Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Κολλάει και σε εσάς κατά το respring μετά την εγκατάσταση cydia-εφαρμογής;

Οχι,μαλιστα θα ελεγα πως ειναι γρηγοροτερο.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Gi0 κι εμένα μου φαίνεται γρηγορότερο στο respring. Παρατήρησα δύο προβληματάκια, πήγα να κάνω reboot από το SBsettings και κόλλησε και δεύτερο το mobile terminal μου εμφανίζεται ανάποδα. Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα;

• Moderators
Δημοσ.
Θα συμφωνήσω με τον Gi0 κι εμένα μου φαίνεται γρηγορότερο στο respring. Παρατήρησα δύο προβληματάκια, πήγα να κάνω reboot από το SBsettings και κόλλησε και δεύτερο το mobile terminal μου εμφανίζεται ανάποδα. Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα;

Θα στρωσει το sbsettings,πριν λιγο μου βγηκε και καινουριο update.Δωστου λιγο χρονο:-)

Για το terminal μια απο τα ιδια.Βγαινει αναποδα,αλλα μολις παιξω λιγο με το iphone(αναποδογυρισε το,βαλτο πλαγια κλπ)επανερχεται στα φυσιολογικα.

Γενικα ειναι απο τα μικρα προβληματα που εμφανιζονται τις πρωτες μερες μιας αναβαθμισης.Θα διορθωθουν ολα.

Δημοσ.

Ναι το καταλαβαίνω, νωρίς είναι ακόμα, απλά ρώτησα να βεβαιωθώ οτι συμβαίνουν και σε άλλους. Το έκανα το update του sbsettings αλλά και πάλι reboot δε μπορεί να κάνει. :(

Δημοσ.

Τι να το κάνεις το ultrasnow???

Αυτό χρειάζεται σε όσους έχουν πάρει τηλέφωνα από χώρες στις οποίες είναι κλειδωμένα στον εκεί provider, δηλαδή USA, Canada, UK, France, Germany. Αν το πήρες από Ελλάδα, αν του έχεις βάλει το OS 3.0 και παίζει σε Vodafone, Cosmote ή Wind, ΔΕΝ είναι κλειδωμένο, παίζει με όποια SIM του βάλεις, από όποια χώρα κι αν είναι αυτή.

Δημοσ.
Πρέπει να κανείς Restore, όχι Update.

Έκανα update, αλλά μετά από itunes έκανα restore και set up as new iphone (κάπως έτσι).

Είμαι οκ;:-)

το ieraser, το χρησιμοποιώ μετά το restore (την εγκατάσταση του 3.0) ή έπρεπε πριν;

Δημοσ.
δλδ να περασω το cydia για τώρα ?

και μετά θα μπορώ να περάσω και το ultrasnow?

Προφανώς το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις κάνει Register το iPhone και νομίζεις ότι είναι κλειδωμένο. Εφόσον σου βγάζει σήμα πάνω αριστερά και λέει vfGR, το συνδέεις στο iTunes, ακολουθείς οδηγίες και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά μετά.

• Moderators
Δημοσ.

το ieraser, το χρησιμοποιώ μετά το restore (την εγκατάσταση του 3.0) ή έπρεπε πριν;

Tωρα χρησιμοποιησε το(μετα το restore).Και στην συνεχεια κανε εγκατασταση οτι προγραμματα θελεις.

Σημειωση:Το ieraser γεμιζει με μηδενικα τον υπαρχον ελευθερο χωρο.

• Moderators
Δημοσ.
http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=6678&language=el-GR

τι θέλει να πει ο ποιητής Ελληνικής Αντιπροσωπείας?? κ μάλιστα εγγύηση 2 χρόνια??

Yποθετω πως εννοει το ελληνικο μενου(?)και η εγγυηση ειναι 2 χρονια ετσι κ αλλιως,ασχετα με το αν το προσφερουν σαν πλεονεκτημα.

Δημοσ.

Βγήκε και το Ultrasn0w για iPhone 3G.

Ultrasn0w for iPhone 3G is ready!

Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0

Jailbreak your iPhone 3G using redsn0w or PwnageTool (this will also install Cydia/Icy)

Run Cydia or Icy

Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to Cydia or icy

Search for ‘ultrasn0w’ in cydia or icy and install ultrasn0w

Reboot your iPhone 3G

T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w

Enjoy

Δοκιμασμένο με COSMOTE δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

αν ξέρει κανένας να απαντήσει δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις apn μετά την αναβάθμιση σε 3,0 έχω cosmote

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...