Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δν ξέρω, δν ήξερα και με αυτό που μου είπε οτι δίνουν επιπλέον εγγύηση μεν-σε όσους πληρώνουν δε, δεν είχα κατι να της πώ. Δεν είμαι και το καταλληλότερο άτομο για τέτοιες ιστορίες... Άν είχα στα χέρια μου κάτι που να υπεράσπιζε τα λεγόμενά μου μάλιστα ;)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχουν iPhone 3GS και δεν έχουν αποθηκεύσει το ECID SHSH μέσω Cydia να ΜΗΝ κάνουν update σε 3.1 επειδή δεν θα μπορούν να κάνουν Downgrade σε 3.0.x και η 3.1 δεν είναι jailbreakable out of the box! (Ακόμα)

Δημοσ.

παληκάρια πήρα ένα 3G και προβληματίζομαι πως να μεταφέρω

τα πάντα από το 2G στο 3G... φαντάζομαι πως το πλήρες backup

από 2G > itunes και μετά itunes > 3G δεν θα παίξει ε;

• Moderators
Δημοσ.

Eνδιαφερον απορια.

Aπ οτι φαινεται γινεται

http://www.hackint0sh.org/f127/58289.htm

http://modmyi.com/forums/general-iphone-chat/368211-upgrading-3g-can-i-restore-2g-backup.html

Για καλο και για κακο αν καιγεσαι για τα sms σου,παρε και ενα manual backup

http://www.hackint0sh.org/f127/55274.htm

Mε γειες:-)

Δημοσ.

Το iTunes backup 2G > iTunes restore 3G παίζει μια χαρά για τα αρχεία (sms, τηλέφωνα, notes, φωτό κλπ) και για τις εφαρμογές που κατέβασες από το App store. Για τις εφαρμογές από Cydia, δεν ξέρω.

• Moderators
Δημοσ.
Για τις εφαρμογές από Cydia, δεν ξέρω.

Παιρνεις ενα pkgbackup ολες μαζι και λογικα θα παιξει κ αυτο.Αλλα υποθετω πως θα πρεπει να μην εχεις εφαρμογες συγκεκριμενες για 2G(πχ Activate2GMMS κλπ),τοτε ισως κατι παει στραβα.

Δημοσ.

τελικά δούλεψε άψογα το iTunes backup 2G > iTunes restore 3G

παρά τις αμφιβολίες μου (έκανα και πλήρες backup του Library πριν

προχωρήσω :P)

μήπως σας περισσεύει κάποια πρόχειρη λίστα με εταιρείες που πουλάνε

cases για 3G? το πήρα fitted με invisishield αλλά με το pakrinson που

με δέρνει, χρειάζεται παραπάνω προστασία...

Δημοσ.

Guys έχω 3g jailbroken απο vf(οπότε και unlocked). Το έχω στην 3.0.

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω ώστε να έχω την τελευταία έκδοση που υπάρχει jailbroken? Είδα κάτι για blackrain μόνο μέσω win?

Τα φώτα σας.. Θα προτιμούσα απο mac γιατι τα usb στα win ΠΑΝΤΑ μου δημιουργούν προβλήματα και μου κόβουν τις διαδικασίες στη μέση.

Ευχαριστώ :D

• Moderators
Δημοσ.
:D

Timing>all

Οπότε κάνω update απο itunes στην 3.1.2.

Custom ipsw με pwnage tool

Και restore απο itunes?

Έχω καιρό να pwnάρω μην κάνω καμιά βλακεία :P

Ακζακτλυ(αν και το update απο το itunes δεν χρειαζεται μια και θα το κανεις με το custom ipsw);)

dev-team

SIM Free/SP Unlocked/Factory Unlocked iPhone 3G

This applies if you bought your iPhone 3G for $$$$$$$. This model of iPhone 3G doesn’t have an Service Provider lock (aka factory unlocked) and you are able to put any SIM card into the phone and get service. Your phone is already unlocked so you do not need to worry about baseband updates, you can use PwnageTool to create a 3.1.ipsw and then use this to with iTunes to upgrade and jailbreak your phone.

Δημοσ.

Έκανα την διαδικασία.. Μιά χαρά πήγα 3.1.2 jb.. Αλλα δεν λέει να πάρει σήμα απο cosmote.... Unlocked απο μαμά ιphone...

WTF is going on? :\

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:31 ----------

@@δια με τη ρίγανη.

Τα παρατάω για τώρα...

Το πρώτο που έκανα ήταν κανονικά jailbreaked αλλα επειδή το simple είχε τικαρισμένο το "Activate" μάλλον κάτι γ$#@$@κε στο δρόμο. Έτσι λοιπόν έκανα ένα άλλο.. Το άλλο δεν δεήθηκε ποτέ να γίνει restore και μου έβγαζε 1600 και 2000. Έκανα ΚΑΙ άλλο cf... Τίποτα...

Έβαλα απο το επίσημο την 3.1.2...μιά χαρά.. Πάω να κάνω blackrain... ΤΙΠΟΤΑ ... κολλάει η ηλίθια εφαρμογή και όταν πάει σε recovery ανοίγει το itunes... Στο διάλο μου χει σπάσει τα νέυρα $#@$@

Δημοσ.

Απαντάω στον εαυτό μου 3η φορά για να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Δεν ξέρω αν είναι γενικά πρόβλημα του 3g ή συγκεκριμένων μοντέλων πάντως βρήκα πολλά σχετικά θέματα με άτομα που ΔΕΝ μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το blackra1n σε IPHONE 3G.

ΤΕΛΙΚΑ έκανα ένα clean restore σε 3.1.2 και ακολούθησα τις οδηγίες αυτού του βίντεο σε windows...

Νά'ναι καλά το παλικάρι..

Σε mac το blackra1n συνεχίζει να κολλάει :\

Thnk god όλα πήγαν καλά :)

Υ.γ: Restore cf ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ με τίποτα να κάνει είτε σε mac είτε σε win. Έπαιρνα 1600-2001 errors. Έτσι το cf απο το pwnage tool πήγε τζάμπα. Μήν τα παρατήσετε αν συμβαίνει αυτό... Δοκιμάστε το παραπάνω βίντεο για jb μέσω blackra1n σε win..

Δημοσ.

ασχετο,

απογοητευτηκα απο την apple,

οταν αγορασα τα ακουστικα της,

με το μικροφωνο για το iphone,

και μεσα σε 6 μηνες,

διαλυθηκαν οι ασπρες μεμβρανες,

τιμη 35 εβρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...