Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω γιατι δεν βλεπω την καρτελλα Advance για συγχρονισμο ?

Γιάννη, σύρε λίγο την μπάρα δεξιά για να σου βγουν και οι υπόλοιπες επιλογές....

Είναι εκεί κάτω κρυμμένες, έτοιμες για να φανερωθούν!!!!! :-)

Δημοσ.
Κοίτα στην εικόνα που επισυνάπτω. :-)

Γιάννη, σύρε λίγο την μπάρα δεξιά για να σου βγουν και οι υπόλοιπες επιλογές....

Είναι εκεί κάτω κρυμμένες, έτοιμες για να φανερωθούν!!!!! :-)

Ευχαριστω.Με τον τροπο ομως που ειπε ο georgeadams μου προσθεσε στο κινητο τις επαφες απο το outlook που ειναι φτιαγμενες μια χαρα αλλα δεν εσβησε τιας παλιες που ειχε το κινητο....Ετσι εχω καποιες διπλογραμμενες..Εγω θελω το κινητο να εχει μονο τις επαφες απο το pc.

Κλικαρα το sync επανω και στην επιλογη advance το Contacts.

Δημοσ.

Εδω και μια ωρα χωρις να κανω κατι επεναλαμβανει ενα συγκεκριμενο mp3 που εχω στην playlist και ειναι ringtone σε μορφη mp3 απο παλιο κινητο.Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Το συνδεσα με Itunes πηγα στην playlist εσβησα το συγεκριμενο mp3 εκανα συγχρονισμο αλλα αυτο επιμενει να πεταγετε σαν... !!!!!Ειναι δυνατον ?????

Δημοσ.

μια ερώτηση για να κατεβάζω όλα αυτά τα games και apss από το "istore" εκτός από τι πιστωτική που δεν θέλω να βάλω μπορώ να βάλω κάποια προπληρωμένη μονο και να γίνει λογαριασμός ώστε να κατεβάζω και τα free και τα αλλα

Δημοσ.
μια ερώτηση για να κατεβάζω όλα αυτά τα games και apss από το "istore" εκτός από τι πιστωτική που δεν θέλω να βάλω μπορώ να βάλω κάποια προπληρωμένη μονο και να γίνει λογαριασμός ώστε να κατεβάζω και τα free και τα αλλα

Εγώ ήθελα να την βάλω την προπληρωμένη και δεν την έπαιρνε! Άίσχος :cry:. Αλλά καλύτερα έτσι αγοράζεις credit από το ebay για itunes των 50$ στα 40$ :P Εγώ τελικά γράφτηκα αναζητώντας skype και πατώντας download ή μια άλλη δωρεάν εφαρμoγή θα σε πει να κάνεις sign up και θα έχει την επιλογή no payment.

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=itunes&_sacat=See-All-Categories

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να κανεις account και χωρις πιστωτικη

http://support.apple.com/kb/HT2534

Δημοσ.
Εδω και μια ωρα χωρις να κανω κατι επεναλαμβανει ενα συγκεκριμενο mp3 που εχω στην playlist και ειναι ringtone σε μορφη mp3 απο παλιο κινητο.Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα. Το συνδεσα με Itunes πηγα στην playlist εσβησα το συγεκριμενο mp3 εκανα συγχρονισμο αλλα αυτο επιμενει να πεταγετε σαν... !!!!!Ειναι δυνατον ?????

Αν και δεν εφταιγε αυτο απο την επιλογη για ηχους και ειδοποιησεις εκανα off ολες τις επιλογες και σταματησε να παιζει το κομματακι.Τους ξαναεκανα on μετα χωρις να ξανακανει προβλημα...Πως ειναι δυνατον να παιζει ενα mp3 που δεν ηταν στην playlist και στο κινητο δεν καταλαβα...

Δημοσ.
το πιο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειχε αποθηκευτει σε καμια προσωρινη μνημη..

Κι εγω το σκεφτηκα αλλα η επανεκκινηση δεν επρεπε να το διωξει ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ----------

Απεγκατασταση προγραμματαω που εχουμε βαλει απο cydia και App store. Πως μπορει να γινει κατι τετοιο ? Επισης εικονιδια που δεν θελουμε μπρουμε να τα διαγραψουμε απο την οθονη και πως ? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Κι εγω το σκεφτηκα αλλα η επανεκκινηση δεν επρεπε να το διωξει ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ----------

Απεγκατασταση προγραμματαω που εχουμε βαλει απο cydia και App store. Πως μπορει να γινει κατι τετοιο ? Επισης εικονιδια που δεν θελουμε μπρουμε να τα διαγραψουμε απο την οθονη και πως ? Ευχαριστω.

ισως δε βρεθηκε κατι να παρει τη θεση του τι να πω...

για απεγκατασταση προγραμματων απο app store πατας παρατεταμενα σε ενα εικονιδιο και εμφανιζονται "χ". πατας σε οποιο θελεις να διαγραψεις.

οσο για τα προγραμματα απο cydia, το ανοιγεις και μπαινεις στο manage-packages και εκει βλεπεις οτι εχεις εγκαταστησει και μπορεις να το τροποποιησεις/διαγραψεις

Δημοσ.
ισως δε βρεθηκε κατι να παρει τη θεση του τι να πω...

για απεγκατασταση προγραμματων απο app store πατας παρατεταμενα σε ενα εικονιδιο και εμφανιζονται "χ". πατας σε οποιο θελεις να διαγραψεις.

οσο για τα προγραμματα απο cydia, το ανοιγεις και μπαινεις στο manage-packages και εκει βλεπεις οτι εχεις εγκαταστησει και μπορεις να το τροποποιησεις/διαγραψεις

Ευχαριστω πολυ.Εικονιδια απο αυτα που εχει το iphone δεν μπορουμε να διαγραψουμε για οικονομια χωρου στην οθονη αν δεν τα χρειαζομαστε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...