Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 εκτός αν την είχε κ απο πριν κ δεν το είχα προσέξει !!!... Νοπ,καινουριο ειναι..φοβερο feature:lol:
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Aν θελεις να ξεκλειδωσεις το 3g,θα πρεπει να περιμενεις το ultrasn0w.Διαβασε τις οδηγιες στο site που σου εδωσα. Αν το iPhone 3G έχει αγοραστεί από Vodafone ή cosmote, το Redsn0w κάνει μια χαρά.
NemesisUltra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 απο το κοτσοβολο το πειρα .... έχω κατεβάσει το redsnow και διάβασα αλλα τώρα αν δεν μου ανοίξει το 3g?? αν και πάνω στα στοιχεια διπλα από το σήμα και το VF GR έχει και το 3g
charoui Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 όλα καλά και με το δικό μου update σε 3.0 έγραψα όλες μου τις εντυπώσεις εδώ
ProDim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εχει προσεξει κανενας το γεγονος οτι αν βαλεις σε μια επαφη σαν ονομα μονο την εταιρια και σωσεις την επαφη μετα στην λιστα φαινεται σαν ονομα η εταιρια. αν ομως καποια στιγμη στην ιδια επαφη βαλεις και ονοματεπωνυμο συνεχιζει στην λιστα να την εμφανιζει στο γραμμα της εταιριας και οχι του ονοματος. προς το παρον η λυση που εχω βρει ειναι αφου βαλεις το ονοματεπωνυμο να σβησεις το πεδιο της εταιριας να σωσεις την επαφη και μετα να ξαναγραψεις στο πεδιο της εταιριας, οποτε εμφανιζεται πλεον στην λιστα των επαφων με το ονομα/επωνυμο. Αν καποιος εχει βρει καποια καλυτερη λυση ας την πει και σε μας. (ελπιζω να μην ειμαι ο μονος με αυτο το προβλημα....)
Cue Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Griffin Reveal, μόλις ανακοινώθηκε, περιμένω να έρθει Ελλάδα γιατί από ebay βλέπω τρελά μεταφορικά :/ Photos και Video Review
NemesisUltra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 μια ερώτηση γιατί δεν το κατάλαβα όταν ανοίξουμε το redsnow στο browse τι βάζουμε? πιο είναι αυτό το αρχείο
koumos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αυτο ειναι το ονομα αρχειου iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw και σε vista το βρισεις εδω C:\Users\YourUserName\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
NemesisUltra Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ok το βρήκα ακολούθησα τις οδηγίες το πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι ότι όταν βάζω το αρχείο στο next εμφανίζει μονο το instal cydia μονο χωρίς το unlock! τώρα το να προχωρήσω ίσως να μην μου το ξεκλειδώσει ε
soiramk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ok το βρήκα ακολούθησα τις οδηγίες το πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι ότι όταν βάζω το αρχείο στο next εμφανίζει μονο το instal cydia μονο χωρίς το unlock! τώρα το να προχωρήσω ίσως να μην μου το ξεκλειδώσει ε Αφού στο είπαν κ τα παιδιά προηγουμένως... Αν χρειάζεσαι unlock πρέπει να περιμένεις το Ultrasn0w κ όχι το redsn0w! ---------------- Now playing on iTunes: My Dying Bride - Turn Loose The Swans via FoxyTunes
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αν το iPhone 3G έχει αγοραστεί από Vodafone ή cosmote, το Redsn0w κάνει μια χαρά. Ρωτησε πως να το ξεκλειδωσει με πιο πρόγραμμα μπορώ να το ξεκλειδώσω ? υπάρχει κάτι για fir3.0 Αν τελικα θελει να κανει jailbreak,προφανως το redsn0w ειναι οκ.
waves Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά, θέλω να περάσω το 3.0 και το iPhone μου να είναι σαν καινούριο, δηλαδή σα να λέμε (erase & install), να μην έχει τίποτα μέσα παρά μόνο, το λειτουργικό. Έκανα το update από το itunes και έγινε το update, αλλά μέσα βρίσκω μηνύματα παλιά etc. Τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 απο το κοτσοβολο το πειρα ... ΔΕΝ χρειάζεσαι unlock τότε!
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά, θέλω να περάσω το 3.0 και το iPhone μου να είναι σαν καινούριο, δηλαδή σα να λέμε (erase & install), να μην έχει τίποτα μέσα παρά μόνο, το λειτουργικό. Έκανα το update από το itunes και έγινε το update, αλλά μέσα βρίσκω μηνύματα παλιά etc. Τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Πρέπει να κανείς Restore, όχι Update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.