Absinthe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, Υπαρχει καποιος τροπος για να μην κανει το irealsms 3.0.1.3 συνεχεια download license και μετα να ζηταει να αγορασεις το φουλ πακετο, καθε φορα που ανοιγεις την εφαρμογη? Εχω ενεργοποιησει την επιλογη run in background και δεν το κανει καθε φορα, αλλα και παλι το κανει αρκετα συχνα. Αν δεν υπαρχει, εχετε καποια αλλη παρομοια εφαρμογη να προτεινετε, χωρις τετοια προβληματα?
NemesisUltra Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 επειδή δεν το πολύ καταλαβαίνω μπορει αν γίνετε κάποιος να μου το εξήγηση πιο απλά τον τρόπο να κάνω το 3g 16gb 3.1.3 με jeilbrake .ευχαριστω!
fanpan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 παιδιά ίσως την έχετε απαντήσει πολλές φορές αυτή την ερώρηση αλλά με search δεν καταφερα να βρω τίποτα. μόλις έκανα jailbreak το 3g , 3.1.3, πώς περνάω μέσα προγραμματάκια? μέσω itunεs αφού τα έχω κατεβάσει? όποιος δε βαριέται ας απαντήσει thanks..
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 παιδιά ίσως την έχετε απαντήσει πολλές φορές αυτή την ερώρηση αλλά με search δεν καταφερα να βρω τίποτα. μόλις έκανα jailbreak το 3g , 3.1.3, πώς περνάω μέσα προγραμματάκια? μέσω itunεs αφού τα έχω κατεβάσει? όποιος δε βαριέται ας απαντήσει thanks.. Να υποθεσω πως δεν μιλας για τα προγραμματα απο το appstore αλλα για .ipa αρχεια που εχεις κατεβασει απο αλλου?
Drop_Dead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Cydia > appSync for 3.1 > και στην συνεχεια περνας τα apps που εχεις βρει (οχι απο appstore , αλλα απο κανα φορουμ ) στο itunes , sync στο itunes and ur done.
fanpan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ παίδες τα κατάφερα. Καμία σχέση το iphone πριν και μετα το jailbreak.όσοι αγνοί τρέχτε!!!
NemesisUltra Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 απο Windows πιο προγραμμα κατεβαζω για να κανω jailbrake to 3.1.3 sto 16gb3G
alexziog Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 http://www.pocket-lint.com/news/31326/iphone-os-3-1-3-firmware-hacked
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Λίγο άσχετο αλλά πήρα χτες το Sony Ericsson mw 600 bluetooth και δουλεύει άψογα με το iphone. Στις κλήσεις βγάζει κανονικά ποιος καλεί, μουσικά παίζει κανονικά (αν και με το next- previous έχει ένα θέμα) και έχει και fm ράδιο για να μην έχετε extra συσκευή...
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Λίγο άσχετο αλλά πήρα χτες το Sony Ericsson mw 600 bluetooth και δουλεύει άψογα με το iphone. Στις κλήσεις βγάζει κανονικά ποιος καλεί, μουσικά παίζει κανονικά (αν και με το next- previous έχει ένα θέμα) και έχει και fm ράδιο για να μην έχετε extra συσκευή... Τιμή;;;;;;;;
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 σωστά... κάτι ξέχασα 49€ από eshop... Thanx!!!!!!
fragment_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken
fragment_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόλις απέκτησα το iphone 3g, ρε παιδιά τι χάλι είνα αυτό με το wifi? αν δεν πας δίπλα απ' την συσκευή δεν το αναγνωρίζει το δίκτυο ... τρελή πατάτα το hardware του. Το ταπινό μου Ν78 σήμα καμπάνα ... πιάνει όλη την γειτονιά και είναι μια κουράδα κινητό ... καμιά ρύθμιση τπτ; 3.1.3 έχω jailbroken
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.