john4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση..?εχω το phone 2g και εχει την version 2.0 το κινητο εινα ξεκλειδωμενο...αμα του κανω update στην τελευταια θα κλειδωσει..?βασικα την τελευταια version δεν την εχουν σπασει ακομα αν δεν κανω λαθος ετσι,οποτε μπορω να βαλω καποια προηγουμενη και αν ναι θα θελει ξεκλειδωμα παλι...?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση..?εχω το phone 2g και εχει την version 2.0 το κινητο εινα ξεκλειδωμενο...αμα του κανω update στην τελευταια θα κλειδωσει..?βασικα την τελευταια version δεν την εχουν σπασει ακομα αν δεν κανω λαθος ετσι,οποτε μπορω να βαλω καποια προηγουμενη και αν ναι θα θελει ξεκλειδωμα παλι...? Μπορεις να βαλεις την τελευταια εκδοση(3.1.2),αρκει να εχει δημιουργηθει το custom ipsw της 3.1.2 με το τελευταιο pwnage.Μ αλλο λογια,αν κατεβασεις μια custom εκδοση και κανεις ενα restore απο το itunes σ αυτη,εισαι οκ,με jailbreak και unlock.
john4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μπορεις να βαλεις την τελευταια εκδοση(3.1.2),αρκει να εχει δημιουργηθει το custom ipsw της 3.1.2 με το τελευταιο pwnage.Μ αλλο λογια,αν κατεβασεις μια custom εκδοση και κανεις ενα restore απο το itunes σ αυτη,εισαι οκ,με jailbreak και unlock. ευχαριστω για την απαντηση αλλα βασικα δεν πολυ καταλαβα αυτο (αρκει να εχει δημιουργηθει το custom ipsw της 3.1.2 με το τελευταιο pwnage.) που μου ειπες...δηλαδη να κατεβασω απο το itune την τελευταια εκδοση και μετα να κανω restore και θα ειμαι οκ...?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη να κατεβασω απο το itune την τελευταια εκδοση και μετα να κανω restore και θα ειμαι οκ...? Oχι,μην το κανεις αυτο γιατι ετσι θα περασεις το επισημο firmware της apple με αποτελεσμα να κλειδωσει. Θελεις ενα custom firmware το οποιο βασιζεται στο επισημο 3.1.2 αλλα θα ειναι ξεκλειδωτο και στο οποιο εχει ηδη γινει το jailbreak.Για να γινει κατι τετοιο,πρεπει να χρησιμοποιηθει το pwnage tool.Το pwnage ομως ειναι μονο για apple,οποτε πρεπει να βρεις ενα custom firmware για το iphone σου,το οποιο εχει δημιουργησει καποιος χρηστης με apple υπολογιστη. Με ενα restore(shift+επιλογη του custom ipsw που κατεβασες) απο το itunes στο συγκεκριμενο custom firmware εισαι ετοιμος.
john4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πω ταλαιπορια ειναι δηλαδη,βασικα αγορασα το 3g s και επειδη το 2g θα το πουλισω σε ενα παιδι που δεν γνωριζει απο αυτα μου ειπε να του το φτιαξω πρωτα μονο και μονο για την με την εκδοση που εχει δεν υποστηριζει παιχνιδια και αλλες εφαρμογες...υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλος να το κανω να παιζει παιχνιδια..??
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πω ταλαιπορια ειναι δηλαδη,βασικα αγορασα το 3g s και επειδη το 2g θα το πουλισω σε ενα παιδι που δεν γνωριζει απο αυτα μου ειπε να του το φτιαξω πρωτα μονο και μονο για την με την εκδοση που εχει δεν υποστηριζει παιχνιδια και αλλες εφαρμογες...υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλος να το κανω να παιζει παιχνιδια..?? Καμια ταλαιπωρια.Ενα download του custom firmware και ενα restore εχεις να κανεις.Πιο ευκολα δεν γινεται. Που να δεις πως γινοταν το jailbreak στην 1.1.1...
john4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καμια ταλαιπωρια.Ενα download του custom firmware και ενα restore εχεις να κανεις.Πιο ευκολα δεν γινεται.Που να δεις πως γινοταν το jailbreak στην 1.1.1... το θεμα ειναι πως θα βρω αυτο το custom firmware...μπορεις να με βοηθησεις και αν το βρω τι πρεπει να κανω μετα... ευχαριστω για την βοηθεια!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 το θεμα ειναι πως θα βρω αυτο το custom firmware...μπορεις να με βοηθησεις και αν το βρω τι πρεπει να κανω μετα...ευχαριστω για την βοηθεια!! Δεν μπορω να σου δωσω link για το custom firmware εδω μια και δεν ειναι και οτι πιο νομιμο.Οσον αφορα την συνεχεια,απλα πατας shift στο itunes και επιλεγεις το firmware που κατεβασες,οπως ειπα και πριν.Αρκετα απλο
john4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορω να σου δωσω link για το custom firmware εδω μια και δεν ειναι και οτι πιο νομιμο.Οσον αφορα την συνεχεια,απλα πατας shift στο itunes και επιλεγεις το firmware που κατεβασες,οπως ειπα και πριν.Αρκετα απλο οκ σε ευχαριστω για την βοηθεια...θα δω τι θα κανω!!
nickvas19 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια επειδη εχω κατι μηνες να ασχοληθω...παω να το κανω jail...με το renshow ... και μολις τελειωσει κανω επανακινηση και δεν υπαρχει το cydia...το δοκιμασα 2 φορες(ενω παλια το εκανα)...βεβαια... εχω την 3.1.2...και με ενα γρηγορο search ειδα για ενα blackra1n ... εχω χασει επισοδεια?!...και αν ναι που θα το βρω και πως θα το κανω?!ευχαριστω
nickvas19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ...και θυμαμαι ειχα βάλει και ένα installous νομιζω που ειχα οτι ειχε στο apple store αλλα ηταν free...
-WISE- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 δες και εδω τις τελευταιες 2 σελιδες.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286463&page=24
stefkou87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κανε jailbreak με το Blackra1n !Δουλευει σιγουρα κ το κυριοτερο ειναι οτι το jailbreak διαρκει ελαχιστα δευτερολεπτα!
neos_kosmos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, το blackra1n.com/ είναι το καλύτερο!! Πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.