Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3G σε 3.1.2 έχω, με Modem Firmware: 05.11.07

αν σε βοηθάει αυτό.

Ευχαριστω για το feedback.Απλα θελω να μαθω συγκεκριμενα για το 4.1.Eυχαριστω και παλι παντως.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα βοηθεια εχω το i phone 3g και τελιονει η μπαταρια πολυ γρηγορα και επιδι δεν ασχολουμε και πολυ δεν ξερω τι να κανω... θα ηθελα βοηθεια σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
χμμ δεν υπαρχει τροπος δλδ ε???

τροπος για να βαλεις το game center σε iphone 3g υπαρχει,πηγαινοντας στο cydia->manage->sources->Ad--->Και βαζεις αυτη την source cydia.heaveniphone.com/

ελπιζω να δουλεψει.

Δημοσ.

απο εχτες παλευω να κανω update και συνεχεια κρασαρει και πεταει ερρορ.

το θεμα ειναι οτι μου εχει μεινει το iphone αχρηστο και δε μπορω να το λειτουργησω ,

καμια ιδεα?

post-15253-129063120079_thumb.png

Δημοσ.

Πως γιναιτε να ενεργοποιοησω το 3G στο iphone?Πηγα settings και πατησα on αλλα δεν ξερω τι κανω μετα:fear:

Πρεπει να αγορασω ιντερνετ?Δεν τα γνοριζω αυτα.

Help!!

Δημοσ.

Αν έχεις συμβόλαιο πρέπει να τους ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν κάποιο Data Plan. Πληροφορίες γι αυτά (προσφερόμενος όγκος δεδομένων/κόστος) θα βρεις στο site της εταιρίας στην οποία είσαι συνδρομητής. Αν έχεις καρτοκινητό στέλνεις συνήθως μήνυμα κι ενεργοποιείς ένα. Για να ξεμπερδεύεις σχετικά γρήγορα πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα πως θα ενεργοποιήσεις data plan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...