Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν εισαι σε ξεκλειδωτο 3g και δεν σ απασχολει το jailbreak,την περνας.Aλλιως περιμενεις τα νεωτερα απο την dev team και την ανανεωση των εργαλειων της.

Ναι.

Ευχαριστω...Δεν θα παρω !!!!

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
ακομα δεν εγινε το ξεκλειδωμα?

Aπ οτι διαβαζω μπορεις να να χρησιμοποιησεις το redsnow 0.8 και να υποδειξεις το IPSW του 3.0 για το jailbreak της 3.0.1 και στην συνεχεια την εκδοση 0.9 του redsnow για τυχον unlock που χρειαζεται.

Η μονη διαφορα του 3.0 με το 3.0.1 απ οτι φαινεται ειναι το fix για το σοβαρο sms bug.

http://blog.iphone-dev.org/post/153409604/recycling-goodness

Δημοσ.
Mάπα το "καρπούζι" (είναι και πράσινη). Ρε γμτ άρχισε να ξεφλουδίζει :/

Επιτέλους μετά από ~1 μήνα ήρθε η νέα θήκη.

Φώτος από topic άλλου που την έχει.

Seidio Innocase Surface II

~30 EUR με μεταφορικά από ebay.

Είναι αρκετά λεπτή αν και οι γωνίες φαίνεται να προστατεύουν σε "πέσιμο".

Εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία (including dock). Επίσης ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη επιτρέπει να έχετε και το κινητό ανάποδα με την οθόνη facing down χωρίς να γρατζουνίζεται.

Overall αρκετά ευχαριστημένος. Ελπίζω να αντέξει :P

Δημοσ.
εγώ το κάνα παιδιά και βγάζει μετά την υπόδειξη του 3.0 instal cydia και instal icy τι είναι αυτό? να το βάλω

Βεβαίως και να τα βάλεις... εκεί είναι η ουσία του jailbreak :-)

Είναι ο εναλλακτικός τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών που σου προσφέρει το jailbreak.

Δημοσ.
Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να περάσω την 3 χωρις itunes?γιατι το itunes μου βγάζει μονο την 3.0.1 ....

Υποθέτω ότι έχεις το 3G (όχι 3GS, όχι 2G) και το λειτουργικό σου είναι Windows.

(Αν κάτι είναι διαφορετικό από τις υποθέσεις μου, το λες και αλλάζω το λινκ και τις οδηγίες :-) )

Κατεβάζεις το fw 3.0 από εδώ

Ανοίγεις το iTunes με το iPhone σου συνδεδεμένο.

Πατάς restore έχοντας πατημένο το shift και το ταΐζεις με το fw που μόλις κατέβασες από το προηγούμενο link ;)

Δημοσ.

Επίσημα η 3 είναι τραγική έκδοση...

Κάνει πόση ώρα να μπεί στα μηνύματα.. κάνει πόση ώρα να ανοίξει εφαρμογές... και το έχω και lite.. Το καλό είναι οτι απο μπαταρία πάει καλά...

Αλλα δεν γίνεται να περιμένω 10δευτερόλεπτα για να δώ ένα γ@μωμήνυμα :\

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσημα η 3 είναι τραγική έκδοση...

Κάνει πόση ώρα να μπεί στα μηνύματα.. κάνει πόση ώρα να ανοίξει εφαρμογές... και το έχω και lite.. Το καλό είναι οτι απο μπαταρία πάει καλά...

Αλλα δεν γίνεται να περιμένω 10δευτερόλεπτα για να δώ ένα γ@μωμήνυμα :\

Κάτι δεν πάει καλά με το iphone σου και δεν φταίει η 3 για αυτό!

B)

Δημοσ.

Εγω εχω σοβαρο προβλημα οταν θελω να τερματισω μια κληση.

Κανει τουλαχιστον 10 δευτερα για να πατηθει η οθονη για τερματισμο ενω οταν δεν ειμαι σε κληση τα συγκεκριμενα σημεια της οθονης λειτουργουν με την πρωτη

Δημοσ.

Δε μου λέτε ρε παιδιά...είχα ένα πρόβλημα με την μπαταρία του iphone οπότε το έστειλα στην Vodafone και πριν λίγες μέρες που το πήρα πίσω μου είπαν ότι "έγινε αλλαγή σειριακού αριθμού" επειδή δεν είχα χρόνο δεν ρώτησα...τι ακριβώς είναι αυτό;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε μου λέτε ρε παιδιά...είχα ένα πρόβλημα με την μπαταρία του iphone οπότε το έστειλα στην Vodafone και πριν λίγες μέρες που το πήρα πίσω μου είπαν ότι "έγινε αλλαγή σειριακού αριθμού" επειδή δεν είχα χρόνο δεν ρώτησα...τι ακριβώς είναι αυτό;;;

Μάλλον σου έδωσαν νέο τηλέφωνο!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...