Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό υποψιαζόμουν κι εγώ αλλά με μπερδεψε αυτό το "αντικατάσταση σειριακού αριθμού" αλλά φαίνεται ότι είναι διαφορετικό το κινητό απ'αυτό που είχα... άσε που έπαιζα kingdoms live και πλέον με ξεκινάει από το μηδέν...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτός αν άλλαξαν μόνο το logic board, διότι ο σειριακός αριθμός είναι εκεί αποθηκευμένος.....

Το κινητό είχε τις ζελατίνες του στην οθόνη;;; Αν ναι, τότε σίγουρα σου έδωσαν καινούργιο... Αν όχι, τότε θα σου άλλαξαν το logic board...

Εξάλλου το καινούργιο κινητό το καταλαβαίνεις αμέσως από την έλλειψη μικρογρατζουνιών κτλ.... Είναι ''παρθένο'' :-D

Δημοσ.

επιτέλους, έγινε jailbrake το 3G μετά απο πολύ κόπο καταραμένη 3.0.

όλα cool πλέον!!!!!!!!!!

το θέμα είναι πως παλία ειχα το iToner να βάζω rintones (mac) αλλά τώρα δυσηχώς δεν δουλευει. καμία πρόταση!!!!!!!!!!!΄

Δημοσ.
Εκτός αν άλλαξαν μόνο το logic board, διότι ο σειριακός αριθμός είναι εκεί αποθηκευμένος.....

Το κινητό είχε τις ζελατίνες του στην οθόνη;;; Αν ναι, τότε σίγουρα σου έδωσαν καινούργιο... Αν όχι, τότε θα σου άλλαξαν το logic board...

Εξάλλου το καινούργιο κινητό το καταλαβαίνεις αμέσως από την έλλειψη μικρογρατζουνιών κτλ.... Είναι ''παρθένο'' :-D

Είχε ζελατίνες ναι... και για τις γρατζουνιες το κοίταξα σαν καινούριο είναι αλλά υπέθεσα ότι θα αλλάξανε το καπάκι ή κάτι τέτοιο... και ρωτάω γιατί μόλις το πήρα μου δώσανε κάτι χαρτιά που λέγανε ότι σε περίπτωση αντικατάστασης η εγγύηση ανανεώνεται για άλλους 24 μήνες... αλλιώς ισχύει κανονικά για όσο καιρό έχει απομείνει... και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα...αν και έχω πολύ καιρό ακόμα μέχρι να μου τελειώσει η εγγύηση οπότε δεν ανησυχώ και πολύ...λογικά θα έχω πάρει το 4G μεχρι να τελειώσει :P

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι σου κάνανε αντικατάσταση :-)

Δεν έχει νόημα να βάζανε καινούργιο καπάκι (δηλαδή καινούργιο τζάμι και digitizer) και καινούργιο logicboard στο παλιό σου... Πολύ φασαρία... Καινούργιο σου δώσανε απευθείας.... :-)

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι σου είπανε για 24 μήνες εγγύηση ενώ όταν το αγόρασα εγώ σχεδόν 1 χρόνο πριν, μου είχαν πει στη Vodafone για 12 μήνες....

Δηλαδή έχουμε εγγύηση 24 μήνες!!!! :-) Προσαρμόστηκαν επιτέλους στις ευρωπαϊκές οδηγίες!!!! :-D

Δημοσ.

Απο οσο ξερω, ολα τα iphone δεν επισκευαζονται, αλλα αντικαθιστανται..

Ακομα και αν απλα εχει χαλασει ενα κουμπακι.

Αρα μαλλον καινουριο πηρες!

Δημοσ.
Απο οσο ξερω, ολα τα iphone δεν επισκευαζονται, αλλα αντικαθιστανται..

Ακομα και αν απλα εχει χαλασει ενα κουμπακι.

Αρα μαλλον καινουριο πηρες!

Ναί, έτσι είναι αλλά στην θεωρία....

Ξέρω σίγουρη περίπτωση στη Vodafone που ελλατωματική συσκευή που επεστράφη εντός μίας εβδομάδας από την αγορά της, δεν αντικαταστάθηκε με καινούργια αλλά επισκευάστηκε με αλλαγή του logic board... Ίσως εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα καινούργιων συσκευών...

Δημοσ.
Ναί, έτσι είναι αλλά στην θεωρία....

Ξέρω σίγουρη περίπτωση στη Vodafone που ελλατωματική συσκευή που επεστράφη εντός μίας εβδομάδας από την αγορά της, δεν αντικαταστάθηκε με καινούργια αλλά επισκευάστηκε με αλλαγή του logic board... Ίσως εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα καινούργιων συσκευών...

Μαγκες εκει στην vodafone....

Δημοσ.

Ερωτησουλες....

Εχω το 3G με jailbreak και τραβηξα κατι video .Μπορω να τα μεταφερω στον υπολογιστη μου και πως ?

Εχω το call counter για μετρητη χρονου κλισεων αλλα ενω χθες μου ελεγε εξερχομενες για τον Αυγουστο 40 λεπτα και μιλησα και αρκετα και χθες και σημερα τωρα μου λεει 39 λεπτα για τις εξερχομενες. Το 1284 της Vodafone μου λεει οτι εχω μιλησει 98 λεπτα αυτον τον μηνα....Καποια αλλη εφαρμογη πιο αξιοπιστη ?

Για αναφορα παραδοσης sms εχω το Mysms αλλα χανει τις ρυθμισεις του κια delivery reporte. Υπαρχει κατι καλυτερο ?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Jailbrake συσκευη 8άρι 3G.

αργεί να μπεί στα μηνύματά και στο κατάλογο ;(

τι φταίει; δεν έχω και τα πάρα πολλά conversations sto sms.app =(

Δημοσ.

Και μενα αργει, γενικα με την 3αρα ειδα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα, αλλα τουλαχιστον ειναι σταθερη και ειναι αναβαθμισμενη, οποτε...

Το πιθανοτερο ειναι να θελει να μπει καθαρη η 3αρα αλλα εχω τοσα προγραμματα κτλ μεσα και πραγματικα βαριεμαι να τα ξαναβαζω manually..

Δημοσ.

Εχω το 3G χωρις δικαιωμα για δεδομενα internet αλλα σε απλο προγραμμα με λεπτα ομιλιας .

Μπορω να το συνδεσω μεσω usb με desktop που εχει Internet ωστα να εχω και στο Iphone internet ?

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.
Εχω το 3G χωρις δικαιωμα για δεδομενα internet αλλα σε απλο προγραμμα με λεπτα ομιλιας .

Μπορω να το συνδεσω μεσω usb με desktop που εχει Internet ωστα να εχω και στο Iphone internet ?

Ευχαριστω.

Μ αλλα λογια να"τραβας"ιντερνετ απο το pc ε?Μπορεις σιγουρα μεσω wireless(connection sharing),μεσω usb δεν το εχω ψαξει αν υπαρχει κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...