Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίαβασα πως με την έλευση της 3.0 θα γίνονται και τα Notes sync. Το θέμα είναι που τα κάνει sync και με πιο πρόγραμμα εγώ μετά τα ανοίγω. Είμαι σε MAC OS X.

Αν και υπάρχουν Notes στο iphone δεν γίνεται κανένα sync αυτών :o

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τόσο δύσκολο ήταν δλδ της apple να κάνει ένα note.app;

p.s κάθε φορά που διαβάζω ένα αυτό γιατί διαγράφεται με τη μία; είμαστε με τα καλά μας;:P

ευχαριστώ cue

Δημοσ.
τόσο δύσκολο ήταν δλδ της apple να κάνει ένα note.app;

p.s κάθε φορά που διαβάζω ένα αυτό γιατί διαγράφεται με τη μία; είμαστε με τα καλά μας;:P

ευχαριστώ cue

Ta notes και τα ToDo του ημερολογίου είναι σαν πακέτο με το Mail.app... ένα πράγμα σαν αντζέντα.

Δημοσ.
Επιτέλους μετά από ~1 μήνα ήρθε η νέα θήκη.

Φώτος από topic άλλου που την έχει.

Seidio Innocase Surface II

~30 EUR με μεταφορικά από ebay.

Ορεξάτος σήμερα είναι η δεύτερη εταιρία που "τα χώνω". Σας παραθέτω το email που έστειλα στην Seidio σχετικά.

Dear sir or madam,

It has been 8 days since my email and I still haven't received a word from the Shipping Department.

I have to say that the above is highly unprofessional of you since the (quote) "Your business and continued satisfaction is of great importance to us" is merely scripted with no real value.

The cases that I did order have been returned (as I have been informed by the customs office) since I wasn't willing to pay the amount requested (~280 USD). That leaves me with no cases and a charge of $92.29 on my VISA.

Although the above isn't entirely your fault - pending response on why the items were declared of a higher value than the actual - it's certainly not reassuring that you indeed value your customers.

Personally I have a Seidio case which I have bought from an authorized dealer, so the aforementioned order was for 2 friends of mine that I have personally recommended for you. Not counting the positive reviews I have left for the case (which is exceptional by the way) in various forums.

Your customer service however seems to lack that very same excellence that your products have. So I will have than in mind for my future purchases as well as making this public so that other people are aware as well and decide for themselves if you are a trustful company or not.

An ex customer,

Δημοσ.

Επειδη το θεμα δεν ηταν ξεκαθαρο τελικα με μια ασυρματη καρτα που πηρα απο το Πλαισιο καταφερα και μοιρασα το internet απο τον σταθερο υπολογιστη στο iphone σε 5 λεπτακια μονο.

Οριστε οι οδηγοι που μου εδωσαν τα παιδια απο το Iphonehellas

Για windows

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-GR/help/293c504f-b944-4d5d-835c-f080129bd5dc1032.mspx

Για mac

http://www.macworld.com/article/46658/2005/09/octmobilemac.html

Δημοσ.

παιδιά έκανα το Upgrade στο Iphone (τώρα το θυμήθηκα), αλλά έχασα μία μαμάτη εφαρμογή που τράβαγε video (έπειτα απο pwn την είχα εγκαταστήσει). Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή να την πάρουμε μέσω appstore γιατί pwn δε μπορώ να κάνω τωρα. ΑΝ έχετε απαντήσει σόρρυ αλλά διάβασα κάμποσες σελίδες και δε βρήκα κάτι. THAnks

• Moderators
Δημοσ.
παιδιά έκανα το Upgrade στο Iphone (τώρα το θυμήθηκα), αλλά έχασα μία μαμάτη εφαρμογή που τράβαγε video (έπειτα απο pwn την είχα εγκαταστήσει). Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή να την πάρουμε μέσω appstore γιατί pwn δε μπορώ να κάνω τωρα. ΑΝ έχετε απαντήσει σόρρυ αλλά διάβασα κάμποσες σελίδες και δε βρήκα κάτι. THAnks

Για video με το 3g μονο με το cycorder,μεσω jailbreak.Απο appstore δεν υπαρχει κατι.

Δημοσ.

Εχω δυο αποριες.

Οταν βρισκομαι σε 3G ολες οι φωτογραφιες απο sites συμπεριλαμβανομενου του facebook αλλα και του appstore ειναι υπερβολικα πιξελιασμενες και αυτο συνεβει απο τη ημερα που αναβαθμισα σε 3.0(δεν ειναι jailbroken).Αντιθετως οταν ειμαι σε WI-FI δειχνουν κανονικα.Γιατι συμβαινει αυτο;

Εργαζομαι στο αεροδρομιο και οσες φορες προσπαθω να συνδεθω μεσω wi-fi δεν μου ανοιγει την σελιδα λογω οτι δεν εχει flash player και ετσι με παραπεμπει σε HTLM.Ελα ομως που απο 'κει δεν μπορω να κανω τιποτα.Δεν δεχεται κανενα αγγιγμα στην οθονη.Μπορειτε να βοηθησετε γιατι δεν συμφερει να μπαινω μεσω 3G επειδη το θελω για μουσικη μεσω καποιου app.

Δημοσ.
Τα συγκεκριμένα ακουστικά από ό,τι καταλαβαίνω είναι του 3Gs με τη δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης. Στο 3G θα λειτουργούν;

Νομίζω πως το volume δε θα λειτουργεί. Μη σε πάρω κ στο λαιμό μου όμως...

----------------

Now playing on iTunes: Guilt Machine - Leland Street

via FoxyTunes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...