Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα ...όχι σε windows, σε pc με Leopard, και όχι με την πρώτη... ούτε με την δεύτερη. Με την τρίτη όμως, είπα να δοκιμάσω τη μέθοδο του τύπου στο video. Και πέτυχε... δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια... γι'αυτο και χάρηκα όταν είδα τη μούρη του τυπά μετά το σήμα του restore.

Τελικά, επιμονή και υπομονή θέλουν όλα...

Thanks πάντως για τις ιδέες...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση: έχω βάλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για mms, (wind btw) αλλα μετά απο την 3.1, μπορώ και λαμβάνω mms αλλα ΔΕΝ μπορώ να στείλω.

Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό η μόνο σε μένα?

Τί μπορώ να κάνω?

:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
Ερώτηση: έχω βάλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για mms, (wind btw) αλλα μετά απο την 3.1, μπορώ και λαμβάνω mms αλλα ΔΕΝ μπορώ να στείλω.

Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό η μόνο σε μένα?

Τί μπορώ να κάνω?

:rolleyes:

Να υποθεσω πως εχεις κανει restart αφου περασες τις ρυθμισεις?Παραλογο ξερω,αλλα λεω..Στο ταπεινο μου 2G,ηθελε restart για να χαμπαριασει.

Τωρα αν τις ειχε κρατημενες απο το προηγουμενο update,no idea.

Δημοσ.

[/color]

Με το PwnageTool 3.1.4 μπορείς, εφόσον έχεις την κατάλληλη baseband.[/quote

δεν εχω mac με windows πωσ μπορω να το κανω unlock

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:34 ----------

εχω κανει το κινιτο iphone 3g 3.1.2 jailbreak και θελω να το κανω και unlock υπαρχει καποιος τροπος? διαβασα οτι δεν εχει βγει ακομα τροπος να κανεις unlock vers. 3.1.2

• Moderators
Δημοσ.

..ή αν κατεβασεις καποιο custom firmware που εχει δημιουργηθει με το pwnage και το κινητο σου δεν εχει γινει update με επισημο firmware 3.1.2 απο το itunes/δεν ειναι αγορασμενο με το 3.1.2.

Δημοσ.

ok, τις βρηκα τις σωστες..

Και για όποιον ενδιαφέρεται:

APN: mnet.b-online.gr

Username: κενό

Password: κενό

MMSC :http ://192.168.200.95/servlets/mms

MMS Proxy : 192.168.200.011:09401

• Moderators
Δημοσ.
ok, τις βρηκα τις σωστες..

Αρα δεν μιλουσαμε για προβλημα του iphone ε?:lol:

Ερώτηση: έχω βάλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για mms, [...]
Δημοσ.

Καλημέρες. Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε το περιεχόμενο ενός iphone χωρίς να γίνει restore? Να φύγουν όλα δλδ, φωτό, μουσική, επαφές, μηνύματα κλπ τα πάντα..

• Moderators
Δημοσ.
Καλημέρες. Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε το περιεχόμενο ενός iphone χωρίς να γίνει restore? Να φύγουν όλα δλδ, φωτό, μουσική, επαφές, μηνύματα κλπ τα πάντα..

Σβηνεις την μουσικη σου απο τον φακελο του itunes(ή δηλωνεις αλλο,κενο,φακελο),μια απτα ιδια για τις φωτο,μηνυματα μπορεις να το κανεις χειροκινητα πιστευω και επαφες παλι με αντιστοιχο τροπο απο το itunes.Στην συνεχεια περνας και ενα iΕrase για να καθαρισεις τελειως τον ελευθερο χωρο και εισαι οκ.

Τωρα χωρις itunes,ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει απο terminal αλλα δεν το χω ψαξει.

Δημοσ.

Πες όλο το media content το διαγράφεις μέσω itunes. Επαφές αν κ έχω mobile me, διαγράφω το λογαριασμό μου απτο iphone και δν ξανασυγχρονίζονται. Όσον αφορά όμως γενικά τις ρυθμίσεις του κινητού και γενικά οτι "τραβάει" το Restore from backup που κάνουμε, τι γίνεται?? Βρήκα μια επιλογή στα settings/general/reset αλλά δν είμαι σίγουρος. Νομίζω θα κάνω restore πάλι να είμαι σίγουρος.. Thx GiO

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το χω δοκιμαει το reset να σου πω,αλλα φανταζομαι πως για καποιο λογο θα υπαρχει.Και μαζι με τον iΕrase που σου ειπα πριν,πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο οκ.

Εχω ασχοληθει λιγο με recovery kits για iphone και μην φανταστεις οτι ειναι και η απλουστερη/φθηνοτερη δουλεια,οποτε εισαι οκ με το reset.Με το iΕrase εισαι κατι παραπανω απο οκ μια και αχρηστευεις και αυτα τα recovery kits.(Ο zdziarski που εφτιαξε το iΕrase,ειναι αυτος που εχει φτιαξει και το καλυτερο recovery kit για iphone)

Οσον αφορα το backup στο pc σου,φανταζομαι δεν εχεις προβλημα να το σβησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...