Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εκτός αν την είχε κ απο πριν κ δεν το είχα προσέξει !!!...:o

Νοπ,καινουριο ειναι..φοβερο feature:lol:

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aν θελεις να ξεκλειδωσεις το 3g,θα πρεπει να περιμενεις το ultrasn0w.Διαβασε τις οδηγιες στο site που σου εδωσα.

Αν το iPhone 3G έχει αγοραστεί από Vodafone ή cosmote, το Redsn0w κάνει μια χαρά.

Δημοσ.

απο το κοτσοβολο το πειρα .... έχω κατεβάσει το redsnow και διάβασα

αλλα τώρα αν δεν μου ανοίξει το 3g??

αν και πάνω στα στοιχεια διπλα από το σήμα και το VF GR έχει και το 3g

Δημοσ.

Εχει προσεξει κανενας το γεγονος οτι αν βαλεις σε μια επαφη σαν ονομα μονο την εταιρια και σωσεις την επαφη μετα στην λιστα φαινεται σαν ονομα η εταιρια. αν ομως καποια στιγμη στην ιδια επαφη βαλεις και ονοματεπωνυμο συνεχιζει στην λιστα να την εμφανιζει στο γραμμα της εταιριας και οχι του ονοματος.

προς το παρον η λυση που εχω βρει ειναι αφου βαλεις το ονοματεπωνυμο να σβησεις το πεδιο της εταιριας να σωσεις την επαφη και μετα να ξαναγραψεις στο πεδιο της εταιριας, οποτε εμφανιζεται πλεον στην λιστα των επαφων με το ονομα/επωνυμο.

Αν καποιος εχει βρει καποια καλυτερη λυση ας την πει και σε μας. (ελπιζω να μην ειμαι ο μονος με αυτο το προβλημα....)

Δημοσ.

Αυτο ειναι το ονομα αρχειου

iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw

και σε vista το βρισεις εδω

C:\Users\YourUserName\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

Δημοσ.

ok το βρήκα ακολούθησα τις οδηγίες

το πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι ότι όταν βάζω το αρχείο στο next εμφανίζει μονο το instal cydia μονο χωρίς το unlock! τώρα το να προχωρήσω ίσως να μην μου το ξεκλειδώσει ε

Δημοσ.
ok το βρήκα ακολούθησα τις οδηγίες

το πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι ότι όταν βάζω το αρχείο στο next εμφανίζει μονο το instal cydia μονο χωρίς το unlock! τώρα το να προχωρήσω ίσως να μην μου το ξεκλειδώσει ε

Αφού στο είπαν κ τα παιδιά προηγουμένως... Αν χρειάζεσαι unlock πρέπει να περιμένεις το Ultrasn0w κ όχι το redsn0w!

----------------

Now playing on iTunes: My Dying Bride - Turn Loose The Swans

via FoxyTunes

• Moderators
Δημοσ.
Αν το iPhone 3G έχει αγοραστεί από Vodafone ή cosmote, το Redsn0w κάνει μια χαρά.

Ρωτησε πως να το ξεκλειδωσει:rolleyes:

με πιο πρόγραμμα μπορώ να το ξεκλειδώσω ? υπάρχει κάτι για fir3.0

Αν τελικα θελει να κανει jailbreak,προφανως το redsn0w ειναι οκ.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

θέλω να περάσω το 3.0 και το iPhone μου να είναι σαν καινούριο, δηλαδή σα να λέμε (erase & install), να μην έχει τίποτα μέσα παρά μόνο, το λειτουργικό.

Έκανα το update από το itunes και έγινε το update, αλλά μέσα βρίσκω μηνύματα παλιά etc.

Τί πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά,

θέλω να περάσω το 3.0 και το iPhone μου να είναι σαν καινούριο, δηλαδή σα να λέμε (erase & install), να μην έχει τίποτα μέσα παρά μόνο, το λειτουργικό.

Έκανα το update από το itunes και έγινε το update, αλλά μέσα βρίσκω μηνύματα παλιά etc.

Τί πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ

Πρέπει να κανείς Restore, όχι Update.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...