Hal9000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 αν ξέρει κανένας να απαντήσει δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις apn μετά την αναβάθμιση σε 3,0 έχω cosmote iphone 3G Wiki
kavaliotis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μολις βρηκα και εγω χρονο και εκανα update στην 3.0 και βεβαια jailbreak ;-)
nickvas19 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 το installer απο που το κατεβάζω...απο cydia?
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Παιδιά σήμερα θα πάρω και γώ το 3G 16gb. Ασχετος απο Iphone. Ακουσα ότι τα ελληνικά iphone ειναι Unlocked και μέσω του Itunes θα κάνω κανονικά update σε 3.0 OS. Ισχύει αυτό ? Επίσης θα ήθελα και μία λίστα με εφαρμογές και αν μπορώ να περάσω χάρτη για πλοήγηση στο τηλέφωνο.
koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ισχυει αυτο φιλε kosmasgr και τα ελληνικα iphone απο cosmote και vodafone ειναι πληρως ξεκλειδωτα. Αυτο σημαινει οτι μεσω itunes μολις το παρεις μπορεις να κανεις Update σε O.S. 3.0 δωρεαν και χωρις κανενα προβλημα Για εφαρμογες ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252061 Λογισμικο για πλοηγηση διατιθεται στο AppStore αλλα επι πληρωμη φυσικα. Αν τωρα αποφασισεις να κανεις JailBreak το τηλεφωνο τοτε θα μπορεις να το εχεις "δωρεαν" στο κινητο σου μαζι με πληθωρα αλλων εφαρμογων
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν αξίζει και είναι εύκολη διαδικασία γιατί οχι Δεν θα με χαλούσε να έχω και GPS Αλλιώς πληρώνω μόνο τον χάρτη απο το Apple store ? Η πλοήγηση μετά ειναι κανονικά όπως στα GPS έτσι ? Δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω εκτός τον χάρτη.
dp@pa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ελπιζω να υπαρχει καποιο τοπικ που μιλατε για το ''ΙΝSTALLUS''... apo cydia.hackulo.us (βαλτε το source αυτο στο cydia. H Icy,) και θα εχετε τα παντα, απο app store. Εμμ..δωρεαν. Εβαλα το Navigon (75 ευρω αλλα επειδη το κατεβασα απο Installus, δεν ισχη η τιμή, επίσης, Και απλα, ειναι τρομερό.τετοια λεπτομερια στο GPS δεν εχω ξανα δει σε κινητο. Καλα σιγουρα υπαρχει, απλα εγω να το χρησιμοποιήσω, ποτε. sims 3 περναω, τωρα, επισης, το Assasins Creed apla τα σπαει. Απλα ενημερώνω, για αυτους δεν το ξερουν. Καλο κατεβασμα.
koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη πλεον απλα θελει λιγο ψαξιματακι πριν την κανεις καθως το Jailbreaking της 3.0 ειναι σε σχετικα πρωιμο σταδιο αφου βγηκε μολις πριν κατι μερες. Αλλα γενικως ειναι οκ, σε μενα δουλευει μια χαρα. Οταν με το καλο το παρεις ρωτα απο δω.... Τωρα οσων αφορα στο GPS ακου πως εχει η κατασταση. Το κινητο εχει προεγκατεστημενο το Google Maps με το οποιο μπορεις να κανεις οτι περιπου κανεις με το Google Maps στο ιντερνετ. Δεν χρεωνεσαι τιποτα για να το χρησιμοποιησεις ΑΛΛΑ χρειαζεται οπωςδηποτε συνδεση σε wi-fi για να κατεβαζει τα δεδομενα on-the-go. Δεν δινεται η δυνατοτητα αποθηκευσης στη συσκευη χαρτων για να το χρησιμοποιεις χωρις συνδεση. Επισης δεν υποστηριζει δυνατοτητα πλοηγησης (με φωνητικες οδηγιες turn-by-turn). Αρα με το Google Maps μπορεις να εντοπιζεις τη θεση σου δωρεαν οταν βρισκεσαι σε wi-fi ή αν εισαι σε εξωτερικο χωρο μπορεις να χρησιμοποιησεις το δικτυο GPRS ή 3G απο τον παροχο σου για να κατεβαζει τους χαρτες ΑΛΛΑ επι πληρωμη, αναλογα με το προγραμμα συμβολαιου που εχεις.... Η αλλη εφοραμογη που σου ειπα, ειναι της NAVIGON, με νομιμες διαδικασιες και αγορα απο το AppStore κοστιζει περιπου 75 ευρα μεχρι το τελος του ιουνη (μετα θα ανεβει η τιμη) και ειναι σαν κανονικο GPS, με πλοηγηση και εχει αποθηκευμενους τους χαρτες στη συσκευη αρα ΔΕ χρειαζεται συνδεση ιντερνετ για να δουλεψει.... Αν τωρα κανεις και το JailBreak θα μπορεσεις να τη βρεις στα γνωστα μερη "δωρεαν"..
Psyx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 όσοι έχουμε iPhone 1st gen (2G), ορίστε και η ενεργοποίηση των MMS στο v3.0 OS: http://www.iphonehellas.gr/6608/mms-on-iphone-activatemms2g/ η Apple σε μία συνηθισμένη κίνηση αδικαιολόγητης ενδοπαλαμικής πεοπαλινδρόμησης, αποφάσισε να μην μας δώσει MMS, ενώ είχε τη δυνατότητα... αλλά ως συνήθως έφαγε παρά φύσιν το γνωστό ζεστό μας μόριο... Gi0 bro κάνε ένα add στο wiki...
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Λειτουργεί στο κανονικό OS 3.0 που έχει κυκλοφορήσει επίσημα από την Apple (αλήθεια, ποιός ο λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος ακόμα την beta έκδοση του 3.0? )
islas canarias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 εδωσα προχθες στην γιαγια μου το laptop να σερφαρει αλλα δεν μπορουσε να το χειριστει και το αφησε τελικα της εδωσα ενα κομπιουτερακι τσεπης και ασχοληθηκε ηταν πιο ευχρηστο,καπως ετσι μου ακουγεται οταν συγκρινεις το iphone με κ800i το αϊφον λεμε θελει ΠΟΛΥ διαβασμα!!!! και δεν ειναι για ολους..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 το αϊφον λεμε θελει ΠΟΛΥ διαβασμα!!!! και δεν ειναι για ολους.. Μάλλον δεν γνωρίζεις τη συσκευή. Το iPhone δεν θέλει διάβασμα, είναι απλούστατο. Το ότι δεν είναι για όλους το'χουμε πει. ΚΑΝΕΝΑ κινητό δεν είναι "για όλους" γιατί δεν υπάρχει κάποια ακριβής περιγραφή αυτού του υποθετικού συνόλου των "όλων". Άλλος θέλει MMS άλλος δεν ενδιαφέρεται, άλλος θέλει video άλλος όχι, άλλος θέλει κινητό αφής άλλος όχι.
islas canarias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μάλλον δεν γνωρίζεις τη συσκευή. Το iPhone δεν θέλει διάβασμα, είναι απλούστατο. Το ότι δεν είναι για όλους το'χουμε πει. ΚΑΝΕΝΑ κινητό δεν είναι "για όλους" γιατί δεν υπάρχει κάποια ακριβής περιγραφή αυτού του υποθετικού συνόλου των "όλων". Άλλος θέλει MMS άλλος δεν ενδιαφέρεται, άλλος θέλει video άλλος όχι, άλλος θέλει κινητό αφής άλλος όχι. ωραια αφου θες το θετω αλλιως, το iphone θελει ΤΡΕΛΟ διαβασμα (σε ολα τα fora υπαρχουν απειρες σελιδες) εαν καποιος θελει να το εκμεταλλευτει στο 100% με jailbreak κτλπ. Τη συσκευη τη γνωριζω πολυ πολυ καλα φιλε μου εδω και αρκετο καιρο. Μαλλον εσυ δεν τη χρησιμοποιεις πολυ. Εκτος εαν εισαι ιδιοφυια, οποτε πασο. Εγω και 'μερικοι' αλλοι δεν ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.