GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 λοιπον θελω και εγω βοηθεια . Iphone 2G εχω πανω την 3.1 επειδη δεν μπορεσα να βρω UNLOCK για την 3.1.3 ...εχει κανεις κατι υποψην του ? Και κατι ακομα . ΤΟ installus δεν το τρεχει μου κολαει δεν το κανει full download εχει κανεις ιδιο προβλημα ?
Psyx Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 λοιπον θελω και εγω βοηθεια . Iphone 2G εχω πανω την 3.1 επειδη δεν μπορεσα να βρω UNLOCK για την 3.1.3 ...εχει κανεις κατι υποψην του ? Και κατι ακομα .ΤΟ installus δεν το τρεχει μου κολαει δεν το κανει full download εχει κανεις ιδιο προβλημα ? χμ unlock για 3.1.3 σε 2G δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου... το 2G που έχω το έκανα 3.1.2 από custom .ipsw (iPhone 2G 3.1.2 Custom Restore Activated) για να είναι unlocked... τώρα για το Installous, κάποιες φορές πέφτει το apptrackr, κάποιες φορές κολλάει το app... κάντο ένα uninstall και install ξανά στην τελευταία έκδοση v3...
alexzzz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αν απενεργοποιήσω μόνο την περιαγωγή δεδομένον όταν είμαι στο εξωτερικό όντας χρήστης vodafone με dataplan είμαι καλυμμένος; δεν με ενδιαφέρει να έχω internet, να μην χρεώνομαι θέλω. 'Η να κάνω καμιά ακόμα ρύθμιση;
angmar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Θεωρητικά ναι, αυτή υποτίθεται ότι είναι η δουλειά του. Για έξτρα προστασία (σα σερβιέτα ακούστηκε) μπορείς να πας settings->general->network->cellular data network και να αλλάξεις το apn σε κάτι σαν ahsdjhfa.hsag.gr, όταν με το καλό γυρίσεις το επαναφέρεις και είσαι άρχοντας.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Θεωρητικά ναι, αυτή υποτίθεται ότι είναι η δουλειά του. Για έξτρα προστασία (σα σερβιέτα ακούστηκε) μπορείς να πας settings->general->network->cellular data network και να αλλάξεις το apn σε κάτι σαν ahsdjhfa.hsag.gr, όταν με το καλό γυρίσεις το επαναφέρεις και είσαι άρχοντας. this i will do... και αν κάτι πάει στραβά θα τα πούμε από κοντά να μου πληρώσεις τον μισό λογαριασμό!
angmar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Επειδή διανύουμε περίοδο ισχνών αγελάδων, μόλις θυμήθηκα ότι στο sbsettings έχει ένα toggle για το edge, αν βεβαιωθείς ότι είναι κλειστό αυτό, το 3G, το data, αλλάξεις το apn και πάλι σε χρεώσει, ε θα με προσλάβεις εκεί που δουλεύεις για να ξεχρεώσω
haHa Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Οπως λεει ο φιλος παραπανω, το sbsettings εχει toggle για data.Βαλτο off και εισαι κομπλε.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 OK, το έκανα και το δοκίμασα κιόλας... δουλεύει μια χαρά... thanks παίδες
NemesisUltra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω jailbroken το 3g έχω ακόμα το 3.0l
NemesisUltra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω jailbroken απο windows αν περασω το OS 4 στο 3g, έχω ακόμα το 3.0,1 αν ειναι ευκολο νομιζω το γραφω στο σωστο ποστ
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Βασικά θα σου πρότεινα να μην βάλει την 4 στο 3G, κολλάει πάρα πολύ και είναι πολύ σπαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.