Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατι μου λεει πως βρεθηκε ο ενοχος για το 2g.

eliask εχεις κανει εγκατασταση το ActivateMMS2G?Απο χτες το βραδυ που το εβγαλα,μοιαζει να εχει επανελθει στα φυσιολογικα της η μπαταρια.

To απεγκατέστησα και θα το τσεκάρω ! Ευχαριστώ!

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
υπάρχει το xGPS όπου μπορείς να φορτώσεις oflline χάρτες μέσω του xGPSmanager το οποίο είναι δωρεάν για jailbreaked κινητά ενώ αναμένεται μετά το καλοκαίρι να βγει και στο appstore με κάποια χαμηλή τιμή

Μην ξεχναμε πως υπαρχουν οι εφαρμογες της Navigon και Sygic οι οποιες δεν ειναι δωρεαν μεν απο το AppStore (100Ε), αλλα υπαρχουν στα γνωστα μαγαζια...

Έπρεπε να κάνω τη διευκρίνηση ότι αναφέρομαι σε AppStore νόμιμα αποκτηθείσες εφαρμογές. :-)

Δημοσ.

Ισως ειναι χρησιμο

Desktop Wallpaper to iPhone Wallpaper Converter

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ----------

Να ρωτησω κατι..Οταν κανουμε συγχρονισμο επαφων με outlook χανοντε οι ρυθμισεις των επαφων για προβολη εικονας καλουντος και ringtones ?

Δημοσ.
Οι εικόνες των επαφών σίγουρα δεν χάνονται.

----------------

Now playing on iTunes: AC/DC - Spellbound

via FoxyTunes

Δεν χάνονται αλλά σε περίπτωση που αλλάζεις από Windows Mobile συσκευή τότε θα είναι πολύ μικρές (τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε και φαίνονταν σε ένα πολύ μικρό κουτάκι)

Δημοσ.
Δεν χάνονται αλλά σε περίπτωση που αλλάζεις από Windows Mobile συσκευή τότε θα είναι πολύ μικρές (τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε και φαίνονταν σε ένα πολύ μικρό κουτάκι)

Απ'ότι έχω καταλάβει αν δεν είναι τραβηγμένες με το iPhone οι φωτογραφίες των επαφών δυστυχώς τις μικραίνει :mad:

Δημοσ.
Απ'ότι έχω καταλάβει αν δεν είναι τραβηγμένες με το iPhone οι φωτογραφίες των επαφών δυστυχώς τις μικραίνει :mad:

Αυτες που εχω εγω δεν ειναι απο το iphone αλλα μια χαρα φαινοντε.

Δημοσ.

Οχι αν δεν ειναι τραβηγμενες. Αν τις εισαγεις εσυ μεσα απο το edit καθε επαφης κανοντας κλικ στο κουτακι που λεει add photo και επιλεξεις μια φωτο απο τη βιβλιοθηκη του κινητου (δεν ειναι αναγκη να ειναι τραβηγμενη αλλα περασμενη απο το Pc με Sync ) τοτε θα βγαινουν κανονικα μεγαλες.

Αν τις εχεις ηδη απο Outlook και κανεις sync με outlook τοτε θα φαινονται μικρες οντως.

Δημοσ.
Οχι αν δεν ειναι τραβηγμενες. Αν τις εισαγεις εσυ μεσα απο το edit καθε επαφης κανοντας κλικ στο κουτακι που λεει add photo και επιλεξεις μια φωτο απο τη βιβλιοθηκη του κινητου (δεν ειναι αναγκη να ειναι τραβηγμενη αλλα περασμενη απο το Pc με Sync ) τοτε θα βγαινουν κανονικα μεγαλες.

Αν τις εχεις ηδη απο Outlook και κανεις sync με outlook τοτε θα φαινονται μικρες οντως.

Καταλαβα.....

Δημοσ.

Έχεις δίκιο!

----------------

Now playing on iTunes: Malamas - Prigkhpesa

via FoxyTunes

Δημοσ.

Καλησπερα!

Προσπαθω να περασω διαφορα mp4 video και ενω τα περναει και τα παιζει στο itunes μολις κανω sync με το iphone μου βγαζει το εξης μνμ:

"Τhe ταδε video was not copied to the iphone because it cannot be played on this iphone".

Εχω δοκιμασει με 5-6 διαφορετικα mp4 video.

Η συσκευη ειναι μηνος , OS 3.0 και δεν την εχω κανει JB.

ΥΓ: επι της ευκαιριας μπορειτε να μου προτεινετε καποιον video converter που να ειναι σταθερος , γρηγορος και κυριως ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ (δηλ να πεταω ενα βιντεακι να παταω convert to iphone και να μην ασχολουμαι με κανενα αλλο setting).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!!

Δημοσ.
Καλησπερα!

Προσπαθω να περασω διαφορα mp4 video και ενω τα περναει και τα παιζει στο itunes μολις κανω sync με το iphone μου βγαζει το εξης μνμ:

"Τhe ταδε video was not copied to the iphone because it cannot be played on this iphone".

Εχω δοκιμασει με 5-6 διαφορετικα mp4 video.

Η συσκευη ειναι μηνος , OS 3.0 και δεν την εχω κανει JB.

ΥΓ: επι της ευκαιριας μπορειτε να μου προτεινετε καποιον video converter που να ειναι σταθερος , γρηγορος και κυριως ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ (δηλ να πεταω ενα βιντεακι να παταω convert to iphone και να μην ασχολουμαι με κανενα αλλο setting).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων!!

Τα mp4 δουλεύουν μια χαρά.... Μάλλον θα παίζει η ανάλυση των βίντεο να δημιουργεί το πρόβλημα....

Αν είσαι σε Windows, από πρόγραμμα για μετατροπή το καλύτερο είναι το Total Video Converter (δεν είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει στα γνωστά μαγαζιά) που κάνει και ενσωμάτωση υποτίτλων άμα θέλεις να περάσεις έργα ή επεισόδια σειρών με υπότιτλους στο iPhone. Και είναι και πολύ εύκολο στη χρήση....

Αν είσαι σε Mac για μετατροπή βίντεο το πάντα κλασσικό Visual Hub :-)

Δημοσ.
Μην ξεχναμε πως υπαρχουν οι εφαρμογες της Navigon και Sygic οι οποιες δεν ειναι δωρεαν μεν απο το AppStore (100Ε), αλλα υπαρχουν στα γνωστα μαγαζια...

OK και πές ότι εγώ "σκέφτομαι" να βρώ ένα από αυτά τα γνωστά μαγαζιά και κατεβάζω μία απο τις εφαρμογές. τους χάρτες μπορώ να τους κατεβάσω και απο το pc και να τους φορτώσω στο IPHONE ή μόνο από το ίδιο το κινητό όταν το έχω συνδεδεμένο στο νετ; αν τους κατεβάσω με wifi και όχι 3G πληρώνω πάλι;

Η χρέωση γίνετε στον λογαριασμό του κινητού ή σε πιστωτική;

σπασμένη εφαρμογή κατεβάζει τους κανονικούς χάρτες απο το αντίστοιχο site?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...