Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω που ειχα κανει ανανεωση πριν 2μηνες αλλα θελω να αλλαξω ετσι κι αλλιως προγραμμα με πιανει ή θα πρεπει να περιμενω 1 χρονο??

Δημοσ.
Μπορει να εχει γραφτει αλλα δεν το ειδα. Εχει και προγραμμα πλοηγησης το iphone ??? Αν ναι ποιο ???

Ευχαριστω.

Απ' όσο γνωρίζω, εγκατεστημένο έχει το google maps μόνο (βέβαια δεν έχω δει την εφαρμογή ειδικά για το iPhone, ίσως να έχει και δυνατότητες navigation, ας διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει). Παράλληλα έχει ήδη ανακοινωθεί το Tom-Tom για iPhone.

Δημοσ.
Απ' όσο γνωρίζω, εγκατεστημένο έχει το google maps μόνο (βέβαια δεν έχω δει την εφαρμογή ειδικά για το iPhone, ίσως να έχει και δυνατότητες navigation, ας διευκρινήσει κάποιος που γνωρίζει). Παράλληλα έχει ήδη ανακοινωθεί το Tom-Tom για iPhone.

Ευχαριστω. Αν επαιρνε και destinator θα με δελεαζε !!!!

Δημοσ.

Γιάννη όλα θέμα χρόνου είναι! Αφού πλέον, έχει δοθεί το SDK ελεύθερα πολλά προγράμματα μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα του iPhone!

Εγώ έχω αποφασίσει ότι θα το αγοράσω απλά ακόμα δεν ξέρω αν θα το πάρω ως συσκευή ή με πρόγραμμα συμβολαίου. Για να είμαι ειλικρινείς, δεν θέλω καθόλου να φύγω από την Cosmote που έχω τόσα χρόνια για την Vodafone.

Δημοσ.

Οπότε αναγκαστικά, θα πρέπει να σκάσω 500 ?! Δεν πιστεύω να έχει τπτ περιορισμούς αν δεν είσαι στο δίκτυο της Vodafone?

Δημοσ.
Οπότε αναγκαστικά, θα πρέπει να σκάσω 500 ?! Δεν πιστεύω να έχει τπτ περιορισμούς αν δεν είσαι στο δίκτυο της Vodafone?

Σύμφωνα με τη Vodafone, έχει. Σε άλλα δίκτυα δεν θα λειτουργεί το 3G γιατί οι ρυθμίσεις του θα είναι κλειδωμένες μόνο για Vodafone.

Βέβαια κάτι τέτοιο φάνταζομαι θα ξεπεραστεί με κανένα ziphone αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Εντάξει, αυτό είναι μικρό πρόβλημα για να με κάνει να πάω στην Vodafone! ;-)

Οπότε, μένει να μάθουμε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας! Άντε περιμένουμε!!

Δημοσ.

Ο καθένας βλέπει το δικό του αδύνατο σημείο στο iphone.. (ανάλογα την χρήση)

για παραδειγμα εγω θεωρώ την ελειψη flash (οχι της καμερας) απο τις ποιο σημαντικές ελλείψεις..

Δημοσ.
Ο καθένας βλέπει το δικό του αδύνατο σημείο στο iphone.. (ανάλογα την χρήση)

για παραδειγμα εγω θεωρώ την ελειψη flash (οχι της καμερας) απο τις ποιο σημαντικές ελλείψεις..

Δεν μπορείς όμως να πείς ότι ο Safari δεν είναι καλός, γιατί είναι ο καλύτερος που υπάρχει σε mobile phone .. Τώρα για το flash, ας ελπίσουμε ότι η Adobe θα το βάλει για αγορά στο appstore ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...