Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Κοίτα στην εικόνα που επισυνάπτω. Ευχαριστω πολυ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εγω γιατι δεν βλεπω την καρτελλα Advance για συγχρονισμο ?
kpartsi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εγω γιατι δεν βλεπω την καρτελλα Advance για συγχρονισμο ? Γιάννη, σύρε λίγο την μπάρα δεξιά για να σου βγουν και οι υπόλοιπες επιλογές.... Είναι εκεί κάτω κρυμμένες, έτοιμες για να φανερωθούν!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Κοίτα στην εικόνα που επισυνάπτω. Γιάννη, σύρε λίγο την μπάρα δεξιά για να σου βγουν και οι υπόλοιπες επιλογές....Είναι εκεί κάτω κρυμμένες, έτοιμες για να φανερωθούν!!!!! Ευχαριστω.Με τον τροπο ομως που ειπε ο georgeadams μου προσθεσε στο κινητο τις επαφες απο το outlook που ειναι φτιαγμενες μια χαρα αλλα δεν εσβησε τιας παλιες που ειχε το κινητο....Ετσι εχω καποιες διπλογραμμενες..Εγω θελω το κινητο να εχει μονο τις επαφες απο το pc. Κλικαρα το sync επανω και στην επιλογη advance το Contacts.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εδω και μια ωρα χωρις να κανω κατι επεναλαμβανει ενα συγκεκριμενο mp3 που εχω στην playlist και ειναι ringtone σε μορφη mp3 απο παλιο κινητο.Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Το συνδεσα με Itunes πηγα στην playlist εσβησα το συγεκριμενο mp3 εκανα συγχρονισμο αλλα αυτο επιμενει να πεταγετε σαν... !!!!!Ειναι δυνατον ?????
NemesisUltra Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 μια ερώτηση για να κατεβάζω όλα αυτά τα games και apss από το "istore" εκτός από τι πιστωτική που δεν θέλω να βάλω μπορώ να βάλω κάποια προπληρωμένη μονο και να γίνει λογαριασμός ώστε να κατεβάζω και τα free και τα αλλα
michael92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 μια ερώτηση για να κατεβάζω όλα αυτά τα games και apss από το "istore" εκτός από τι πιστωτική που δεν θέλω να βάλω μπορώ να βάλω κάποια προπληρωμένη μονο και να γίνει λογαριασμός ώστε να κατεβάζω και τα free και τα αλλα Εγώ ήθελα να την βάλω την προπληρωμένη και δεν την έπαιρνε! Άίσχος . Αλλά καλύτερα έτσι αγοράζεις credit από το ebay για itunes των 50$ στα 40$ Εγώ τελικά γράφτηκα αναζητώντας skype και πατώντας download ή μια άλλη δωρεάν εφαρμoγή θα σε πει να κάνεις sign up και θα έχει την επιλογή no payment. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=itunes&_sacat=See-All-Categories
Platonas123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εμένα μου είπε κάποιος στην vodafone πως το παίρνω μόνο με σύνδεση το καινούργιο iphone
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 μια ερώτηση για να κατεβάζω όλα αυτά τα games και apss από το "istore" εκτός από τι πιστωτική που δεν θέλω να βάλω μπορώ να βάλω κάποια προπληρωμένη μονο και να γίνει λογαριασμός ώστε να κατεβάζω και τα free και τα αλλα Μπορεις να κανεις account και χωρις πιστωτικη http://support.apple.com/kb/HT2534
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εδω και μια ωρα χωρις να κανω κατι επεναλαμβανει ενα συγκεκριμενο mp3 που εχω στην playlist και ειναι ringtone σε μορφη mp3 απο παλιο κινητο.Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Το συνδεσα με Itunes πηγα στην playlist εσβησα το συγεκριμενο mp3 εκανα συγχρονισμο αλλα αυτο επιμενει να πεταγετε σαν... !!!!!Ειναι δυνατον ????? Αν και δεν εφταιγε αυτο απο την επιλογη για ηχους και ειδοποιησεις εκανα off ολες τις επιλογες και σταματησε να παιζει το κομματακι.Τους ξαναεκανα on μετα χωρις να ξανακανει προβλημα...Πως ειναι δυνατον να παιζει ενα mp3 που δεν ηταν στην playlist και στο κινητο δεν καταλαβα...
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 το πιο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειχε αποθηκευτει σε καμια προσωρινη μνημη..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 το πιο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειχε αποθηκευτει σε καμια προσωρινη μνημη.. Κι εγω το σκεφτηκα αλλα η επανεκκινηση δεν επρεπε να το διωξει ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ---------- Απεγκατασταση προγραμματαω που εχουμε βαλει απο cydia και App store. Πως μπορει να γινει κατι τετοιο ? Επισης εικονιδια που δεν θελουμε μπρουμε να τα διαγραψουμε απο την οθονη και πως ? Ευχαριστω.
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Κι εγω το σκεφτηκα αλλα η επανεκκινηση δεν επρεπε να το διωξει ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ---------- Απεγκατασταση προγραμματαω που εχουμε βαλει απο cydia και App store. Πως μπορει να γινει κατι τετοιο ? Επισης εικονιδια που δεν θελουμε μπρουμε να τα διαγραψουμε απο την οθονη και πως ? Ευχαριστω. ισως δε βρεθηκε κατι να παρει τη θεση του τι να πω... για απεγκατασταση προγραμματων απο app store πατας παρατεταμενα σε ενα εικονιδιο και εμφανιζονται "χ". πατας σε οποιο θελεις να διαγραψεις. οσο για τα προγραμματα απο cydia, το ανοιγεις και μπαινεις στο manage-packages και εκει βλεπεις οτι εχεις εγκαταστησει και μπορεις να το τροποποιησεις/διαγραψεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 ισως δε βρεθηκε κατι να παρει τη θεση του τι να πω... για απεγκατασταση προγραμματων απο app store πατας παρατεταμενα σε ενα εικονιδιο και εμφανιζονται "χ". πατας σε οποιο θελεις να διαγραψεις. οσο για τα προγραμματα απο cydia, το ανοιγεις και μπαινεις στο manage-packages και εκει βλεπεις οτι εχεις εγκαταστησει και μπορεις να το τροποποιησεις/διαγραψεις Ευχαριστω πολυ.Εικονιδια απο αυτα που εχει το iphone δεν μπορουμε να διαγραψουμε για οικονομια χωρου στην οθονη αν δεν τα χρειαζομαστε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.