Akatsuki18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις συμβόλαιο πρέπει να τους ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν κάποιο Data Plan. Πληροφορίες γι αυτά (προσφερόμενος όγκος δεδομένων/κόστος) θα βρεις στο site της εταιρίας στην οποία είσαι συνδρομητής. Αν έχεις καρτοκινητό στέλνεις συνήθως μήνυμα κι ενεργοποιείς ένα. Για να ξεμπερδεύεις σχετικά γρήγορα πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα πως θα ενεργοποιήσεις data plan. Καρτοκινητο εχω ,μηνυμα που στελνω δηλαδη οπως στα δωρεαν μηνυνηματα? Ειναι καποιος συγκεκριμενεος αριθμος για ενεργοποιηση? Thanks for the reply
Akatsuki18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποια εταιρία ανήκει το καρτοκινητό; Comsote what's up εχω
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Οπότε σύμφωνα με αυτά που λέει εδώ για να το ενεργοποιήσεις στέλνεις τον αριθμό 60 στο 1333 ή παίρνεις ένα τηλέφωνο στο 1313 και τους λες να το κάνουν αυτοί. Το πακέτο κοστίζει 3€, ισχύει για 30μέρες και σου δίνει 60mb (μέχρι 30/9 σου δίνει 120mb).
Akatsuki18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Οπότε σύμφωνα με αυτά που λέει εδώ για να το ενεργοποιήσεις στέλνεις τον αριθμό 60 στο 1333 ή παίρνεις ένα τηλέφωνο στο 1313 και τους λες να το κάνουν αυτοί. Το πακέτο κοστίζει 3€, ισχύει για 30μέρες και σου δίνει 60mb (μέχρι 30/9 σου δίνει 120mb). Ωραιος ρε φιλε να σε καλα ευχαριστω Ισχυει για 30 μερες και μετα απο τις 30 ενεργοποιητε παλι μονο του?,και μου τρωει αλλα 3 ευρο η εγω πρεπει παλι να το ενεργοποιησω?
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω ακούσει σε καρτοκινητό οποιαδήποτε υπηρεσία (χρεώσιμη φυσικά) να ενεργοποιείται από μόνη της, οπότε λογικά το ίδιο ισχύει και εδώ. Μετά το μήνα θα πρέπει να ξαναγίνει η ίδια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί ένα νέο πακέτο.
Akatsuki18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω ακούσει σε καρτοκινητό οποιαδήποτε υπηρεσία (χρεώσιμη φυσικά) να ενεργοποιείται από μόνη της, οπότε λογικά το ίδιο ισχύει και εδώ. Μετά το μήνα θα πρέπει να ξαναγίνει η ίδια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί ένα νέο πακέτο. οκ εγινε αδερφε σε ευχαριστω
NemesisUltra Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ελα το ξεκλειδωμα εχουμε κανενα νεο ...... ειδα κατι περι της 25 ...
Akatsuki18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ελα το ξεκλειδωμα εχουμε κανενα νεο ...... ειδα κατι περι της 25 ... Βασηκα βγεικε ενα για OS 4.1 αλλα ακομα το εχουν στο test mode θα διξει ποτε θα το βγαλουν
NemesisUltra Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 λογικα απο μερα σε μερα θα μαθουμε σιγουρα εχουν βγει πολλα σε beta μορφη
Akatsuki18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχει προσπάθησει κανένας απο εσάς να αλλάξει το πίσω μέρος του iPhone 3G λόγο των πολλών γρατσουνιων ή κάποιου ρήγματος ; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο back cover housing απο Amazon .
Whiteyez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω αλλάξει το δικό μου, θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις μιας και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 απο εχτες παλευω να κανω update και συνεχεια κρασαρει και πεταει ερρορ.το θεμα ειναι οτι μου εχει μεινει το iphone αχρηστο και δε μπορω να το λειτουργησω , καμια ιδεα? Αργά μεν... Εμένα λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλάζοντας θύρα usb. Αν όχι δοκίμασε να το κάνεις απο άλλο pc ή απο mac που το πιο πιθανό είναι να μην έχει πρόβλημα.
Akatsuki18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω αλλάξει το δικό μου, θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις μιας και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Σου πηρε πολυ ωρα? Εχω βρει ενα video στο utube θα το επεξεργαστω για κανα μηνα και μετα θα το επιχειρησω! Αστπ καλητερα ειδα ενα που το εκανανε και τα χαλασε ολλα.Αν παω σε κανενα γερμανο?
Whiteyez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκετές, το ποιο δύσκολο σημείο είναι να ξεκολλήσεις το μεταλλικό μέρος με το πίσω το πλαστικό (ναι είναι κολλημένα μεταξύ τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.