Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eυχαριστω και παλι.Να επαναλαβω την ερωτηση που εκανα πιο πανω..

Αν τροποποιησουμε μια επαφη στο outllok και συγχρονισουμε με το κινητο θα αλλαχτει και σε αυτο ?

Ναι.

Ειναι πολυ βολικο, γιατι ετσι μπορεις να επεξεργαζεσαι πολυ πιο γρηγορα τις επαφες σου.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τωρα τελευταια συνειδητοποιησα οτι η μπαταρια του iphone μου πεφτει πολυ γρηγορα χωρις να του κανω καμια απολυτως χρηση, θα ηθελα να ρωτησω εαν καλυπτεται απο την εγγυηση ή θα πρεπει να του αγορασω εγω καινουργια;

Y.Γ: To 3G το εχω απενεργοποιημενο

• Moderators
Δημοσ.
Τωρα τελευταια συνειδητοποιησα οτι η μπαταρια του iphone μου πεφτει πολυ γρηγορα χωρις να του κανω καμια απολυτως χρηση, θα ηθελα να ρωτησω εαν καλυπτεται απο την εγγυηση ή θα πρεπει να του αγορασω εγω καινουργια;

Y.Γ: To 3G το εχω απενεργοποιημενο

Δωσε λιγες πληροφοριες.Jailbreak,ssh?wifi?Push?Μηπως περασες προσφατα το 3.0?

Δημοσ.
To κινητο ειναι jailbroken στην 3.0

Tο φαινομενο αρχισε να εμφανιζεται απο την στιγμη που εγκατεστησα την 3.0

έχει γενικά παρατηρηθεί ότι η 3.0 "τρώει" την μπαταρία ακόμα και σε idle κατάσταση, όλοι ελπίζουμε ότι θα διορθωθεί με επόμενο update (3.1?)

• Moderators
Δημοσ.

Tο φαινομενο αρχισε να εμφανιζεται απο την στιγμη που εγκατεστησα την 3.0

Aπαντησες απο μονος σου.

3.1/3.0.1/3.οτι.θελει all the way,και αν αποδειχθει κ αυτη μπαταριοφορα,παω ανετοτατα στην 2.2.1 και επανερχομαι στα normal μου.Μονο προκοπη δεν βρηκα με το 3.0 στο 2G μου.

Δημοσ.
Aπαντησες απο μονος σου.

3.1/3.0.1/3.οτι.θελει all the way,και αν αποδειχθει κ αυτη μπαταριοφορα,παω ανετοτατα στην 2.2.1 και επανερχομαι στα normal μου.Μονο προκοπη δεν βρηκα με το 3.0 στο 2G μου.

Ναί όμως στο 2.2.1 λές αντίο σε πααααααρα πολλές εφαρμογές..... :-(

• Moderators
Δημοσ.
Ναί όμως στο 2.2.1 λές αντίο σε πααααααρα πολλές εφαρμογές..... :-(

Προτιμω να παραμενει ανοιχτο για να μπορω να χρησιμοποιησω τις εφαρμογες του 2.2.1,παρα να ειναι κλειστο λογω μπαταριας και να μην χρησιμοποιω τις εφαρμογες για το 3.0(ταξιδι 7 ωρων με μουσικη βγαινει δυσκολα πια,σε αντιθεση με την 2.2.1 και ιδιες ρυθμισεις).Νομιζω ειναι προφανες,αν οντως ειναι προβλημα του 3.0 η μπαταρια.

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια κάνει sto 2g. Με το που πέρασα το 3.0 πλέον δεν βγάζει Σ-Κ. Φορτιζα την μπαταρία Παρασκευη απόγευμα και εβγάζε ανέτα μέχρι Δευτέρα πρωί που γυρναγα. Πλέον Κυριακή μεσημέρι η μπαταρία φτάνει στα όρια της . ( εχώ απενεργοποιησει και το push etc etc ).Για πιο λόγο το 3.0 ε΄χει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε μπαταρία ?

• Moderators
Δημοσ.

Κατι μου λεει πως βρεθηκε ο ενοχος για το 2g.

eliask εχεις κανει εγκατασταση το ActivateMMS2G?Απο χτες το βραδυ που το εβγαλα,μοιαζει να εχει επανελθει στα φυσιολογικα της η μπαταρια.

Δημοσ.

Μάγγες μόλισ απέκτησα ένα 3g 16 gb. το πήρα σκέτη συσκευή και έβαλα μέσα τη SIM μου που είναι σύνδεση Vodafone χωρίς δωρεάν data όμως.

Ερωτήσεις,

1)πέρα από το Maps δεν έχει άλλη εφαρμογή για GPS; κάποια καλύτερη δωρεάνγια κατέβασμα;

2)επίσης τι πληρώνω όταν χρησιμοποιώ το GPS? πληρώνω με το χρόνο που τοχρησιμοποιώ; η μόνο το μέγεθος των χαρτών που κατεβάζω και μετά ο εντοπισμός κτλ είναι δωρεάν;

3)η ρύθμιση location που ζητάει και το google earth είναι επί πληρωμής;

• Super Moderators
Δημοσ.
Μάγγες μόλισ απέκτησα ένα 3g 16 gb. το πήρα σκέτη συσκευή και έβαλα μέσα τη SIM μου που είναι σύνδεση Vodafone χωρίς δωρεάν data όμως.

Ερωτήσεις,

1)πέρα από το Maps δεν έχει άλλη εφαρμογή για GPS; κάποια καλύτερη δωρεάνγια κατέβασμα;

2)επίσης τι πληρώνω όταν χρησιμοποιώ το GPS? πληρώνω με το χρόνο που τοχρησιμοποιώ; η μόνο το μέγεθος των χαρτών που κατεβάζω και μετά ο εντοπισμός κτλ είναι δωρεάν;

Με γειά το iPhone. :-)

1. Δεν νομίζω να υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για το GPS. Με επιφύλαξη.

2. Δεν πληρώνεις τίποτα για τη χρήση του GPS, μόνο για το 'κατέβασμα' του εκάστοτε χάρτη. Η χρήση του δέκτη GPS είναι δωρεάν.

3. Όχι. Πολλά προγράμματα μπορεί να σου ζητήσουν Location, δεν χρεώνεται κανένα (γίνεται μέσω GPS το οποίο, όπως προανέφερα, είναι δωρεάν).

Δημοσ.

1. Δεν νομίζω να υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για το GPS. Με επιφύλαξη.

υπάρχει το xGPS όπου μπορείς να φορτώσεις oflline χάρτες μέσω του xGPSmanager το οποίο είναι δωρεάν για jailbreaked κινητά ενώ αναμένεται μετά το καλοκαίρι να βγει και στο appstore με κάποια χαμηλή τιμή

Δημοσ.

Ερωτήσεις,

Μην ξεχναμε πως υπαρχουν οι εφαρμογες της Navigon και Sygic οι οποιες δεν ειναι δωρεαν μεν απο το AppStore (100Ε), αλλα υπαρχουν στα γνωστα μαγαζια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...