Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
όσοι έχουμε iPhone 1st gen (2G), ορίστε και η ενεργοποίηση των MMS στο v3.0 OS:

http://www.iphonehellas.gr/6608/mms-on-iphone-activatemms2g/

η Apple σε μία συνηθισμένη κίνηση αδικαιολόγητης ενδοπαλαμικής

πεοπαλινδρόμησης, αποφάσισε να μην μας δώσει MMS, ενώ είχε τη

δυνατότητα... αλλά ως συνήθως έφαγε παρά φύσιν το γνωστό

ζεστό μας μόριο...

Gi0 bro κάνε ένα add στο wiki...

Ειναι ηδη μεσα απο χτες απογευμα mate;)

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2795019&postcount=203

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ωραια αφου θες το θετω αλλιως, το iphone θελει ΤΡΕΛΟ διαβασμα (σε ολα τα fora υπαρχουν απειρες σελιδες) εαν καποιος θελει να το εκμεταλλευτει στο 100% με jailbreak κτλπ.

Τη συσκευη τη γνωριζω πολυ πολυ καλα φιλε μου εδω και αρκετο καιρο. Μαλλον εσυ δεν τη χρησιμοποιεις πολυ. Εκτος εαν εισαι ιδιοφυια, οποτε πασο. Εγω και 'μερικοι' αλλοι δεν ειμαστε.

Μα, το jailbreak δεν είναι 'feature' της συσκευής, είναι hack και δεν "υποστηρίζεται" από την κατασκευάστρια εταιρεία. :-)

Οπότε... ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, καλά, τι κουβέντα πιάσαμε; Οποιαδήποτε συσκευή θελήσει να χακάρει κάποιος, θέλει διάβασμα, σιγά το νέο.

• Moderators
Δημοσ.
Εκανα οτι επρεπε, αλλα δεν εχω τετοιο μενου Setting-->General-->Network-->Cellular Data

Κατι ξεχασα ισως ?

Eννοω το Cellular Data Network.Ενα τετοιο πρεπει να εχεις;)

Δημοσ.
Εκανα οτι επρεπε, αλλα δεν εχω τετοιο μενου Setting-->General-->Network-->Cellular Data

Κατι ξεχασα ισως ?

Μηπως εχεις cosmote? αν ναι δεν υπαρχει σκοπιμως αυτη η επιλογη με το OS 3.0...

Δημοσ.
Μηπως εχεις cosmote? αν ναι δεν υπαρχει σκοπιμως αυτη η επιλογη με το OS 3.0...

χμμμ όντως μόλις πέρασα το patch για τα mms και από οτι βλέπω χάθηκε

το μενού Cellular Data στο Setting-->General-->Network :confused:

time to google...

Δημοσ.

αν και εχω το προηγουμενο iphone γραφω εδω γιατι αποτι ειδα οι συζητησεις περι iphone2g δεν ειναι και πολυ συχνες πλεον. αντιμετωπίζω το εξης θέμα : έχω εγκατεστημενα καποια apps αμεσα στο τηλεφωνο απο ινσταλλους και οταν πάω να κάνω synch με το itunes (σε μακ) μου λεει αν θέλω να γινουν ή οχι synch και οι εξτρα εφαρμογές αλλα οτι κ αν επιλέξω αυτό μου τις διαγράφει απο το τηλεφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορω να κάνω synch σε τιποτα γιατι αναγκάζομαι να το ακυρώνω καθε φορά. τι μπορώ να κάνω? και πώς μπορώ να κανώ αμεσα εγκατάσταση apps απο το μακ οτι εφαρμογή θέλω? συγγνώμη που κούρασα.. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
αν και εχω το προηγουμενο iphone γραφω εδω γιατι αποτι ειδα οι συζητησεις περι iphone2g δεν ειναι και πολυ συχνες πλεον. αντιμετωπίζω το εξης θέμα : έχω εγκατεστημενα καποια apps αμεσα στο τηλεφωνο απο ινσταλλους και οταν πάω να κάνω synch με το itunes (σε μακ) μου λεει αν θέλω να γινουν ή οχι synch και οι εξτρα εφαρμογές αλλα οτι κ αν επιλέξω αυτό μου τις διαγράφει απο το τηλεφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορω να κάνω synch σε τιποτα γιατι αναγκάζομαι να το ακυρώνω καθε φορά. τι μπορώ να κάνω? και πώς μπορώ να κανώ αμεσα εγκατάσταση apps απο το μακ οτι εφαρμογή θέλω? συγγνώμη που κούρασα.. Ευχαριστώ!

Για την 3.0 έκδοση κάνε εγκατάσταση το appsync απτό cydia και θα μπορείς να κάνεις sync του θείου τα προγράμματα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ, αλλα εχω ακομα την 2.2.1 και θελω να τα περασω ολα στο μακ για να περασω μετα την 3.0 ... καμια ιδέα για την 2.2.1?

Δημοσ.
χμμμ όντως μόλις πέρασα το patch για τα mms και από οτι βλέπω χάθηκε

το μενού Cellular Data στο Setting-->General-->Network :confused:

time to google...

να πω ότι δεν βρήκα κάποια λύση στο παραπάνω πρόβλημα, αλλά

έστω και χωρίς να έχω κάνει καταχώρηση apn κλπ, μετά από μισό

χρόνο επιτέλους έπαιξε το Cosmote Wireless Internet... στα ίδια

μέρη που μου έβγαζε server timeouts με full σήμα και δεν άνοιγε

ούτε το google.gr, τώρα πάει σφαίρα... μάλιστα με insomniac που

έχει κι αυτός 2G και cosmote wireless internet δοκιμάσαμε

ταυτόχρονα να μπούμε σε διάφορες σελίδες, εκείνος δίπλα μου

άνοιγε τα πάντα, κι εγώ μισό όρχι... μυστηριαι αι βουλαι του iPhone...

EDIT: βρέθηκε η λύση

από το iphonehellas που πρωτοείδα το ActivateMMS2G, κάτω-κάτω

λέει:

Σημαντικό: Μένει ένα τελευταίο βήμα ώστε να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις για να περαστούν τα παραπάνω στοιχεία…

Η συνέχεια στο forum: Eνεργοποίηση MMS σε iPhone (1st Gen)

το forum απαιτεί εγγραφή και για να μην σπάσουν και τα δικά σας

νεύρα, ορίστε η λύση για να εμφανιστεί το μενού:

Για να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις internet (και mms) στο πεδίο ρυθμίσεις->γενικά->δίκτυο->κινητό δίκτυο δεδομένων θα πρέπει να τροποποιήσετε το αρχείο carrier.plist το οποίο θα βρείτε στην τοποθεσία system>library>carrier bundles>Tmobile_gr.bundle για cosmote. Για τους υπόλοιπους παροχείς θα πρέπει να πάτε στο system>library>carrier bundles>Unknown.bundle.

Μέσω κάποιου plist editor θα προσθέσετε το κείμενο:

<key>AllowEDGEEditing</key>

<true/>

Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυτό

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">

<plist version="1.0">

<dict>

<key>AllowEDGEEditing</key>

<true/>

<key>BookmarkURLs</key>

<array>

...

Την ανακάλυψη αυτή έκανε ο χρήστης geniusan του iphoneapps.ru και μπορείτε να τον ευχαριστήσετε κάνοντας donate στους λογαριασμούς που δίνει ο ίδιος στο forum.

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...