Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aναφορες παραδοσης

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#Delivery_Report

H αναλυση ειναι 480-by-320-pixel

Το itunes κανει backup καθε φορα που κανεις sync το iphone.Οποτε σε περιπτωση format επανερχεται οπως το ειχες.

Μπορεις να κανεις sync 3 iphone με το ιδιο itunes,αλλα θα εχετε και το ιδιο library αν δεν κανω λαθος(μουσικη,βιντεο κλπ)

Ευχαριστω.Εστειλα *# test στην γυναικα μου αλλα αναφορα δεν πηρα.Για το itunes η κορη εχει mac οποτε δεν πιανεται και θα περασω της γυναικας μου στο φορητο για να μην μπερδευομαστε...

Εdit

Τελικα μου ηρθε τωρα αναφορα.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστω.Εστειλα *# test στην γυναικα μου αλλα αναφορα δεν πηρα.Για το itunes η κορη εχει mac οποτε δεν πιανεται και θα περασω της γυναικας μου στο φορητο για να μην μπερδευομαστε...

Εdit

Τελικα μου ηρθε τωρα αναφορα.

Για αναφορά θα γράψεις *NOT# και θα τη λάβεις.

Για το itunes ναι θα πρέπει να διαχειριστής λίγο το library σου με τις playlist αλλά μπορείς να κάνεις sync στο ίδιο itunes 3 iphone απλά θα αλλάζεις το όνομα σε κάθε iphone που συνδέεις. 3 iphones 3 διαφορετικά ονόματα.

• Moderators
Δημοσ.
Για αναφορά θα γράψεις *NOT# και θα τη λάβεις.

Αν εχει vodafone(που εχει απ οτι καταλαβα)δεν θα γραψει *NOT# αλλα *#

Δημοσ.
Αν εχει vodafone(που εχει απ οτι καταλαβα)δεν θα γραψει *NOT# αλλα *#

Ετσι ακριβως....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ----------

Παιδια ξερω οτι σας ζαλιζω και πιθανον να εχουν απαντηθει στις τοσες σελιδες αλλα...

Πως μπορω να γραφω συνεχεια κεφαλια στις επαφες χωρις να παταω καθε φορα το Shift ? Πως γυριζω το πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα και αντιστροφα ?

Μια νεα επαφη που γραφω που αποθηκευεται ? Στο κινητο ή την sim ?Μπορω να παρω backup τις επαφες μου στο pc ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εμένα πάντως και στην Vodafone αναφορά είχα με NOT.

Οι επαφές αποθηκεύονται στο κινητό και backup κάνει με sync και μπορείς να τις δείς στο Outlook.

δηλαδή με γενικό backup τραβαει και τις επαφές σου.

Γλώσσα στο πληκτρολόγιο αλλάζεις πατώντας την υδρόγειο σφαίρα αριστερά απο το space αν έχεις επιλέξει και άλλες γλώσσες στο iphone μέσα απο τα settings.

Δημοσ.
Εμένα πάντως και στην Vodafone αναφορά είχα με NOT.

Οι επαφές αποθηκεύονται στο κινητό και backup κάνει με sync και μπορείς να τις δείς στο Outlook.

δηλαδή με γενικό backup τραβαει και τις επαφές σου.

Γλώσσα στο πληκτρολόγιο αλλάζεις πατώντας την υδρόγειο σφαίρα αριστερά απο το space αν έχεις επιλέξει και άλλες γλώσσες στο iphone μέσα απο τα settings.

Προσθεσα τα αγγλικα και ειδα την υδρογειο.Παρολο που κλειδωσα τα κεφαλαια δεν μπορω να γραφω συνεχεια κεφαλαια...Δεν γινεται οι επαφες να αποθηκευονται και στην sim ? Αν αλλαξουμε κινητο πανε χαμενες ?

• Moderators
Δημοσ.
Προσθεσα τα αγγλικα και ειδα την υδρογειο.Παρολο που κλειδωσα τα κεφαλαια δεν μπορω να γραφω συνεχεια κεφαλαια...

Νοπ.

Δεν γινεται οι επαφες να αποθηκευονται και στην sim ? Αν αλλαξουμε κινητο πανε χαμενες ?

Kαι δω παλι η απαντηση ειναι οχι.Aλλα απο την στιγμη που κανεις sync,δεν πανε χαμενες,μπορεις να τις παρεις απο οποιο προγραμμα εχεις βαλει στο itunes να γινονται sync(πχ outlook)

Δημοσ.
Νοπ.

Kαι δω παλι η απαντηση ειναι οχι.Aλλα απο την στιγμη που κανεις sync,δεν πανε χαμενες,μπορεις να τις παρεις απο οποιο προγραμμα εχεις βαλει στο itunes να γινονται sync(πχ outlook)

Ευχαριστω.Οταν λεμε outlook εννοουμε το express ? Δεν θα μου αρεσε παντως με προγραμματα αλληλογραφιας των windows να μπλεκω το iphone...Γιατι να ριξω 300 επαφες που περιεχουν μονο τηλεφωνα και να το κανω δυσχρηστο το outlook ?

Δημοσ.

Ένα καλό πρόγραμμα για backup επαφών και διαφόρων άλλων στοιχείων (εκτός μουσικής, εφαρμογών και ταινιών) είναι αυτό. Είναι μικρό και ελαφρύ, δουλέυει σε XP και Vista, λογικά και σε 7. Προϋποθέτει jailbroken iphone με το openssh εγκατεστημένο και ανοιχτό. Η διαδικασία είναι απλή, η σύνδεση γίνεται μέσω wifi και αν δεν του πούμε να κάνει backup φωτογραφίες, η όλη διαδικασία διαρκεί γύρω στα 2 λεπτά, άλλο τόσο διαρκεί και το restore.

Δημοσ.

Να αποθηκευονται και στη SIM δεν γινεται δυστυχως...αλλα μπορεις να τις εχεις στο Outlook και αν σου κατσει καποια στραβη κανεις ενα sync με το outlook και εισαι αρχοντας.

Δημοσ.
Ένα καλό πρόγραμμα για backup επαφών και διαφόρων άλλων στοιχείων (εκτός μουσικής, εφαρμογών και ταινιών) είναι αυτό. Είναι μικρό και ελαφρύ, δουλέυει σε XP και Vista, λογικά και σε 7. Προϋποθέτει jailbroken iphone με το openssh εγκατεστημένο και ανοιχτό. Η διαδικασία είναι απλή, η σύνδεση γίνεται μέσω wifi και αν δεν του πούμε να κάνει backup φωτογραφίες, η όλη διαδικασία διαρκεί γύρω στα 2 λεπτά, άλλο τόσο διαρκεί και το restore.

Ευχαριστω.Τελικα δεν θα το αποφυγω το...σπασιμο !!!

Να αποθηκευονται και στη SIM δεν γινεται δυστυχως...αλλα μπορεις να τις εχεις στο Outlook και αν σου κατσει καποια στραβη κανεις ενα sync με το outlook και εισαι αρχοντας.

Και αν παρουμε συσκευη που δεν κανει συγχρονισμο με outlook πανε χαμενες ....

Δημοσ.

Και αν παρουμε συσκευη που δεν κανει συγχρονισμο με outlook πανε χαμενες ....

εχεις ενα δικιο εδω,δε λεω, αλλα αν το μαθεις το iphone και σου αρεσει δε σε βλεπω να αλλαζεις συσκευη-εταιρεια για πολυυυυ καιρο ;)

Δημοσ.
εχεις ενα δικιο εδω,δε λεω, αλλα αν το μαθεις το iphone και σου αρεσει δε σε βλεπω να αλλαζεις συσκευη-εταιρεια για πολυυυυ καιρο ;)

Καλου κακου πρεπει να κραταμε ...τεφτερι με τις νεες επαφες μας....:cry:

Δημοσ.
Ευχαριστω.Οταν λεμε outlook εννοουμε το express ? Δεν θα μου αρεσε παντως με προγραμματα αλληλογραφιας των windows να μπλεκω το iphone...Γιατι να ριξω 300 επαφες που περιεχουν μονο τηλεφωνα και να το κανω δυσχρηστο το outlook ?

Όχι το Outlook Express. Το "κανονικό" Outlook.

Μην το φοβάσαι το Outlook. Θα σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. Κατ' αρχάς, μπορείς να διαχειρίζεσαι εκεί τις επαφές σου (να επεξεργάζεσαι τα ονόματα, τηλέφωνα κλπ) και μετά με ένα sync να τις έχεις και στο iPhone.

Στις μέρες μας, το 99% των κινητών κάνουν sync τις επαφές με το Outlook οπότε θα μπορέσεις να τις μεταφέρεις πανεύκολα στο νέο κινητό σου αν ποτέ βαρεθείς το iPhone :shock:

Αν τώρα κάνεις sync πάνω από ένα iPhones με το ίδιο PC, το iTunes δεν θα έχει πρόβλημα να τα διαχειριστεί και τα 2. Όμως αν επιλέξεις να κάνει sync τις επαφές & ημερολόγια με το Outlook, θα περάσει τις ίδιες επαφές και στα 2.

Για να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό χρήστη στα Windows και να χρησιμοποιείς αυτόν για να κάνεις sync το δεύτερο iPhone.

Δημοσ.
Όχι το Outlook Express. Το "κανονικό" Outlook.

Μην το φοβάσαι το Outlook. Θα σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. Κατ' αρχάς, μπορείς να διαχειρίζεσαι εκεί τις επαφές σου (να επεξεργάζεσαι τα ονόματα, τηλέφωνα κλπ) και μετά με ένα sync να τις έχεις και στο iPhone.

Στις μέρες μας, το 99% των κινητών κάνουν sync τις επαφές με το Outlook οπότε θα μπορέσεις να τις μεταφέρεις πανεύκολα στο νέο κινητό σου αν ποτέ βαρεθείς το iPhone :shock:

Αν τώρα κάνεις sync πάνω από ένα iPhones με το ίδιο PC, το iTunes δεν θα έχει πρόβλημα να τα διαχειριστεί και τα 2. Όμως αν επιλέξεις να κάνει sync τις επαφές & ημερολόγια με το Outlook, θα περάσει τις ίδιες επαφές και στα 2.

Για να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό χρήστη στα Windows και να χρησιμοποιείς αυτόν για να κάνεις sync το δεύτερο iPhone.

Ευχαριστω.Ποτε δεν εχω κανει εγκατασταση το Microsoft outlook απο το office...δεν ξερω γιατι αλλα ποτε ...δεν το πηγα.

Το 99% των κινητων αποθηκευουν τις επαφες και στην sim.

Οσο για τα ringtones καλα τα online sites αλλα πολυ αργα...Καποιο προγραμμα να φτιαχνει τετοια και να τα αποθηκευουμε στον δισκο μας δεν υπαρχει ?

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...