Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια δεν περναω το IOS4 , δεν κανω updates τις εφαρμογες που μου τα πρηζουν οτι βγηκε νεα εκδοση τους , με τις νεες εφαρμογες που θελω να αγορασω και πλεον ζητανε IOS4 τι κανω????

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Ωραια δεν περναω το IOS4 , δεν κανω updates τις εφαρμογες που μου τα πρηζουν οτι βγηκε νεα εκδοση τους , με τις νεες εφαρμογες που θελω να αγορασω και πλεον ζητανε IOS4 τι κανω????

Τα ζυγιζεις και αποφασιζεις ή λιγο αργοκινητο iphone και τις εφαρμογες που θελεις ή ελπιζεις/ψαχνεις σε ενναλακτικες λυσεις εφαρμογες.3η επιλογη ελπιζω να αποκτησεις οταν θα βγει το final 4.1 και -crosses fingers-θα βελτιωνει την κατασταση.

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω iphone αλλα δεν ξερω ποιο.το 3g ή 3gs?τι προτεινετε και γιατι?ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες τους.οποιος με βοηθουσε θα το εκτιμουσα. :-)

Δημοσ.
παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω iphone αλλα δεν ξερω ποιο.το 3g ή 3gs?τι προτεινετε και γιατι?ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες τους.οποιος με βοηθουσε θα το εκτιμουσα. :-)

3GSPEED

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=W2F4O0QIzC4[/ame]

B)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς,πάντως στο 3G δεν έχω κανένα πρόβλημα ταχύτητας με το iOS 4.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερούς,πάντως στο 3G δεν έχω κανένα πρόβλημα ταχύτητας με το iOS 4.

Εγώ το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα με το iOS4 στο 3G ήταν το slide to unlock! Το slide δεν ήταν ρευστό και ομαλό όπως πριν! Μέσα τα διάφορα μενού όμως μπορώ να πω ότι μου άνοιγαν σχετικά γρήγορα. Τι να το κάνω αφού το slide ήδη με είχε εκνευρίσει!!!! Έκανα downgrade στο 3.1.3 και ησύχασα!

Δημοσ.
με το ios4 το 3g σέρνεται . Ας 'ελπισουμε πως με την νέα αναβάθμιση θα βελτιωθούν τα πράματα αλλιως ........

εχουνε προταθει διαφορα τεχνασματα εδω και κει για να βελτιωθει καπως η κατασταση

Δημοσ.

εμένα ως κ απο σμσ με πέταξε έξω στην κεντρική κ χάθηκαν όσα είχα αρχίσει να γράφω, πρώτη φορά συνέβει αυτό..

με το κόλπο με το spotlight είδα μια διαφορά τουλάχιστον.. για να μπει στα σετινγσ όμως δεν παλεύεται.. τώρα τουλάχιστον δε λαγκάρει στα σμσ... βάζω κ την 4.0.1 κ αν δε δω διαφορά κοντοζυγώνει η άδεια κ άρα ο χρόνος για downgrade.

θα θέσω κ ένα ερώτημα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος.. φαντάζομαι πολλοί από εσάς χρεισιμοποιείται tethering (όσοι δεν κάνατε τη βλακεί να αναβαθμίσετε).. να έχετε υπόψη σας ότι πλησιάζει ώρα που για το τεθερινκ θα μας βάζουν να αγοράζουμε καρτούλες του ασύρματου ιντερνετ.. 2ώρες 3,5 ευρώ κτλ..

κ ερωτώ, ξέρει κανείς αν κάνοντας downgrade ξεκλειδώνει κ το tethiering? δηλαδή κάνει downgrade κ τα carrier updates?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...