haHa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω.Ποτε δεν εχω κανει εγκατασταση το Microsoft outlook απο το office...δεν ξερω γιατι αλλα ποτε ...δεν το πηγα.Το 99% των κινητων αποθηκευουν τις επαφες και στην sim. Που αν χασεις το κινητο σου, τοτε χανεις κ τις επαφες!! Οποτε outlook ή windows contacts (νομιζω οτι ειναι μερος του msn και οτι κ με αυτο συγχρονιζει το iTunes) ειναι σαφως καλυτερη λυση: απειρα contacts, backup σε περιπτωση που χασεις το κινητο σου, ευκολη επεξεργασια. Τελος,ισως να σε βολευει και το google contacts.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Που αν χασεις το κινητο σου, τοτε χανεις κ τις επαφες!! Οποτε outlook ή windows contacts (νομιζω οτι ειναι μερος του msn και οτι κ με αυτο συγχρονιζει το iTunes) ειναι σαφως καλυτερη λυση: απειρα contacts, backup σε περιπτωση που χασεις το κινητο σου, ευκολη επεξεργασια. Τελος,ισως να σε βολευει και το google contacts. Ευχαριστω.Απο που επιλεγουμε με ποιο προγραμμα θα συγχρονισει το itunes ?
haHa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω.Απο που επιλεγουμε με ποιο προγραμμα θα συγχρονισει το itunes ? Απο το ιδιο το iTunes! (ενω εχεις συνδεδεμενο το iPhone, διαλεγεις το iPhone σου απο την δεξια λιστα και πας μετα στην καρτελα Info)
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ακόμα, στην κάρτα SIM, κάθε καταχώρηση μπορεί να περιέχει ένα όνομα και ένα τηλέφωνο. Αντίθετα, στην μνήμη του τηλεφώνου (και τον υπολογιστή), κάθε καταχώρηση μπορεί να περιέχει όνομα, όνομα εταιρίας, τμήματος κλπ, πολλά τηλέφωνα, πολλές διευθύνσεις, πολλά email, σημειώσεις κλπ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Παιδια απο χθες παιδευομαι με το κινητο αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω οπως θελω παρολο που ειναι καλο κινητο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Αν το χακεψει καποιος που ξερει γιατι εγω δεν ξερω καθολου απο τετοια θα μπορω τα παρακατω: Rimgtones μεγαλυτερα απο 30 sec Aλλαγη ηχου ειδοποοιησης για εισερχομενο sms Bluetooth για ληψη και αποστολη αρχειων χωρις το itunes Καμερα για video Αυτα τα ολιγα θα μου ειναι αρκετα αν γινοντε...Ευχαριστω.
koumos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ναι ολα αυτα γινονται με jailbreak..Η οποια διαδικασια ειναι πολυ ευκολη πλεον.... θες τροφη για διαβασμα? http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/4055-redsnow-aka-quickpwn-for-iphone-os-30/
soiramk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ενώ έχω τα fetch/push στο off το freememory βρίσκει συνεχώς το mail να τρέχει... Τι γίνετε με αυτό? Τα push notifications είναι στο on, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Βρήκα κ το παρακάτω απο το forum της Apple. Είναι εύκολο να το τεστάρει κ κάποιος άλλος κ να μου πει αν το mail "τρέχει" στο freememory(AppStore) . EDIT: Όλα αυτά στην 3.0
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ναι ολα αυτα γινονται με jailbreak..Η οποια διαδικασια ειναι πολυ ευκολη πλεον....θες τροφη για διαβασμα? http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/4055-redsnow-aka-quickpwn-for-iphone-os-30/ Ευχαριστω.Καλη... τροφη αλλα θελει και εμπειρια που δεν εχω μετοι σημαινει απο κινδυνους για την συσκευη.Καποιο καταστημα οπως το 9volto μηπως ασχολειται με αυτα ?
gs20309 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ετσι ακριβως.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ---------- Παιδια ξερω οτι σας ζαλιζω και πιθανον να εχουν απαντηθει στις τοσες σελιδες αλλα... Πως μπορω να γραφω συνεχεια κεφαλια στις επαφες χωρις να παταω καθε φορα το Shift ? Πως γυριζω το πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα και αντιστροφα ? Μια νεα επαφη που γραφω που αποθηκευεται ? Στο κινητο ή την sim ?Μπορω να παρω backup τις επαφες μου στο pc ? Ευχαριστω. Για κεφαλαία πάτα 2 φορές γρήγορα το "shift" (γρήγορα όμως σαν διπλό κλικ στο mouse!!)θα δεις που από ασπρο το βελάκι θα γίνει μπλε κ γράφει συνεχεια κεφαλαια μετά.... κλασικά μετά με ένα πάτημα επιστρέφεις στα μικρά... με γειές το iphonaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Για κεφαλαία πάτα 2 φορές γρήγορα το "shift" (γρήγορα όμως σαν διπλό κλικ στο mouse!!)θα δεις που από ασπρο το βελάκι θα γίνει μπλε κ γράφει συνεχεια κεφαλαια μετά.... κλασικά μετά με ένα πάτημα επιστρέφεις στα μικρά... με γειές το iphonaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω.Χρησιμο κολπακι.
angmar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οσο για τα ringtones καλα τα online sites αλλα πολυ αργα...Καποιο προγραμμα να φτιαχνει τετοια και να τα αποθηκευουμε στον δισκο μας δεν υπαρχει ? Υπάρχει ένα, λέγεται iRinger φτιάχνει το ringtone, μετά με drag & drop στο itunes (αν θυμάμαι καλά, έχει και επιλογή να το περνάει μόνο του, απευθείας στο itunes) και με sync στο iPhone.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για να φτιαχνουμε ringtones που μπορουμε να αποθηκευσουμε ή να στειλουμε στο itunes βρηκα το Xilisoft iPhone Ringtone Maker ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ---------- Οταν ανοιγω το Itunes παει να κανει εγκατασταση ενω το εχω εγκατεστημενο και μετα ανοιγει.Τι μπορει να φταιει ? Και κατι αλλο..Πως το ρυθμιζουμε να μην κανει αυτοματο συγχρονισμο και πως αν το ξαναεγκαταστησουμε για καποιο λογο του λεμε να συγχρονιστει με βαση το κινητο ? Επιλογη με ποιο προγραμμα θα συγχρονισει τις επαφες απο που διαλεγουμε ? Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 - Οταν ανοιγω το Itunes παει να κανει εγκατασταση ενω το εχω εγκατεστημενο και μετα ανοιγει.Τι μπορει να φταιει ? Κατι δεν πηγε καλα στην εγκατασταση(?) Και κατι αλλο..Πως το ρυθμιζουμε να μην κανει αυτοματο συγχρονισμο Ενω εχεις συνδεσει τo iphone στο dock,ανοιξε το itunes και στο summary του iphone βγαλε την επιλογη "Αutomatically sync when this iphone is connected" Επιλογη με ποιο προγραμμα θα συγχρονισει τις επαφες απο που διαλεγουμε ? Παλι πας στο itunes ενω εχει συνδεσει το iphone και αυτη την φορα πας στο tab Ιnfo.Eκει εχει επιλογη "Sync contacts with"και επιλεγεις τι θελεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κατι δεν πηγε καλα στην εγκατασταση(?) Ενω εχεις συνδεσει τo iphone στο dock,ανοιξε το itunes και στο summary του iphone βγαλε την επιλογη "Αutomatically sync when this iphone is connected" Παλι πας στο itunes ενω εχει συνδεσει το iphone και αυτη την φορα πας στο tab Ιnfo.Eκει εχει επιλογη "Sync contacts with"και επιλεγεις τι θελεις. Ευχαριστω.Να το ξαναεγκαταστησω "καπακι" ή να το απεγκαταστησω πρωτα ? Αν κανω το δευτερο πως θα το συγχρονησω με το κινητο χωρις να χασω κατι ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ---------- Οσο αναφορα τις επαφες του κινητου αλλα να μην ειναι μπλεγμενες με τις επαφες των vista και κανουν το προγραμμα αλληλογραφιας δυσχρηστο σκεφτηκα το εξης...Μεσα στις επαφες εφτιαξα μια ομαδα (group) και επελεγξα να γινει εκει ο συγχρονισμος ωστε εκει μεσα και ξεχωρα απο τις αλλες επαφες αλληλογραφιας να εχω τις επαφες του Iphone.Εκανα συγχρονσμο με επιλογη αυτο το group αλλα οταν το ανοιγω ...δεν εχει καμμια επαφη μεσα....Και χαθηκαν και οι επαφες απο το κινητο.Ευτυχως τις εχω στην sim.Τι πηγε λαθος ?Στη συνεχεια δοκιμασα και εκανα συγχρονισμο ολου του κινητου και τις επαφες του τις πηγε και στο group και χυμα μαζι με τις επαφες των vista......
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Για τις επαφες της συσκευης σκεφτηκα και εκανα το εξης : Εφτιαξα ενα λογαριασμο στο yahoo και ενα στο gmail με σκοπο να συγχρονησω εκει τις επαφες του iphone. Με gmail μου λεει οτι το αρχειο gconsync.exe σταματησε να λειτουργει και με μια αναζητηση με google ειδα οτι πολοι εχουν το ιδιο προβλημα με την τελευταια εκδοση του itunes και με yahoo μου λεει οτι δεν βρισκει διαθεσιμη συνδεση ενω μια χαρα δυνδεση εχω με internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.