koumos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 OK και πές ότι εγώ "σκέφτομαι" να βρώ ένα από αυτά τα γνωστά μαγαζιά και κατεβάζω μία απο τις εφαρμογές. τους χάρτες μπορώ να τους κατεβάσω και απο το pc και να τους φορτώσω στο IPHONE ή μόνο από το ίδιο το κινητό όταν το έχω συνδεδεμένο στο νετ; αν τους κατεβάσω με wifi και όχι 3G πληρώνω πάλι;Η χρέωση γίνετε στον λογαριασμό του κινητού ή σε πιστωτική; σπασμένη εφαρμογή κατεβάζει τους κανονικούς χάρτες απο το αντίστοιχο site? Αυτες οι εφαρμογες ερχονται ετοιμες με τους χαρτες προεγκατεστημενους στην εφαρμογη που εγκαθισταται στην συσκευη. Δεν χρειαζεται συνδεση με wifi ή 3G για να πλοηγηθεις λοιπον. Αρα δεν υπαρχει και καποια χρεωση. Στα γνωστα μαγαζια θα βρεις διαφορες εκδοσεις με διαφορους χαρτες προεγκατεστημενους για εξοικονομηση χωρου. Εγω εχω την εκδοση μονο με τους χαρτες της Ελλαδας και πιανει μολισ 120+ MB. Ολοκληρη η εφαρμογη με ολους τους χαρτες πρεπει να ειναι 3+GB
enjoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με το iphone 3G 3.0 OS jailbroken και Unlocked που παράγγειλα από ebay. Οταν το πήρα στα χέρια μου δούλευε μια χαρά, αλλά την επόμενη μέρα μετά που εγκατέστησα κάποιες εφαρμογές και το σύνδεσα με το itune παρατήρησα ότι στο keyboard τα κουμπια E, S και το κουμπί που αλλάζει το πληκτρολόγιο σε ελληνικό δεν πατιούνται καθόλου είναι σαν να μην υπάρχουν. Οταν το πήρα στα χέρια μου για πρώτη φορα ημουν σίγουρος ότι αυτα τα κουμπιά πατιούνται. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά μόνο αυτό το πρόβλημα με τα κουμπιά έχω. Λέτε να χάλασε η touchscreen να πάρω αλλη, φτηνές είναι απότι βλέπω στο ebay.
eliask Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 To απεγκατέστησα και θα το τσεκάρω ! Ευχαριστώ! Τελικά στο 2g το προβλημα με την μπαταρία ήταν αυτό. Με το που το απεγκαταστησα η μπαταρία επέστρεψε στα normal της /
inSync Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Επίσης μπορείτε στο itunes να κάνετε δεξί κλικ σε ένα video και να επιλέξετε "Create iPhone - iPod version" και σας το μετατρέπει αυτόματα!
Ic3m@N Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... έχω ένα πρόβλημα με τη μπαταρία... το βάζω στην πρίζα αρχίζει να φορτίζει και μετά από κανά 10λεπτο το κινητό δείχνει το σηματάκι που δέιχνει όταν είναι πλήρως φορτισμένο και μετά αν και είναι ακόμα στην πρίζα αρχίζει να καίει από την μπαταρία και σβήνει... (αν το βγάλω από την πρίζα τότε δεν την δείχνει γεμάτη τη μπαταρία αλλά περίπου στη μέση) Για να φορτίσει πλήρως πρέπει να το έχω σβηστό... κάνω τώρα ένα restore μπας και... αλλά αν δεν αλλάξει κάτι... είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; αν το στείλω στη vodafone να κάνω restore κανονικά στην 3,0 ή στην 2,1 που είχε όταν το αγόρασα; (το iphone είναι προφανώς jailbroken)
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Παιδια μια ξεκαθαρη απαντηση οποις ξερει γιατι εχω μπερδευτει. Αν "πειραξω" την συσκευη μπορω να απαλλαγω απο το itunes τουλαχιστον για να στειλω και να παρω ενα αρχειο εικνας ,mp3 απο υπολογιστη ή κινητο ? Ευχαριστω.
Ic3m@N Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τελικά τώρα που το έβαλα στο pc φαίνεται να φορτίζει κανονικά...λέτε να έχει χαλάσει ο φορτιστής; Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... έχω ένα πρόβλημα με τη μπαταρία... το βάζω στην πρίζα αρχίζει να φορτίζει και μετά από κανά 10λεπτο το κινητό δείχνει το σηματάκι που δέιχνει όταν είναι πλήρως φορτισμένο και μετά αν και είναι ακόμα στην πρίζα αρχίζει να καίει από την μπαταρία και σβήνει... (αν το βγάλω από την πρίζα τότε δεν την δείχνει γεμάτη τη μπαταρία αλλά περίπου στη μέση) Για να φορτίσει πλήρως πρέπει να το έχω σβηστό... κάνω τώρα ένα restore μπας και... αλλά αν δεν αλλάξει κάτι... είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; αν το στείλω στη vodafone να κάνω restore κανονικά στην 3,0 ή στην 2,1 που είχε όταν το αγόρασα; (το iphone είναι προφανώς jailbroken)
angmar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... έχω ένα πρόβλημα με τη μπαταρία... το βάζω στην πρίζα αρχίζει να φορτίζει και μετά από κανά 10λεπτο το κινητό δείχνει το σηματάκι που δέιχνει όταν είναι πλήρως φορτισμένο και μετά αν και είναι ακόμα στην πρίζα αρχίζει να καίει από την μπαταρία και σβήνει... (αν το βγάλω από την πρίζα τότε δεν την δείχνει γεμάτη τη μπαταρία αλλά περίπου στη μέση) Για να φορτίσει πλήρως πρέπει να το έχω σβηστό... κάνω τώρα ένα restore μπας και... αλλά αν δεν αλλάξει κάτι... είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; αν το στείλω στη vodafone να κάνω restore κανονικά στην 3,0 ή στην 2,1 που είχε όταν το αγόρασα; (το iphone είναι προφανώς jailbroken) Restore στην 3 και μετά vodafone, δε μπορούν να σου πουν τίποτα επειδή έκανες αναβάθμιση με επίσημο firmware. Παιδια μια ξεκαθαρη απαντηση οποις ξερει γιατι εχω μπερδευτει. Αν "πειραξω" την συσκευη μπορω να απαλλαγω απο το itunes τουλαχιστον για να στειλω και να παρω ενα αρχειο εικνας ,mp3 απο υπολογιστη ή κινητο ? Ευχαριστω. Αν κάνεις jailbreak μπορείς να απαλλαγείς από το itunes, αλλά με κάποιους περιορισμούς, αν περαστεί μέσα mp3 ας πούμε, από pc δε θα το δει η library του ipod και δε θα το παίξει, βέβαια στο cydia υπάρχει VLC που λύνει τέτοια θέματα. Επίσης υπάρχει ένα προγραμματάκι, το ifunbox το οποίο είναι αρκετά απλό και επιτρέπει μεταφορά αρχείων, εικόνων και ήχων μέσω καλωδίου ακόμα και χωρίς jailbreak.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αν κάνεις jailbreak μπορείς να απαλλαγείς από το itunes, αλλά με κάποιους περιορισμούς, αν περαστεί μέσα mp3 ας πούμε, από pc δε θα το δει η library του ipod και δε θα το παίξει, βέβαια στο cydia υπάρχει VLC που λύνει τέτοια θέματα. Επίσης υπάρχει ένα προγραμματάκι, το ifunbox το οποίο είναι αρκετά απλό και επιτρέπει μεταφορά αρχείων, εικόνων και ήχων μέσω καλωδίου ακόμα και χωρίς jailbreak. Ευχαριστω.
enjoy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με το iphone 3G 3.0 OS jailbroken και Unlocked που παράγγειλα από ebay. Οταν το πήρα στα χέρια μου δούλευε μια χαρά, αλλά την επόμενη μέρα μετά που εγκατέστησα κάποιες εφαρμογές και το σύνδεσα με το itune παρατήρησα ότι στο keyboard τα κουμπια E, S και το κουμπί που αλλάζει το πληκτρολόγιο σε ελληνικό δεν πατιούνται καθόλου είναι σαν να μην υπάρχουν. Οταν το πήρα στα χέρια μου για πρώτη φορα ημουν σίγουρος ότι αυτα τα κουμπιά πατιούνται. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά μόνο αυτό το πρόβλημα με τα κουμπιά έχω. Λέτε να χάλασε η touchscreen να πάρω αλλη, φτηνές είναι απότι βλέπω στο ebay. Καμιά απάντηση βρε παιδιά?
angmar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καμιά απάντηση βρε παιδιά? Κάνε ένα reboot, αν δε γίνει τίποτα, κάνε restore, unlock & jailbreak από την αρχή. Μετά ξαναβάζε τις εφαρμογές σου μία μία έτσι ώστε αν ξαναγίνει να ξέρεις ποιά φταίει, πολύ πιθανό να μη συνεργάζεται κάποια εφαρμογή καλά με το OS 3 ακόμα.
enjoy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τα έκανα όλα αυτά που λες (restore jailbroken unlocked) και το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάζει με το πληκτρολόγιο μόνο βέβαια σε κάθετο, σε οριζόντιο Keyboard είναι μια χαρά όλα. Απλά φαίνεται ότι τα κουμπια e, s (και το κάτω από αυτα) δεν πατιούνται καθόλου. Η οθόνη δεν έχει καμιά χαρακιά και το iphone έχει από την αρχή screen protector. Υπάρχει πιθανότητα να χάλασε εσωτερικά η οθόνη μόνο σε αυτήν την νοητή γραμμή που βρίσκονται τα κουμπια?
inSync Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω. Γιάννη, καταλαβαίνω ότι σου τη σπάει το Ντ@β@τζιλίκι του iTunes αλλά πίστεψέ με αν οργανώσεις τα αρχεία σου με τη λογική του θα γλιτώνεις πολύ μα πολύ χρόνο να φτιάχνεις playlist στο iPhone σου... ...και για να συμπληρώσω... έτσι και αλλιώς το iTunes θα το χρειάζεσαι για να περνάς εφαρμογές κτλ...
Ic3m@N Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Όντως το itunes θέλει δουλίτσα στην αρχή...ξέρω βαρετό ειδικά αν δεν έχεις καθόλου tags στα mp3 σου... αλλά μόλις φτιάξεις όμορφα κι ωραία τη library σου τα πάντα γίνονται πανεύκολα... εγώ παρόλο που είχα αρκετά καλά οργανωμένα τα mp3s μου έκανα κοντά μια βδομάδα για να καταφέρω να τα φτιάξω όλα όπως πρέπει με τα artworks και τα genre κλπ αλλά άξιζε. Όσον αφορά το θέμα μου...μετά το restore φαίνεται να δουλεύει κανονικά... θα το αφήσω έτσι με το μαμίσιο software για λίγο να δω πως θα πάει... ίσως το γλιτώσω το service τελικά...thanx πάντως φίλτατε angmar
angmar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τα έκανα όλα αυτά που λες (restore jailbroken unlocked) και το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάζει με το πληκτρολόγιο μόνο βέβαια σε κάθετο, σε οριζόντιο Keyboard είναι μια χαρά όλα. Απλά φαίνεται ότι τα κουμπια e, s (και το κάτω από αυτα) δεν πατιούνται καθόλου. Η οθόνη δεν έχει καμιά χαρακιά και το iphone έχει από την αρχή screen protector. Υπάρχει πιθανότητα να χάλασε εσωτερικά η οθόνη μόνο σε αυτήν την νοητή γραμμή που βρίσκονται τα κουμπια? Δηλαδή έκανες restore, jailbreak & unlock και σου εμφανίζει το πρόβλημα εξαρχής; Χωρίς να περάσεις καμία επιπλέον εφαρμογή; Όσον αφορά το θέμα μου...μετά το restore φαίνεται να δουλεύει κανονικά... θα το αφήσω έτσι με το μαμίσιο software για λίγο να δω πως θα πάει... ίσως το γλιτώσω το service τελικά...thanx πάντως φίλτατε angmar Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και να μη το χρειαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.