Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είχα κάποιο πρόβλημα με το σήμα του internet στο μαγαζί και δεν είχα σήμα tesp το έφτιαξα αλλα είδα πως είχε αλλάξει το όνομα wi fi και το άλλαξα όπως ήταν "αρχιkα" και έκανα αγνόηση το άλλο που έβγαζα το όνομα του modem tesp τώρα για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το wi fi δεν πιάνει tpt τώρα κάνω ένα restore μήπως επανέλθει

Δημοσ.

με 4.1 ειναι αυτο που λενε για το προβλημα που προκαλει στο wi fi τι να κανω δεν εχω και το cydia να βαλω το push fix μηπως καποιο downgrade να περασω το cydia

Δημοσ.

Ρε παιδιά? Τελικά αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει το 3g και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το gps και το σήμα 3G,μήπως θα ήταν προτιμότερο να αγοράσει το 2g??:confused:

Ευχαριστώ εκ των προταίρων...:-)

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά? Τελικά αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει το 3g και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το gps και το σήμα 3G,μήπως θα ήταν προτιμότερο να αγοράσει το 2g??:confused:

Aν δεν σ ενδιαφερει και το 4.χ firmware(και πανω)το οποιο ειναι προαπαιτουμενο για καποιες εφαρμογες(κυριως λογο multitasking που ετσι κ αλλιως δεν μπορει να υποστηριξει σωστα το 2g),ναι,στη θεση σου θα περνα ενα 2g.

Δημοσ.
Aν δεν σ ενδιαφερει και το 4.χ firmware(και πανω)το οποιο ειναι προαπαιτουμενο για καποιες εφαρμογες(κυριως λογο multitasking που ετσι κ αλλιως δεν μπορει να υποστηριξει σωστα το 2g),ναι,στη θεση σου θα περνα ενα 2g.

Δεν με ενδιαφέρει όχι...Άλλωστε δεν θέλω και τόόόσα πολλά από το κινητό...Εντάξει...Ευχαριστώ...:)

Δημοσ.

μεσω το red snow 0.9.6 εκανα jailbreak και εχω το cydia αλλα δεν εχω ιντερνετ για να περασω κατι να το φτειαξω γνοριζει καποιος κατι ???

οπως το push fix μεσω υπολογιστη ισως

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα έκανα την update σε ios 4.2 και όντως ανταποκρίνεται πολύ καλα το τηλέφωνο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως αυτοί που με ακούν μου παραπονέθηκαν για παράσιτα. Όπως κάνει ένα κινητό δίπλα σε ηχείο είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα έστω με κάποια άλλο μοντέλο iphone?

• Moderators
Δημοσ.

Όπως κάνει ένα κινητό δίπλα σε ηχείο είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα έστω με κάποια άλλο μοντέλο iphone?

Nαι,με 2 iphone 2G.Υποθετω πως εχει να κανει με το οχι και πολυ καλο σημα που πιανουν τα iphone 2G (3.1.3 και τα 2) στο σπιτι μου(wind + vodafone).Κατα τ αλλα το σημα ειναι μια χαρα, δοκιμασμενο με Νokia n900 με την sim της wind.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως έχω πολύ καλό σήμα 4/5, το σκέφτηκα και γώ μήπως είναι αυτό αλλά μετά το απέκλεισα. Ενα άλλο κουλό που μου κάνει είναι πως όταν ενεργοποίησα το bluetooth αυτό άρχισε να ψάχνει ασταμάτητα και όταν πάτησα το home button για να σταματήσει και ξαναμπήκα στις ρυθμίσεις->γενικά δεν με άφηνε να μπω στο menu του bluetooth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...