Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα ποσο ΚΛΕΦΤΕΣ μπορει να ειναι οι ελληνες??? 500 ευρω??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ελπιζω με το συμβολαιο να πεφτει στα 200 ευρω...αλλιως για αλλη μια φορα θα προτιμησουμε τα ξεκλειδωτα iphone απο ευρωπη κ αμερικη.

Ενταξει και με το προγραμμα τοσο το πληρωνεις και παραπανω, απλα δεν σου φαινεται...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ενταξει και με το προγραμμα τοσο το πληρωνεις και παραπανω, απλα δεν σου φαινεται...

Με τη διαφορά ότι με το πρόγραμμα πληρώνεις και άλλες υπηρεσίες που καταναλώνεις και όχι μόνο τη συσκευή (χρήση δικτύου, ομιλία, sms, data κλπ κλπ).

B)

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μπορούμε να βάλουμε ταινίες τύπου .avi στο iphone και να τις βλέπουμε, ή παίζει κάτι άλλο από itunes? :X

Δημοσ.
Δηλαδή αν το πάρεις σκέτο, το Ιντερνετ

και τις άλλες υπηρεσίες πρέπει να τις πληρώνεις εξτρα?

Εννοείται αυτό νομίζω. Όπως σε όλα τα κινητά.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μπορούμε να βάλουμε ταινίες τύπου .avi στο iphone και να τις βλέπουμε, ή παίζει κάτι άλλο από itunes? :X

Το iPhone υποστηρίζει m4v, .mp4, kai .mov αρχεία. Φαντάζομαι πως με το SDK κάποιος θα βγάλει έναν player τύπου VLC που να τα παίζει όλα.

Δημοσ.

Aκόμα και σαν σκέτη η συσκευή πάντως δεν έχει παράλογη τιμή....όπότε με συμβόλαιο θα είναι super !!!!Αντε να έρθει να αλλάξω iphone !!!

Δημοσ.
Δηλώνω ευτυχής κάτοχος iphone 3g Μόλις παραγγέλθει!!!! Στις 11 Ιουλη θα είνα σπίτι μου! :P

απο που το παρήγγειλες?

πως θα το ενεργοποιήσεις;

Δημοσ.

κανονικά από την telekom στην γερμανία με συμβόλαιο.

30 ευρώ το μήνα, 40 λεπτά ομιλία, 500ΜΒ data, 250 ευρώ το 16

Νομίζω είναι αρκτά καλά :)

Δημοσ.
κανονικά από την telekom στην γερμανία με συμβόλαιο.

30 ευρώ το μήνα, 40 λεπτά ομιλία, 500ΜΒ data, 250 ευρώ το 16

Νομίζω είναι αρκτά καλά :)

40 λεπτα δεν ειναι πολυ λιγα??

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό είχα ρωτήσει αλλά ο Steven είπε ότι έτσι είναι η κατάσταση στη Γερμανία με την κινητή. Έχω την πεποίθηση ότι εδώ θα έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Steven, Στο Μόναχο ξέρεις κανένα Διονυσιάδη Λευτέρη?

Nope....

40 λεπτα δεν ειναι πολυ λιγα??

Προσωπικά μου φτάνουν... Γενικά δεν μιλάω και τόσο πολύ... Λίγες φορές τα έχω ξεπεράσει... (και τώρα 40 έχω)

Αντίστοιχα στην O2 που ρώτησα συγκεκριμένα (που θεωρείται η φθηνότερη από τις καλές), έχουν το χαμηλότερο τους πάγιο με 15 ευρώ το μήνα 50 λεπτά kai 40 sms αλλά χωρίς data. Το data κάνει τα 200Mb 10 ευρώ το μήνα και τα 5GB 25 ευρώ το μήνα... Τα 200 είναι λίγα νομίζω οπότε στην o2 θα έκανε το συμβόλαιο για το iphone 40 ευρώ...

Προφανώς σου δίνει και τα sms και τα 5GB αλλά γενικά οι διαφορές δεν είναι χτυπητές.... Πιστεύω και ελπίζω να με βγάζουν τα 500mb το μήνα...όχι πως θα με χάλαγε βέβαια το Unlimited αλλά για αυτό θα έπρεπε να δίνω 20 ευρώ παραπάνω που είναι πολλά!

Επίσης έχω και την τύχη όπως είπα να έχω όλα τα hotspots της telekom (που είναι πολλά μέσα στο μόναχο, συν στα τρένα, συν αεροδρόμιο) λόγω της VDSL που έχω στο σπίτι οπότε θα μπαίνω και με WLAN πολύ συχνά!

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος έτσι όπως έκατσε! :) Πάνω από 40 ευρώ το μήνα μαζί και με τα sms και τα παραπάνω τηλέφωνα δεν νομίζω να μου έρχεται και θα τα έχω όλα ΚΑΙ το iphone σε συμβόλαιο που όπως και να το κάνουμε έχει τα πλεονεκτήματά του... (όχι μπλέξιμο με ξεκλειδώματα σε κάθε καινούριο firmware, προσφορές για το επόμενο iphone που θα βγει κλπ...)

Δημοσ.
Έχω την πεποίθηση ότι εδώ θα έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα.

Εγώ νομίζω πως ναι μεν θα δώσει η voda παραπάνω λεπτά αλλά δεν θα τι γλιτώσετε με κάτω από 40 το μήνα μη πω και 50... Γενικά μπορεί η voda να πατήσει στο ψώνιο του Έλληνα (πιο πολλά iphone δει ως τώρα στις διακοπές μου στην Ελλάδα παρά στη γερμανία που πουλιόταν κανονικά..) και να βαρέσει τιμές... αφού έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί θα το πάρουν παρόλο που δεν θα ξέρουν ουτε καν τι είναι που λέει ο λόγος... Απλά θα είναι γυαλιστερό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...