Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον θελω και εγω βοηθεια . Iphone 2G εχω πανω την 3.1 επειδη δεν μπορεσα να βρω UNLOCK για την 3.1.3 ...εχει κανεις κατι υποψην του ? Και κατι ακομα .

ΤΟ installus δεν το τρεχει μου κολαει δεν το κανει full download εχει κανεις ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.
λοιπον θελω και εγω βοηθεια . Iphone 2G εχω πανω την 3.1 επειδη δεν μπορεσα να βρω UNLOCK για την 3.1.3 ...εχει κανεις κατι υποψην του ? Και κατι ακομα .

ΤΟ installus δεν το τρεχει μου κολαει δεν το κανει full download εχει κανεις ιδιο προβλημα ?

χμ unlock για 3.1.3 σε 2G δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου... το 2G που έχω το έκανα

3.1.2 από custom .ipsw (iPhone 2G 3.1.2 Custom Restore Activated) για να είναι

unlocked...

τώρα για το Installous, κάποιες φορές πέφτει το apptrackr, κάποιες φορές κολλάει το

app... κάντο ένα uninstall και install ξανά στην τελευταία έκδοση v3...

Δημοσ.

Αν απενεργοποιήσω μόνο την περιαγωγή δεδομένον όταν είμαι στο εξωτερικό όντας χρήστης vodafone με dataplan είμαι καλυμμένος; δεν με ενδιαφέρει να έχω internet, να μην χρεώνομαι θέλω. 'Η να κάνω καμιά ακόμα ρύθμιση;

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι, αυτή υποτίθεται ότι είναι η δουλειά του. Για έξτρα προστασία (σα σερβιέτα ακούστηκε) μπορείς να πας settings->general->network->cellular data network και να αλλάξεις το apn σε κάτι σαν ahsdjhfa.hsag.gr, όταν με το καλό γυρίσεις το επαναφέρεις και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.
Θεωρητικά ναι, αυτή υποτίθεται ότι είναι η δουλειά του. Για έξτρα προστασία (σα σερβιέτα ακούστηκε) μπορείς να πας settings->general->network->cellular data network και να αλλάξεις το apn σε κάτι σαν ahsdjhfa.hsag.gr, όταν με το καλό γυρίσεις το επαναφέρεις και είσαι άρχοντας.

this i will do... και αν κάτι πάει στραβά θα τα πούμε από κοντά να μου πληρώσεις τον μισό λογαριασμό!

Δημοσ.

Επειδή διανύουμε περίοδο ισχνών αγελάδων, μόλις θυμήθηκα ότι στο sbsettings έχει ένα toggle για το edge, αν βεβαιωθείς ότι είναι κλειστό αυτό, το 3G, το data, αλλάξεις το apn και πάλι σε χρεώσει, ε θα με προσλάβεις εκεί που δουλεύεις για να ξεχρεώσω :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω jailbroken απο windows αν περασω το OS 4 στο 3g, έχω ακόμα το 3.0,1 αν ειναι ευκολο νομιζω το γραφω στο σωστο ποστ

Δημοσ.

Βασικά θα σου πρότεινα να μην βάλει την 4 στο 3G, κολλάει πάρα πολύ και είναι πολύ σπαστικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...