DimAslan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγώ πάντως που έχω βάλει την 4 στο 3G μου, δεν έχω δει αισθητές διαφορές...
NemesisUltra Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 πως θα κάνω jailbroken απο windows αν περασω το OS 4 στο 3g, έχω ακόμα το 3.0,1
mdr21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχουμε κανα νεο αν με την 4.0.1 λειτουργει καλα το 3G ή συνεχιζει να σερνεται οπως με την 4.0.0 ??? Παραμενω ακομα 3.1.3
waves Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχουμε κανα νεο αν με την 4.0.1 λειτουργει καλα το 3G ή συνεχιζει να σερνεται οπως με την 4.0.0 ??? Παραμενω ακομα 3.1.3 Εγώ, μόλις γύρισα, από τη 4.0.1 στην 3.1.3. Τέτοιο σούρσιμο, μου είχε σπάσει τα νεύρα!!!!
koumos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εγω απ την αλλη με την 4.0.0 νιωθω οτι το τηλεφωνο απογειωθηκε. Παει σφαιρα στα μενου και στα "μπες βγες" απο τις εφαρμογες, και στο 3G ακριβως οπως ηταν και πριν...και jailbroken η 4.0.0 φυσικα....
Toufas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 αν βαλετε multitasking και bg wallpaper ειναι λογικο να σερνεται.
iRox Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εχω ενα iPhone 3g 8gb με 3.1.2. Το προβλημα ειναι οτι μια μερα εκει που ημουν στο ιντερνετ με wi-fi ξαφνικα σταματησε να ειναι συνδεδεμενο.Απο τοτε το wi-fi δεν συνδεεται, δεν αναβει-δεν κάνει τιποτα, η επιλογή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ειναι ''γκριζαρισμένη'', πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σπανια μετα απο reboot μπορεί να φανει ''ενεργή'' αλλα οταν πας να ψαξεις ασυρματα δύκτια το συμβολάκι της αναμονής γυριζει συνεχεια χωρίς να βρίσκει τιποτα. το προβλημα εμφανίστηκε οταν το ειχα jailbreak στην 3.1.2. Απλα μετά για να δω μπας και ήταν θέμα λογισμικού περασα διαφορα firmware χωρίς όμως να αλλαξει κατι και απλα το αφησα στην 4.01. Διορθωνεται καπως? ειναι θεμα software h hardware?
kpartsi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εχω ενα iPhone 3g 8gb με 3.1.2.Το προβλημα ειναι οτι μια μερα εκει που ημουν στο ιντερνετ με wi-fi ξαφνικα σταματησε να ειναι συνδεδεμενο.Απο τοτε το wi-fi δεν συνδεεται, δεν αναβει-δεν κάνει τιποτα, η επιλογή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ειναι ''γκριζαρισμένη'', πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σπανια μετα απο reboot μπορεί να φανει ''ενεργή'' αλλα οταν πας να ψαξεις ασυρματα δύκτια το συμβολάκι της αναμονής γυριζει συνεχεια χωρίς να βρίσκει τιποτα. το προβλημα εμφανίστηκε οταν το ειχα jailbreak στην 3.1.2. Απλα μετά για να δω μπας και ήταν θέμα λογισμικού περασα διαφορα firmware χωρίς όμως να αλλαξει κατι και απλα το αφησα στην 4.01. Διορθωνεται καπως? ειναι θεμα software h hardware? Από την στιγμή που με αλλαγές firmware δεν έφτιαξε το πρόβλημα, πρόκειται για θέμα hardware.
iRox Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ειναι εκτος εγγυησης...στην αθηνα που θα βρω σερβις?και ποσο θα κοστισει? ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:04 ---------- αρα ειναι καμμενο το wifi antenna? αξιζει να παρω ενα π.χ απο ebay(apo 5 ews 10 eurw vrhka) wifi antenna + flex cable και να το επιδιορθωσω μονος μου?
iRox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κατι ΠΟΛΥ περιεργο εγινε πριν λιγο... εκει που καθομουν πηγα στις ρυθμισεις για να κοιταξω κατι στην φωτεινοτητα και προσεξα οτι το Wi-Fi δεν ηταν ουτε γκρι ουτε ελεγε το συνηθισμενο δεν υπαρχει Wi-Fi. Δουλευε κανονικα. Μπηκα μεσα στο Wi-Fi για να συνδεθω στο δικτυο αλλα εψαχνε χωρις να βρισκει αποτελεσμα! Μπηκα στο Google και διαβασα οτι αν ψαχνει συνεχεια πρεπει να κανω reset network settings. Εκανα και τωρα ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! αρα ειναι hardware h software?
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ο προγραμματιστής του jailbreak tool spirit έχει και δεύτερο λογαριασμό παρωδία στο twitter και έγραψε προχτές The only thing slower than iOS 4 on an iPhone 3G is me releasing the new version of Spirit. I think I'll take another vacation.
mdr21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 αν βαλετε multitasking και bg wallpaper ειναι λογικο να σερνεται. Ετσι κι αλλιως δεν υποστηριζεται multitasking στο IOS4 για το 3G.
tsak4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ετσι κι αλλιως δεν υποστηριζεται multitasking στο IOS4 για το 3G. Με Jailbreak μπορείς να τα προσθέσεις.. Για όσους δεν χρησιμοποιούν το spotlight ας μπουν στα settings και να απενεργοποιήσουν όλες τις επιλογές, κάπου διάβασα ότι βοηθάει να ανέβει λίγο η ταχύτητα..
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=acsq0TpVO9w&feature=player_embedded[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.