Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα έκανα όλα αυτά που λες (restore jailbroken unlocked) και το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάζει με το πληκτρολόγιο μόνο βέβαια σε κάθετο, σε οριζόντιο Keyboard είναι μια χαρά όλα. Απλά φαίνεται ότι τα κουμπια e, s (και το κάτω από αυτα) δεν πατιούνται καθόλου. Η οθόνη δεν έχει καμιά χαρακιά και το iphone έχει από την αρχή screen protector.

Υπάρχει πιθανότητα να χάλασε εσωτερικά η οθόνη μόνο σε αυτήν την νοητή γραμμή που βρίσκονται τα κουμπια?

Είναι καθαρά θέμα software... Αν είχε πρόβλημα η οθόνη, η πίεση σε εκείνο το σημείο δεν θα απαντούσε ούτε στο springboard για να ανοίξεις εφαρμογές, ούτε στα παιχνίδια, ούτε πουθενά.... Ενώ εσένα σου το κάνει μόνο με το keyboard σε landscape mode....

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά κατέβασα κάποια παιχνίδια εφαρμογές και τα έπαιζα. Μετά πήγα στο πληκτρολόγιο για να ψάξω κάποια εφαρμογή από την cydia και παρατήρησα ότι τα κουμπιά δουλεύουν μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω πως έγινε. Μήπως δεν είχε εφαρμόσει καλά η οθόνη ή είχε ξεκολήσει ελάχιστα και με την χρήση φθιάξαν όλα? δεν ξέρω, πάντως τώρα όλα είναι μια χαρά!!

Ένα άλλο όμως που μου την σπάει πολύ, είναι:

α) Δεν μπορώ να διαγράψω από το iphone τραγούδια και φωτογραφίες

β) Δεν μπορώ να στείλω μέσω bluetooth τραγούδια φωτογραφίες εφαρμογές όπως γίνεται στα άλλα κινητά.

Γιατί βρε παιδιά συμβαίνει αυτό? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει τα παραπάνω?

• Moderators
Δημοσ.

α) Δεν μπορώ να διαγράψω από το iphone τραγούδια και φωτογραφίες

Mεσω ιtunes μονο(εκτος απο τις φωτο που εχεις βγαλει με το Iphone σου).

β) Δεν μπορώ να στείλω μέσω bluetooth τραγούδια φωτογραφίες εφαρμογές όπως γίνεται στα άλλα κινητά.

ibluetooth.Eφαρμογες δεν μπορεις να στειλεις μεσω bluetooth.

Δημοσ.
Όχι, το iBluetooth δουλεύει μόνο σε πειραγμένη συσκευή και δε στέλνει εφαρμογές.

Σαν bluetooth χωρις να εχω πειραξει ακομα την συσκευη δουλευει στο αυτοκινητο με το bluetooth για το κινητο που εχει ενσωματομενο η kenwood .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:23 ----------

Τις εφαρμογες απο cydia τις κατεβαζουμνε απο το κινητο ή μπορουμε και απο το pc? Αν κανουμε restore πανε χαμενες ?

• Moderators
Δημοσ.

Γιαννη,πειραγμενη ή μη η συσκευη,δεν γινεται να στειλει εφαρμογες μεσω bluetooth.

Μεσω cydia ειναι προτιμοτερη εγκατασταση προγραμματων.Μπορει να γινει και χειροκινητα αλλα ειναι αρκετη φασαρια για το τιποτα.

Μπορεις να σωσεις και τα πακετα απο το cydia πια.Χρειαζεσαι το pkgBackup,το οποιο το βρισκεις απο το cydia(δεν ειναι δωρεαν).Αυτο με την σειρα του κανει backup οτι εχει σχεση με cydia και στην συνεχεια με ενα sync με το itunes,τα πακετα αποθηκευονται στο Itunes μαζι με την library σου.

Δημοσ.
Γιαννη,πειραγμενη ή μη η συσκευη,δεν γινεται να στειλει εφαρμογες μεσω bluetooth.

Μεσω cydia ειναι προτιμοτερη εγκατασταση προγραμματων.Μπορει να γινει και χειροκινητα αλλα ειναι αρκετη φασαρια για το τιποτα.

Μπορεις να σωσεις και τα πακετα απο το cydia πια.Χρειαζεσαι το pkgBackup,το οποιο το βρισκεις απο το cydia(δεν ειναι δωρεαν).Αυτο με την σειρα του κανει backup οτι εχει σχεση με cydia και στην συνεχεια με ενα sync με το itunes,τα πακετα αποθηκευονται στο Itunes μαζι με την library σου.

Ευχαριστω πολυ.Δυσκολευομαι να σερφαρω με το κινητο, λογω μικρης για τα δικα μου κρητηρια οθονης , για να βρω τις εφαρμογες της cydia και ελεγε μηπως ειναι πιο ευκολο μεσω pc.

Δημοσ.

Το Speettuch 780 ST που εχω με netone εχει τις παρακατω δυνατοτητες να κλειδωσω το ασυρματο με κωδικο

Use WEP Encryption

Use WPA-PSK Encryption

Στην δευτερη επιλογη το modem με αφηνει να αλλαξω το κλειδι εισοδου αλλα το iphone δεν συνδεεται.Αντιθετα στην πρωτη επιλογη συνδεεται το Iphone αλλα το router δεν με αφηνει να αλλξω κλειδι...Καποια ιδεα ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και στην δεύτερη συνδέεται άνετα... Εγώ με WPA-PSK το έχω... Απλώς την πρώτη φορά που θα συνδεθείς θα χρειαστεί να πληκτρολογήσεις τον κωδικό....

Δημοσ.
Και στην δεύτερη συνδέεται άνετα... Εγώ με WPA-PSK το έχω... Απλώς την πρώτη φορά που θα συνδεθείς θα χρειαστεί να πληκτρολογήσεις τον κωδικό....

Εμενα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εισοδος στο δικτυο...

Στο WPA-PSK Version: τι βαζεις ?

wpa ή

wpa2 ή

wpa+wpa2

Δημοσ.

Το βλέπει το δίκτυό σου;;;; Αν ναι, κάνεις tap πάνω στο δίκτο και σου βγάζει την μάσκα για να περάσεις τον κωδικό...

Επίσης να προσέξεις η από κάτω επιλογή Ask to join networks να είναι στο OFF!!!

Δημοσ.
Το βλέπει το δίκτυό σου;;;; Αν ναι, κάνεις tap πάνω στο δίκτο και σου βγάζει την μάσκα για να περάσεις τον κωδικό...

Επίσης να προσέξεις η από κάτω επιλογή Ask to join networks να είναι στο OFF!!!

Το βλεπει το δικτυο μια χαρα αλλα δεν μου ζηταει κωδικο...Ηταν on αλλα εκανα off το ερωτηση πριν την εισοδο...

Δημοσ.
Το βλεπει το δικτυο μια χαρα αλλα δεν μου ζηταει κωδικο...Ηταν on αλλα εκανα off το ερωτηση πριν την εισοδο...

Για ξαναπροσπάθησε τώρα να συνδεθείς στο δίκτυό σου...

Θα πρέπει να κάνεις tap πάνω στο δίκτυο και σου βγάζει την μάσκα για τον κωδικό....

Εμένα όταν το Ask to join networks είναι στο On δεν συνδέεται με τίποτα....

Δημοσ.
Για ξαναπροσπάθησε τώρα να συνδεθείς στο δίκτυό σου...

Θα πρέπει να κάνεις tap πάνω στο δίκτυο και σου βγάζει την μάσκα για τον κωδικό....

Εμένα όταν το Ask to join networks είναι στο On δεν συνδέεται με τίποτα....

Δοκιμασα και με off αλλα τα ιδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...