xaritos_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 εγω που ειχα κανει ανανεωση πριν 2μηνες αλλα θελω να αλλαξω ετσι κι αλλιως προγραμμα με πιανει ή θα πρεπει να περιμενω 1 χρονο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μπορει να εχει γραφτει αλλα δεν το ειδα. Εχει και προγραμμα πλοηγησης το iphone ??? Αν ναι ποιο ??? Ευχαριστω.
clairvoyant Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μπορει να εχει γραφτει αλλα δεν το ειδα. Εχει και προγραμμα πλοηγησης το iphone ??? Αν ναι ποιο ??? Ευχαριστω. Απ' όσο γνωρίζω, εγκατεστημένο έχει το google maps μόνο (βέβαια δεν έχω δει την εφαρμογή ειδικά για το iPhone, ίσως να έχει και δυνατότητες navigation, ας διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει). Παράλληλα έχει ήδη ανακοινωθεί το Tom-Tom για iPhone.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Απ' όσο γνωρίζω, εγκατεστημένο έχει το google maps μόνο (βέβαια δεν έχω δει την εφαρμογή ειδικά για το iPhone, ίσως να έχει και δυνατότητες navigation, ας διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει). Παράλληλα έχει ήδη ανακοινωθεί το Tom-Tom για iPhone. Ευχαριστω. Αν επαιρνε και destinator θα με δελεαζε !!!!
HaPagan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Γιάννη όλα θέμα χρόνου είναι! Αφού πλέον, έχει δοθεί το SDK ελεύθερα πολλά προγράμματα μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα του iPhone! Εγώ έχω αποφασίσει ότι θα το αγοράσω απλά ακόμα δεν ξέρω αν θα το πάρω ως συσκευή ή με πρόγραμμα συμβολαίου. Για να είμαι ειλικρινείς, δεν θέλω καθόλου να φύγω από την Cosmote που έχω τόσα χρόνια για την Vodafone.
iced Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Oχι μην φυγεις απο cosmote, ειχα κανει παλια κατι γυρες και κατεληξα εκει τελικα...
HaPagan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Οπότε αναγκαστικά, θα πρέπει να σκάσω 500 ?! Δεν πιστεύω να έχει τπτ περιορισμούς αν δεν είσαι στο δίκτυο της Vodafone?
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Οπότε αναγκαστικά, θα πρέπει να σκάσω 500 ?! Δεν πιστεύω να έχει τπτ περιορισμούς αν δεν είσαι στο δίκτυο της Vodafone? Σύμφωνα με τη Vodafone, έχει. Σε άλλα δίκτυα δεν θα λειτουργεί το 3G γιατί οι ρυθμίσεις του θα είναι κλειδωμένες μόνο για Vodafone. Βέβαια κάτι τέτοιο φάνταζομαι θα ξεπεραστεί με κανένα ziphone αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
iced Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ιατί οι ρυθμίσεις του θα είναι κλειδωμένες μόνο για Vodafone Λεπτομερειες... lol
HaPagan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εντάξει, αυτό είναι μικρό πρόβλημα για να με κάνει να πάω στην Vodafone! ;-) Οπότε, μένει να μάθουμε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας! Άντε περιμένουμε!!
nokiamaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 αν δε κάνω λα΄θος το αδύνατο σημείο του κινητού είναι κάμερα, έτσι δεν είναι?
gs20309 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 αλλο steve αλλο steven (αν εισαι ξανθια δικαιολογεισαι ) ποτέιτο , ποτάτο
Poison6 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ο καθένας βλέπει το δικό του αδύνατο σημείο στο iphone.. (ανάλογα την χρήση) για παραδειγμα εγω θεωρώ την ελειψη flash (οχι της καμερας) απο τις ποιο σημαντικές ελλείψεις..
NiCk_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ο καθένας βλέπει το δικό του αδύνατο σημείο στο iphone.. (ανάλογα την χρήση)για παραδειγμα εγω θεωρώ την ελειψη flash (οχι της καμερας) απο τις ποιο σημαντικές ελλείψεις.. Δεν μπορείς όμως να πείς ότι ο Safari δεν είναι καλός, γιατί είναι ο καλύτερος που υπάρχει σε mobile phone .. Τώρα για το flash, ας ελπίσουμε ότι η Adobe θα το βάλει για αγορά στο appstore ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.