Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για τις επαφες της συσκευης σκεφτηκα και εκανα το εξης :

Εφτιαξα ενα λογαριασμο στο yahoo και ενα στο gmail με σκοπο να συγχρονησω εκει τις επαφες του iphone.

Με gmail μου λεει οτι το αρχειο gconsync.exe σταματησε να λειτουργει και με μια αναζητηση με google ειδα οτι πολοι εχουν το ιδιο προβλημα με την τελευταια εκδοση του itunes και με yahoo μου λεει οτι δεν βρισκει διαθεσιμη συνδεση ενω μια χαρα δυνδεση εχω με internet.

Έχω δοκιμάσει και εγώ στο παρελθόν αυτή την λύση αλλά την εγκατέλειψα διότι δεν βγάζει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες που αντικαθίστανται από ''????????''.... Και μετά από δύο-τρία sync βρίσκομαι στο κινητό με την κάθε ελληνική επαφή διπλή, την σωστή και την ιντερνετική παραλλαγή της με ερωτηματικά.... Βέβαια σε περίπτωση restore θα σου μπουν μόνο τα ερωτηματικά και χάνεις την επαφή.... :fear:

Η καλύτερη λύση είναι συγχρονισμός με Outlook.... Λειτουργεί άψογα.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω δοκιμάσει και εγώ στο παρελθόν αυτή την λύση αλλά την εγκατέλειψα διότι δεν βγάζει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες που αντικαθίστανται από ''????????''.... Και μετά από δύο-τρία sync βρίσκομαι στο κινητό με την κάθε ελληνική επαφή διπλή, την σωστή και την ιντερνετική παραλλαγή της με ερωτηματικά.... Βέβαια σε περίπτωση restore θα σου μπουν μόνο τα ερωτηματικά και χάνεις την επαφή.... :fear:

Η καλύτερη λύση είναι συγχρονισμός με Outlook.... Λειτουργεί άψογα.

Eυχαριστω για την προειδοποιηση.Outlloοk του office ετσι ?

Δημοσ.
Ναι,του office.

Γιάννη , σε βλέπω να κλέβεις το macbook της κόρης και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου :P

Δημοσ.

επειδη πηρα κι εγω τωρα iphone 3g (πουλησα το 2G) , εχετε προβληματα με το jailbreak ?

Εμενα κανει οποτε θελει reset , χανει το σημα κλπ...

• Moderators
Δημοσ.
επειδη πηρα κι εγω τωρα iphone 3g (πουλησα το 2G) , εχετε προβληματα με το jailbreak ?

Εμενα κανει οποτε θελει reset , χανει το σημα κλπ...

Με το jailbreak δεν υπαρχει προβλημα.Κατι αλλο σου προκαλει προβληματα οσον αφορα τα reset.

Δημοσ.

Υπαρχει καποια λιστα με εφαρμογες που μπορουμε να περασουμε στο κινητο μετα το χακεμα που να περιγραφει περιπου τι κανει καθε μια κια που την βρισκουμε ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μετα απο απειρα προβληματα με το Microsoft outlook καταφερα και περασα τις επαφες του κινητου σε αυτο.

Το ερωτημα ειναι αν μπορω να τις κανω εξαγωγη σε αρχειο για λογους ασφαλειας (εκανα και εκτυπωση) που να ειναι σε τετοια μορφη που να μπορουν να γινουν εισαγωγη σε οποιοδηποτε κινητο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Outlook κρατάει όλα τα δεδομένα (emails, contacts, calendars κλπ) σε ένα μοναδικό αρχείο με κατάληξη .PST (αν θυμάμαι καλά, στα Windows XP, εξ' ορισμού το αρχείο είναι το C:\Documents & Settings\το username σου\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Personal Folders.pst ).

Αντέγραψε κάπου αυτό το αρχείο πριν κάνεις format στον υπολογιστή σου και θα είσαι εντάξει, δεδομένου πως το 99% των κινητών της αγοράς μπορεί να κάνει sync με το Outlook.

Δημοσ.
Το Outlook κρατάει όλα τα δεδομένα (emails, contacts, calendars κλπ) σε ένα μοναδικό αρχείο με κατάληξη .PST (αν θυμάμαι καλά, στα Windows XP, εξ' ορισμού το αρχείο είναι το C:\Documents & Settings\το username σου\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Personal Folders.pst ).

Αντέγραψε κάπου αυτό το αρχείο πριν κάνεις format στον υπολογιστή σου και θα είσαι εντάξει, δεδομένου πως το 99% των κινητών της αγοράς μπορεί να κάνει sync με το Outlook.

Ευχαριστω πολυ !!!!

Στα vista λεγεται Outlook.pst και ειναι στην διαδρομη C:\Users\ονομα χρηστη\AppData\Local\Microsoft\Outlook

Νομιζω ειναι ο αφαλεστερος τροπος αποθηκευσης των επαφων απο την ελαχιστη εμπειρια μου με το κινητο.

Και μια ερωτηση...Αν τροποποιησουμε μια επαφη στο outllok και συγχρονισουμε με το κινητο θα αλλαχτει και σε αυτο ?

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ !!!!

Στα vista λεγεται Outlook.pst και ειναι στην διαδρομη C:\Users\ονομα χρηστη\AppData\Local\Microsoft\Outlook

Νομιζω ειναι ο αφαλεστερος τροπος αποθηκευσης των επαφων απο την ελαχιστη εμπειρια μου με το κινητο.

Αυτο σωνει κ ολα τα email του Outlook κλπ..

Αν θελεις μονο τις επαφες πας στο Outlook:

Αρχειο->Εισαγωγη και εξαγωγη->Εξαγωγη σε αρχειο->Αρχειο προσωπικων φακελων->Επαφες-> Διαλεγεις που και με τι ονομα θα το σωσει-> Τελος

Δημοσ.
Αυτο σωνει κ ολα τα email του Outlook κλπ..

Αν θελεις μονο τις επαφες πας στο Outlook:

Αρχειο->Εισαγωγη και εξαγωγη->Εξαγωγη σε αρχειο->Αρχειο προσωπικων φακελων->Επαφες-> Διαλεγεις που και με τι ονομα θα το σωσει-> Τελος

Εγω στο outlook δεν εχω καταχωρησει κανενα email ουτε εχω φτιαξει λογαρισμο αλληλογραφιας μιας και χρησιμοποιω την αλληλογραφια των vista (παλιο outlook express). Υπαρχει διαφορα αν το αφησω οπως το εκανα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εγω στο outlook δεν εχω καταχωρησει κανενα email ουτε εχω φτιαξει λογαρισμο αλληλογραφιας μιας και χρησιμοποιω την αλληλογραφια των vista (παλιο outlook express). Υπαρχει διαφορα αν το αφησω οπως το εκανα ?

Ευχαριστω.

Οχι ιδιαιτερη, αλλα ειναι λιγο πιο ευχρηστο ετσι οπως το λεω εγω.

Γιατι αν καποτε θελησεις να κανεις import τις επαφες, τοτε σε εσενα θα κανει κ τα mails(που δεν εχεις) και ισως μπλεχτει λιγο με τα εμαιλς που θα υπαρχουν στο outllok. (που ομως ειπες οτι δεν θα το χρησιμοποιεις).

Οπως κ να εχει, με κανενα δεν θα εχεις προβλημα, απλα με τον τροπο που σου λεω σωζεις συγκεκριμενα και μονο τις επαφες.

Επισης αν αντι για αυτο που σου ειπα:

"Αρχειο->Εισαγωγη και εξαγωγη->Εξαγωγη σε αρχειο->Αρχειο προσωπικων φακελων->Επαφες-> Διαλεγεις που και με τι ονομα θα το σωσει-> Τελος"

κανεις αυτο:

"Αρχειο->Εισαγωγη και εξαγωγη->Εξαγωγη σε αρχειο->Microsoft Excel 97-2003 ή Τιμες διαχωρισμενες με κομμα (Windows)->Επαφες-> Διαλεγεις που και με τι ονομα θα το σωσει-> Τελος"

τοτε θα τις εχει σωσει σε μορφη που θα τις ανοιγει το Excel και θα τις βλεπεις.

Δημοσ.
Οχι ιδιαιτερη, αλλα ειναι λιγο πιο ευχρηστο ετσι οπως το λεω εγω.

Γιατι αν καποτε θελησεις να κανεις import τις επαφες, τοτε σε εσενα θα κανει κ τα mails(που δεν εχεις) και ισως μπλεχτει λιγο με τα εμαιλς που θα υπαρχουν στο outllok. (που ομως ειπες οτι δεν θα το χρησιμοποιεις).

Οπως κ να εχει, με κανενα δεν θα εχεις προβλημα, απλα με τον τροπο που σου λεω σωζεις συγκεκριμενα και μονο τις επαφες.

Επισης αν αντι για αυτο που σου ειπα:

"Αρχειο->Εισαγωγη και εξαγωγη->Εξαγωγη σε αρχειο->Αρχειο προσωπικων φακελων->Επαφες-> Διαλεγεις που και με τι ονομα θα το σωσει-> Τελος"

κανεις αυτο:

"Αρχειο->Εισαγωγη και εξαγωγη->Εξαγωγη σε αρχειο->Microsoft Excel 97-2003 ή Τιμες διαχωρισμενες με κομμα (Windows)->Επαφες-> Διαλεγεις που και με τι ονομα θα το σωσει-> Τελος"

τοτε θα τις εχει σωσει σε μορφη που θα τις ανοιγει το Excel και θα τις βλεπεις.

Eυχαριστω και παλι.Να επαναλαβω την ερωτηση που εκανα πιο πανω..

Αν τροποποιησουμε μια επαφη στο outllok και συγχρονισουμε με το κινητο θα αλλαχτει και σε αυτο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...