παίδες να ρωτήσω επειδή όλο ακούω για κάτι MB που σου δίνουν σε συμβόλαια… Αφού με το iPhone μπαίνεις μέσω wi-fi εντελώς δωρεάν στο ιντερνετ, υπάρχει από ότι κατάλαβα δυνατότητα να μπαίνω στο ιντερνετ ακόμα και όταν δεν έχω wi-fi σήμα και να το πληρώνω extra?

με το συμβόλαιο θα μπαίνεις από παντού.... τώρα το πώς μετριέται δεν ξέρω.... οφφ τοπικ.... οχι μόνο δεν είδαμε shippuden αλλα και το επόμενο δεν θα είναι διπλό... και το alchemist είναι λιγο παλιό. και δεν έχει κάτι νέο από τι ξέρω....

Δημοσ.

Σου απαντώ απο προσωπική εμπειρία στο iPhone πρώτης γενιάς.

Ας υποθέσουμε πως το ρυθμίζεις να τσεκάρει τα mail σου κάθε μια ώρα.

Εαν και εφόσον είσαι συνδεδεμένος με wi-fi τότε εκτελεί την διαδικασία μέσω αυτού.

Αν δεν είσαι τότε ΔΕΝ ανοίγει το wi fi ψάχνοντας δίκτυο στο οποίο θα συνδεθεί ΑΛΛΑ εκτελεί κλήση ΜΕΣΩ GPRS κάτι το οποίο έχει χρεώσεις /kb.

Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και μου κόστισε μόνο καμια 25αριά ?....:mad:

Δημοσ.
Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και μου κόστισε μόνο καμια 25αριά ?....:mad:

Εεεεεμμμ... έτσι είναι όταν πουλάμε το touch για να πάρουμε iphone...:lol:

Δημοσ.

Εεεεεμμμ... έτσι είναι όταν πουλάμε το touch για να πάρουμε iphone...:lol:

Το φ...στη τον Γκραχαμ Μπελ :mad:

Δημοσ.

Η Vodafone μπορεί να δεσμευτεί για την σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής εφόσον λειτουργεί με σύνδεση συμβολαίου Vodafone. Διαφορετικά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και με τα υπόλοιπα ελληνικά δίκτυα. Θα πρέπει όμως κάθε φορά που αλλάζετε sim να πραγματοποιείτε εκ νέου την διαδικασία ενεργοποίησης.

αρα αυτο σημαινει οτι αν βαλουμε εμσα μια sim wind και ενεργοποιουμε τα πολυ ωραια non stop που εχει ενα και για internet θα εχουμε απεριοριστη πλοηγηση...

Δημοσ.

Και ερωτώ κύριοι σύνεδροι:

Εμάθαμε τίποτα με το ράδιο-αρβύλα σχετικά με την ημερομηνία έλευσης του αγαπητού μας iphone στην ελληνική βόδιαφον; Άμα είναι τώρα που ήγγικεν γαρ η ώρα να μαζέψω ό,τι γνωστούς έχω από γερμανία και να αρχίσω να παραγγέλνω...

H voda δεν λέει ακόμα τίποτα παρά μόνο μετά το καλοκαίρι αλλά μέσα στο 2008! Χαίρω πολύ!

Το μόνο που με προβληματίζει (εκτός από το οικονομικό) είναι αν το πάρω σκέτη συσκευή από γερμανία αν θα δουλεύει σωστά εδώ... Για αυτό πρέπει να υπομείνω ένα μήνα ακόμη και να δω τί γίνεται από τους πρωτοπόρους υποθέτω...

Ίδωμεν...

Δημοσ.
Το μόνο που με προβληματίζει (εκτός από το οικονομικό) είναι αν το πάρω σκέτη συσκευή από γερμανία αν θα δουλεύει σωστά εδώ...

Δεν γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...