Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το spotlight ήταν το πρώτο που έφυγε αλλά και πάλι το 3g σέρνεται ......

με την 4.0.1 πάει ελάχιστα γρηγότερα..τουλάχιστον δεν μου σπάει τόσο τα νεύρα.. κάτι γίνεται..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια ερώτηση και πάλι είμαι στο 3.0.1 μπορώ να περάσω το 4.01 και να το κάνω jailbroken με το PwnageTool 4.01 μπορεί κάποιος να μου πει πως ακριβώς γίνετε?

Δημοσ.

Βαζεις κανονικα απο το itunes την 4.01, μπαινεις απο το κινητο στην σελιδα jailbreakme.com και απλα σερνεις το δακτυλο σου σε μια μπαρα για να κανεις jailbreak.

Δεν γινεται πιο ευκολο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η ram που έχει το 3G δεν σηκώνει iOS. Δε το κάνει μόνο πιο αργό, οι εφαρμογές κρασαρουν λογω της περιορισμένης ram, η διάρκεια της μπαταρίας του μειώνεται δραματικα, περισσότερη ώρα έχεις το κινητό στη πρίζα παρά στη τσέπη σου.

Θα σου έλεγα να μην το κανείς, αλλά επειδή ΕΣΥ θα το κανείς...καλή τύχη με το downgrade

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι κανεις που εκανε το downgrade απο το ios σε 3.1.3 ή 3.1.2?

Εχω ενα κλειδωμενο 3g με καλη baseband(5.13.04) ευτυχως,που ειχε περασμενο το 4.0.

Πηγα για downgrade με το recboot και ολη τη διαδικασια,αλλα μπορεσα να περασω μονο το original firmware 3.1.3.Custom made ,φτιαγμενο απο μενα σε mac,δεν ηθελε με τιποτα να παρει πανω,με αποτελεσμα να μην μπορω να το ξεκλειδωσω.

Οχι τιποτα,δουλευει η το τρικ για το downgrade αλλα δεν μπορω να βρω που σκαλωνει.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανετε ακομα υποβαθμιση παιδια, αυριο βγαινει η 4.1 που λυνει μεγαλο μερος των προβληματων μας οσο αναφορα την ταχυτητα του 3G με iOS 4 που ειναι οντως τραγικη γιατι την εχω βαλει... Η διαφορα ειναι μεγαλη της 4αρας με την 4.1 απο τα τεστς και μοιαζει να πλησιαζει την ταχυτητα της 3αρας... Οποτε υπομονη μεχρι αυριο...

• Moderators
Δημοσ.
Οποτε υπομονη μεχρι αυριο...

Και ειμαστε σιγουροι πως αυριο θα υπαρχει και unlock?Με τη baseband τι παιζει?Παραμενει σταθερη στο 3g ή εχουμε κανενα update?

Γιατι οπως ειπα και πριν,μιλαω για κλειδωμενο 3G στην περιπτωση μου..

Edit:ξεχασα να πω πριν πως τα shsh δεν σωθηκαν οταν εγινε το update στην 4.0 απο τον ιδιοκτητη του.

Δημοσ.

Ήρθε η ios 4.1 και όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα. Έγινε επιτέλους λειτουργικό το καημένο το iphone 3g, μετα την ημι-τουβλική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει! Αν και το πόσο εύκολα ήρθαν και εύκολα έφυγαν τα περιέργα αυτά προβλήματα, με βάζουν σε πονηρές σκέψεις...

• Moderators
Δημοσ.
modem firmware 05.14.02

Σ ευχαριστω για τον κοπο.

Παιζει να θυμασαι αν ειχες την 05.13 πριν ή ειχες παλι την 05.14.02?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...