alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken πολύ πιθανό να φταίει το συγκεκριμένο iphone γιατί το δικό μου τόσο μεγάλα προβλήματα δεν έχει
alexzzz Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken πολύ πιθανό να φταίει το συγκεκριμένο iphone γιατί το δικό μου τόσο μεγάλα προβλήματα δεν έχει
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken Τα δίκτυα που εμφανίζονται στις ρυθμίσεις είναι λίγα, αν αναζητήσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου Wififofum θα δεις πάρα πολλά!
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken Τα δίκτυα που εμφανίζονται στις ρυθμίσεις είναι λίγα, αν αναζητήσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου Wififofum θα δεις πάρα πολλά!
fragment_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Τα δίκτυα που εμφανίζονται στις ρυθμίσεις είναι λίγα, αν αναζητήσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου Wififofum θα δεις πάρα πολλά! ναι σαι καλα ρε φιλε θα το δοκιμασω!!! 1000 Thx @edited ... φιλε είσαι θεός !!! με έσωσες
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Για οποιον ενδιαφερεται to multitask on the iPhone 3G on OS 4 1. ssh in and grab the file at /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N82AP.plist 2. open it in Property List Editor 3. under the "capabilities" array, add an entry, and call it "multitasking" 4. set it's type to "Boolean" 5. check the checkbox that comes up 6. save the file and re-upload it to /System/Librar/CoreServices/SpringBoard.app/N82AP.plist via ssh 7. reboot your iPhone 3G (or iPod touch 2G) 8. you should now be able to use multitasking simply by double tapping the home button as if you had a 3G
Razor-manolis Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, έχω ένα iPhone 3G το οποίο έχει χαλάσει η οθόνη (δεν μπορώ να πατήσω τα 4 κάτω εικονίδια) και ψάχνοντας λίγο έπεσα σε αυτό το site http://www.directfix.com και ήθελα να μου πείτε αν είναι αξιόπιστο και τι να προσέξω; ps δοκίμασα να το ανοίξω, έβγαλα τα καλώδια της οθόνης τα ξαναέβαλα, όπως λένε στα video για να ανοίξεις το iPhone, και το κινητό δουλεύει (δηλαδή την αλλάζω και μόνος μου την οθόνη)
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, έχω ένα iPhone 3G το οποίο έχει χαλάσει η οθόνη(δεν μπορώ να πατήσω τα 4 κάτω εικονίδια) και ψάχνοντας λίγο έπεσα σε αυτό το site http://www.directfix.com και ήθελα να μου πείτε αν είναι αξιόπιστο και τι να προσέξω; ps δοκίμασα να το ανοίξω έβγαλα τα καλώδια της οθόνης τα ξαναέβαλα και όλα οκ Εισαι τυχερος που εχεις το 3G.Αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να αγορασεις απο το ebay μια οθονη και να την αλλαξεις μονος σου. Αν θελεις να απευθυνθεις σε καποιο site ριξε μια ματια και στο 9volto.Δεν εχω feedback για το συγκεκριμενο που λες,αλλα θα προτεινα να ριξεις πρωτα μια ματια τι παιζει εγχωρια.
Razor-manolis Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το site που μου έδωσες είναι πολύ ακριβό το πίσω κάλυμμα κάνει 100 ευρό; σε αυτό που βρήκα έχει 20 (οθόνη δεν βρήκα γι αυτό είπα για το κάλυμμα) Μπορεί να φταίει και το digitizer; (που δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς) Γιατί η οθόνη δουλεύει κανονικά, μόνο στο κάτω σημείο δεν δουλεύει καθόλου (έχει εικόνα αλλά δεν πατιέται) και μία ερώτηση για το ebay, επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου από εκεί παίρνεις μόνο μεταχειρισμένα ή έχουν και καινούργια; γιατί οι τιμές είναι πολύ χαμηλές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το site που μου έδωσες είναι πολύ ακριβότο πίσω κάλυμμα κάνει 100 ευρό; σε αυτό που βρήκα έχει 20 (οθόνη δεν βρήκα γι αυτό είπα για το κάλυμμα) Μπορεί να φταίει και το digitizer; (που δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς) Γιατί η οθόνη δουλεύει κανονικά, μόνο στο κάτω σημείο δεν δουλεύει καθόλου (έχει εικόνα αλλά δεν πατιέται) και μία ερώτηση για το ebay, επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου από εκεί παίρνεις μόνο μεταχειρισμένα ή έχουν και καινούργια; γιατί οι τιμές είναι πολύ χαμηλές Δεν εχω ιδεα αν ειναι τοσο ακριβο το 9volto,στειλτους ενα mail για να μαθεις το λογ ο και ανελυσε τους το προβλημα σου,δεν εχεις τιποτα να χασεις. eBay μπορεις να παρεις καινουρια και μεταχειρισμενα.Στην θεση σου και αν μπορεις να το κανεις μονος σου,απο κει θα επαιρνα.Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι για το πως να κανεις την αλλαγη αν δοκιμασεις ενα google.Και παντα να προσεχεις το feedback του πωλητη αν παρεις απο ebay.
Razor-manolis Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την βοήθεια, τους έστειλα mail θα περιμένω απάντηση τους και μακάρι να την γλιτώσω σχετικά φθηνά.
giorgos_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλημέρα! Έχω ενα iPhone 3G στην έκδοση 2.2(!) με modem firmware 2.28.0. Βασίζεται σε unlock γιατί ειναι απ έξω. Ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να κάνω jailbreak και unlock στην 3.1.3 ? ? thx
nickvas19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 παιδια...εχω 3g και εκδοση 3.1.3...με ποιο προγραμμα κανω jailbreak?!...και εαν δεν γινετε με αυτην την εκδοση...πως μπορω να βαλω καποια παλια εκδοση...και αντιστοιχα με ποιο προγραμμα θα το κανω?!ευχαριστω
Psyx Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 παιδια...εχω 3g και εκδοση 3.1.3...με ποιο προγραμμα κανω jailbreak?!...και εαν δεν γινετε με αυτην την εκδοση...πως μπορω να βαλω καποια παλια εκδοση...και αντιστοιχα με ποιο προγραμμα θα το κανω?!ευχαριστω Spirit http://spiritjb.com/ google για how-to...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.