Cue Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Quote. Μετά από μερικά emails back n forth παραθέτω τα 2 επί της ουσίας email (ένα δικό μ ένα της Seidio) π έχουν και το resume για να μη σας κουράζω. I'm not sure as to why the package is still at the local FedEx (although I have some ideas which aren't really charming) since my last conversation with them was along the following lines: FedEx: I see that you are not willing to pay for the fee. Shall we return the goods? Me: That is correct, unless there is a change in the pricing scheme. FedEx: I am afraid this is not possible. As you can see I did try to reduce the cost, since I failed (and still do) to understand its high rate. At the end of the day though Thomas here is what we have. A customer losing 92 dollars. Seidio gaining 92 dollars. FedEx getting themselves a pair of great cases. All the above is not good customer service. Regards, I’m sorry for the delay in my response. It was a made house around the office yesterday and the load has only slightly lightened up. I’ve been working with our warranty and returns department to find out what we can do to get this problem taken care of for you. We’re unsure why your local FedEx location is telling you that the package is on its way back to us. During the course of my discussion with our returns group we talked about the standard procedures for packages that aren’t sent over seas are not delivered or picked up by the customer. The standard policy for instances like this is that FedEx will destroy the package and bill us for the shipping charges on the account. In turn we will issue a refund to the customer’s credit card less a restocking fee of 25% and the shipping charges. Due to your circumstances they’ve agreed to waive the restocking fees and issue a refund of $59.90 (the total cost of the order less the shipping charges of $32.29). Please let me know if you were unable to obtain your package from the local FedEx distribution center and I’ll have our return department initiate the refund process. Regards, Οπότε τελικά κάτι έγινε.
giorgos_k Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ακούστε περίπτωση: Το λευκό 3G της κοπέλας μου είχε εμφανίσει εδώ και κάμοποσους μήνες το γνωστό crack πάνω απτο κουμπί σίγασης. Ε το πήγα πριν μια βδομάδα στη vodafone επιτέλους, γνωρίζοντας οτι δν θα δεχτούν να μου κάνουν αντικατάσταση επειδή το θεωρούν υπαιτιότητα του χρήστη αλλά είπα να δοκιμάσω. Ε μιλάω σήμερα με το service και μου λένε οτι εγκρίθηκε αντικατάσταση λόγω βλάβης στη πλακέτα! Το τηλέφωνο ήταν λειτουργικότατο πριν, μου είπε η κοπέλα μου οτι κολλούσε κάποιοες φορές αλλά στα δικά μου χέρια ποτε δν έκανε τπτ! Τι να πώ, δν μας χαλάει μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας το καινούριο. Αλήθεια, πώς θα μας παραδώσουν το καινούριο? Στο κουτί του ή όπως ναναι? Να τους πάω πίσω και φορτιστές κλπ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ακούστε περίπτωση: Το λευκό 3G της κοπέλας μου είχε εμφανίσει εδώ και κάμοποσους μήνες το γνωστό crack πάνω απτο κουμπί σίγασης. Ε το πήγα πριν μια βδομάδα στη vodafone επιτέλους, γνωρίζοντας οτι δν θα δεχτούν να μου κάνουν αντικατάσταση επειδή το θεωρούν υπαιτιότητα του χρήστη αλλά είπα να δοκιμάσω. Ε μιλάω σήμερα με το service και μου λένε οτι εγκρίθηκε αντικατάσταση λόγω βλάβης στη πλακέτα! Το τηλέφωνο ήταν λειτουργικότατο πριν, μου είπε η κοπέλα μου οτι κολλούσε κάποιοες φορές αλλά στα δικά μου χέρια ποτε δν έκανε τπτ! Τι να πώ, δν μας χαλάει μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας το καινούριο. Αλήθεια, πώς θα μας παραδώσουν το καινούριο? Στο κουτί του ή όπως ναναι? Να τους πάω πίσω και φορτιστές κλπ? Δεν τους πας τίποτα πίσω από τη συσκευασία. Το νέο θα στο φέρουν απλά σε ένα σακουλάκι με ένα αυτοκόλλητο που θα αναγράφει πως είναι συσκευή αντικατάστασης και πως το IMEI θα διαφέρει από αυτό της συσκευασίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ακούστε περίπτωση: Το λευκό 3G της κοπέλας μου είχε εμφανίσει εδώ και κάμοποσους μήνες το γνωστό crack πάνω απτο κουμπί σίγασης. Ε το πήγα πριν μια βδομάδα στη vodafone επιτέλους, γνωρίζοντας οτι δν θα δεχτούν να μου κάνουν αντικατάσταση επειδή το θεωρούν υπαιτιότητα του χρήστη αλλά είπα να δοκιμάσω. Ε μιλάω σήμερα με το service και μου λένε οτι εγκρίθηκε αντικατάσταση λόγω βλάβης στη πλακέτα! Το τηλέφωνο ήταν λειτουργικότατο πριν, μου είπε η κοπέλα μου οτι κολλούσε κάποιοες φορές αλλά στα δικά μου χέρια ποτε δν έκανε τπτ! Τι να πώ, δν μας χαλάει μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας το καινούριο. Αλήθεια, πώς θα μας παραδώσουν το καινούριο? Στο κουτί του ή όπως ναναι? Να τους πάω πίσω και φορτιστές κλπ? Τυχερος εισαι !!! Οχι δεν θα πας τιποτα αλλο πισω.Θα σου δωσουν ενα καινουργιο σε απλο σακουλακι οπως οι σκληροι δισκοι που πουλανε Πλαισιο κλπ. Το κατα ποσο ειναι το κινητο αυτο καινουργιο ή ανακατασκευασμενο ειναι πικρη ιστορια. Παντως εχει αλλο EMAI .... Να ζητησεις στο χαρτι παραλαβης να σου γραψουν με σφραγιδα και υπογραφη του καταστηματος οτι η νεα εγγυηση ειναι για ενα χρονο...Μπορει να γκρινιαξουν οπως εκαναν στης κορης μου στο καταστημα Vodafone στο TheMall αλλα τελικα το εγραψαν.
Praetorianos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Γενικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με iphone για να ξέρω αν έχει βγει κάτι παρόμοιο ή αν όλες οι apps είναι τόσο μπροστά αλλά αυτή με άφησε κάγκελο: http://wimp.com/subwayapp/ Φαντάζεσαι να είσαι στη μέση του πουθενά στην Αθήνα και να έχεις κάτι παρόμοιο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Γενικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με iphone για να ξέρω αν έχει βγει κάτι παρόμοιο ή αν όλες οι apps είναι τόσο μπροστά αλλά αυτή με άφησε κάγκελο:http://wimp.com/subwayapp/ Φαντάζεσαι να είσαι στη μέση του πουθενά στην Αθήνα και να έχεις κάτι παρόμοιο? Αυτή είναι εξαιρετικά μπροστά αλλά δείχνει πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένας έξυπνος και πρωτοποριακός developer. Τσέκαρε και το Acrossair Browser: ... το οποίο βέβαια χρειάζεται local data οπότε θα''πρεπε κάποιος να ασχοληθεί στην Ελλάδα για να δεις τα αντίστοιχα αποτελέσματα σε Αθήνα, Θεσ/νίκη κλπ...
giorgos_k Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χμμ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δικαιούμαστε δλδ καινούρια εγγύηση ή να το παλέψω μπας και μου δώσουν? Για να ξέρω πόσο να γκρινιάξω. Και γω απτο κατάστημα στο mall το αγόρασα και το επέστρεψα κιόλας.. Μην κάνουν κανα λάθος και μου πασάρουν κανα επισκευασμένο με σημαδάκια κλπ θα σφαχτούμε..
enimerwsi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Στον κόσμο των gadgets, το iPhone της Apple είναι ένας από τους βασιλιάδες: συνδυάζοντας πολλαπλές δυνατότητες με καλαίσθητο σχεδιασμό, έχει αποκτήσει εξέχουσα θέση στις προτιμήσεις πολλών. Ωστόσο, πολλοί από τους κατόχους του έχουν εκφράσει παράπονα σχετικά με την αυτονομία του, καθώς, από πλευράς αντοχής μπαταρίας, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό αποτελεί αναμφίβολα ένα πρόβλημα, καθώς πρόκειται για μία συσκευή η οποία είναι σχεδιασμένη για να εκτελεί πολλαπλές λειτουργίες (mp3 player, video player, πλατφόρμα πληθώρας εφαρμογών κλπ). Στο θέμα αυτό επικεντρώνονται οι κατασκευαστές του 3G Desktop Dual Charging Dock/ Battery Charger: η συσκευή τους εκτελεί τη διττή λειτουργία ενός σταθερού docking statio(το οποίο μπορείτε να συνδέσετε σε μία σταθερή πηγή ρεύματος και να χρησιμοποιήσετε για τη φόρτιση του iPhone σας), αλλά και ως φορητής, αυτόνομης πηγής ενέργειας, την οποία τοποθετείτε ως επέκταση στο τηλέφωνό σας για να αναπληρώσετε τα χαμένα αποθέματα της μπαταρίας του iPhone όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε σταθερή πηγή ρεύματος. Κοινώς: μία καλή λύση για όσους επιθυμούν μεγαλύτερη αυτονομία από το iPhone τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους το φορτιστή. πηγή
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δικαιούμαστε δλδ καινούρια εγγύηση ή να το παλέψω μπας και μου δώσουν? Για να ξέρω πόσο να γκρινιάξω. Φυσικα και δικαιουμαστε...Κριμα που πρεπει να γκρινιαξουμε για τα δικαιωματα μας.
Praetorianos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Πιο άσχημο κλώνο δεν έχω ξαναδεί!!!!!! Δεν είναι κλώνος δες κι εδώ καλύτερα μια φωτογραφία, είναι βάση φόρτισης αν κατάλαβα καλά: iphone 3G Desktop
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι κλώνος δες κι εδώ καλύτερα μια φωτογραφία, είναι βάση φόρτισης αν κατάλαβα καλά:iphone 3G Desktop Καμία σχέση!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αυτή είναι εξαιρετικά μπροστά αλλά δείχνει πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένας έξυπνος και πρωτοποριακός developer. Τσέκαρε και το Acrossair Browser: ... το οποίο βέβαια χρειάζεται local data οπότε θα''πρεπε κάποιος να ασχοληθεί στην Ελλάδα για να δεις τα αντίστοιχα αποτελέσματα σε Αθήνα, Θεσ/νίκη κλπ... Nearest Places & Nearest Wiki και για την Ελλάδα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Nearest Places & Nearest Wiki και για την Ελλάδα! Δεν κατάλαβα, παίζει το Nearest Places στην Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.