Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ακουστικά της Apple πραγματικά απορώ πως πωλούνται ακόμα.

4 ζευγάρια έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα τέσσερα σάπια!

Κλασικό παράδειγμα το ότι διαλύονται η μεμβράνες όπως λες. Στο iPhone δε μου χάλασε και το κουμπί το οποίο πλέον δεν "πιάνει" όλες τις εντολές, καθώς επίσης και η ένταση στο δεξί ακουστικό.

Προσωπικά πήρα τα SkullCandy από Amazon UK και τα περιμένω για να σας πω εντυπώσεις.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά σε όλους.Θα ήθελα την βοήθειά σας.Πιθανότατα να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.Έχω windows xp

και θα βάλω windows 7.Τι πρέπει να κάνω ώστε όταν συνδέσω το iphone 3G μου(δεν είναι jailbroken) στο καινούργιο λειτουργικό να είναι όλα όπως πρίν και να μην σβηστούν?Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βασικα εχο κανει 3 φορες jailbreak σε iphone και γνοριζω!

Απλα θελω να μαθω τωρα τι να χρησιμοποιησω για να κανο jailbreak στην V3.1.2

σε iphone3G

Εως τωρα εχω κατεβασει μονο το restore ipsw V3.1.2

Ποιο αλλο προγραμα χρειαζομαι για την V3.1.2??

• Moderators
Δημοσ.

Να υποθεσω πως εισαι σε windows?Αν ναι μπορεις να δοκιμασεις το blackra1n ή να κατεβασεις καποιο custom ipsw του 3.1.2,που εχει δημιουργηθει με το pwnage.

Αν εισαι σε mac,κατεβαζεις το pwnage και ακολουθεις τις οδηγιες για να δημιουργησεις ενα custom ipsw.

Δημοσ.
Απαντάω στον εαυτό μου 3η φορά για να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Δεν ξέρω αν είναι γενικά πρόβλημα του 3g ή συγκεκριμένων μοντέλων πάντως βρήκα πολλά σχετικά θέματα με άτομα που ΔΕΝ μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το blackra1n σε IPHONE 3G.

ΤΕΛΙΚΑ έκανα ένα clean restore σε 3.1.2 και ακολούθησα τις οδηγίες αυτού του βίντεο σε windows...

Νά'ναι καλά το παλικάρι..

Σε mac το blackra1n συνεχίζει να κολλάει :\

Thnk god όλα πήγαν καλά :)

Υ.γ: Restore cf ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ με τίποτα να κάνει είτε σε mac είτε σε win. Έπαιρνα 1600-2001 errors. Έτσι το cf απο το pwnage tool πήγε τζάμπα. Μήν τα παρατήσετε αν συμβαίνει αυτό... Δοκιμάστε το παραπάνω βίντεο για jb μέσω blackra1n σε win..

Έχω δοκιμάσει jailbrake με 1000 τρόπους (που λέει ο λόγος) αλλά δεν τα καταφέρνω.

Ούτε οι οδηγίες που λέει ο τύπος στο βίντεο βοήθησαν.

Έχω δοκιμάσει σε XP, VISTA, 7 32bit ή 64bit. Τιποτα απολύτως.

Έχω απογοητευτεί. :(

• Moderators
Δημοσ.
Έχω δοκιμάσει jailbrake με 1000 τρόπους (που λέει ο λόγος) αλλά δεν τα καταφέρνω.

Εχεις δοκιμασει με custom firmware δημιουργημενο με pwnage?Τι μηνυμα σου βγαζει?

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από 10 restore δοκίμασε το παρακάτω που έκανα και τελικά δούλεψε.

Κάνε ένα search για το qtcf.dll και κάντο copy στον φάκελο system32 των windows. Reboot και δοκίμασε ξανά το blackra1n.

Δημοσ.

Κάνε ένα search για το qtcf.dll και κάντο copy στον φάκελο system32 των windows. Reboot και δοκίμασε ξανά το blackra1n.

Πράγματι...

Αυτό σε συνδυασμό με το βίντεο παραπάνω λογικά θα κάνουν δουλειά...

Επίσης...

Δοκίμασε σε άλλη usb (πολύ συχνό να σκαλώνει η usb) και σιγουρέψου οτι τρέχεις το apple mobile device και το bonjour και δεν τα έχεις απενεργοποιημένα απο process. Εγώ τα είχα απενεργοποιημένα και δεν έβλεπε τίποτα... αλλα ευτυχώς το πήρα σύντομα χαμπάρι.

Πές μας με ποιόν τρόπο δοκιμάζεις και πού σκαλώνεις..

Δημοσ.
Εχεις δοκιμασει με custom firmware δημιουργημενο με pwnage?Τι μηνυμα σου βγαζει?

Όχι, δεν δοκίμασα με custom firmware. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;

Αυτό το είχα δοκιμάσει αλλά δεν έπαιξε. Θα το προσπαθήσω πάλι.

Πράγματι...

Αυτό σε συνδυασμό με το βίντεο παραπάνω λογικά θα κάνουν δουλειά...

Επίσης...

Δοκίμασε σε άλλη usb (πολύ συχνό να σκαλώνει η usb) και σιγουρέψου οτι τρέχεις το apple mobile device και το bonjour και δεν τα έχεις απενεργοποιημένα απο process. Εγώ τα είχα απενεργοποιημένα και δεν έβλεπε τίποτα... αλλα ευτυχώς το πήρα σύντομα χαμπάρι.

Πές μας με ποιόν τρόπο δοκιμάζεις και πού σκαλώνεις..

Σκαλώνω στο σημείο που θα έπρεπε να εμφανίσει την εικόνα του GeoHot αλλά δεν εμφανίζεται. Κολλάει το iphone στο recovery mode και πρέπει να του κάνω reset για να ξεκολλήσει.

θα δω αν είναι ανενεργά τα proccesses που είπες.

θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Δημοσ.

έχω το 3G στην 3.0 jb και κάνοντας σήμερα restore, αφού το έκανε κόλησε στην οθόνη με το μηλαράκι, μετά 5-10 λεπτά έκανε ένα φλας και ξανα το ίδιο. το σύνδεσα με το pc και τίποτα. κράτησα POWER + ΗΟΜΕ εκανε reboot και μόλις βγήκε το μηλαράκι άφησα το Power για να μπεί στο DFU όμως τίποτα! μένει εκεί κολημένο στο μηλαράκι. τί κάνω;

Δημοσ.

Μπορείς αν το κλείσεις;

Γενικά είναι δύσκολο να μην μπεί σε dfu το κινητό..

Αν θές δοκίμασε να το βάλεις απο blackrain.. το πρώτο που κάνει είναι να βάζει το κινητό σε dfu...

Αν και πιστεύω πως με το σωστό συνδυασμό θα το βάλεις εύκολα..

Κάνε απο εκεί ένα restore και είσαι οκ..

Βάλτο να φορτίζει και δοκίμασε πάλι..

Γενικά θα το καταφέρεις.. Απλά λίγο υπομονή θέλει ;p

Δημοσ.
Όχι, δεν δοκίμασα με custom firmware. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;

Αυτό το είχα δοκιμάσει αλλά δεν έπαιξε. Θα το προσπαθήσω πάλι.

Σκαλώνω στο σημείο που θα έπρεπε να εμφανίσει την εικόνα του GeoHot αλλά δεν εμφανίζεται. Κολλάει το iphone στο recovery mode και πρέπει να του κάνω reset για να ξεκολλήσει.

θα δω αν είναι ανενεργά τα proccesses που είπες.

θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Λοιπόν guys...

δοκίμασα με custom firmware. Κάνω restore από το iTunes πατώντας Shift+Restore, επιλέγω το custom firmware αλλά ενώ ξεκινάει την διαδικασία, κολλάει στην προετοιμασία του iphone και μετά από αρκετη ώρα πετάει μύνημα λάθους και σταματάει ενώ το iphone παραμένει σε restore mode.

Δοκίμασα να βάλω το dll στο φάκελο system32 των windows, έκανα επανεκκίνηση, ξαναέτρεξα το blackra1n αλλά ...τζίφος.

Τα proccesses είναι ένεργά σε όποιον υπολογιστή και αν προσπάθησα.

Δεν έπαιξε τίποτα.

Δυστυχώς, μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω jailbrake από mac αλλά δεν έχω κανέναν γνωστό με mac. gmt...

Δημοσ.

Μην ορκίζεσαι.. Εγώ με το mac μου δεν τα κατάφερα και χρειάστηκε να το κάνω μέσω windows..

Βασικό...

Έχεις κάνει restore στην official 3.1.2 ? Είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει πριν δοκιμάσεις το blackrain...

Πιστεύω πάντως πως εφόσον σε βάζει ρε recovery το blackrain άν κάνεις σωστά το timing του video παραπάνω θα τα καταφέρεις..

Δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή με win...

Εγώ χρειάστηκε να περάσω απο macbook σε win και ξανά σε win και να τα καταφέρω μετά απο 423423 προσπάθειες με τον τρόπο που έχει στο βίντεο ΜΕΤΑ απο καθαρό restore..

Δημοσ.
Μην ορκίζεσαι.. Εγώ με το mac μου δεν τα κατάφερα και χρειάστηκε να το κάνω μέσω windows..

υπάρχει ακόμα ελπίδα για σένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...