ArisG88 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Να ρωτησω κατι, σε ποσες ωρες περιπου φορτιζει κανονικα το iphone;
gs20309 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 πρέπει να κάνει 3 ώρες στο περίπου , ίσως κ λιγότερο..δεν το έχω μετρήσει.. edit . δεν έχω καθόλου καλή παρατηρητικότητα τελικά λολ..
kfoynt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 "προκτες" αγόρασα το iphone 16gb το φόρτωσα και μετά από ώρες πήγα να δω πως ανοίγει δεν το έβρισκα και έσκασα έψαξα οδηγίες και τελικά μου είπε φίλος πως μέσο pc από itune ανοίγει ok το κάνα αλλα μετά από λίγη ώρα ασχολίας είδα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω πχ όπως θέλω εγώ με φακέλους video και ταινίες προγράμματα και και και internet και τα λοιπά πρώτο ξενέρωμα μου είπαν ότι είναι κλειδωμένο και ότι μονο από itune μπορώ να κάνω ψιλοπράματα και αυτά όχι όπως θέλω εγώ 2 ξενέρωμα σκέφτηκα να το πουλήσω όπως όπως να απαλλαγώ δεν ξέρω αν έκανα βλακεία αλλα μέσο itune ενημερώθηκε σε fir3.0 δεν μπόρεσα να βρω τιποτα να το ξεκλειδώσω σήμερα πήγα στη vodafone αλλα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το κάνουν γιατι χαλάει η εγγύηση και ότι είναι παράνομο ότι μέσο itune και χρέωση πιστωτικής θα κατεβάζω και θα κάνω ότι μπορεί να κάνει μονο 3 ξενέρωμα σκέφτομαι να το πουλήσω έχω σκάσει γιατι πήρα ένα κινητό 550 euro και το k800i ήταν κλάσης ανώτερο "στην ευκολια" και άνεση που είχε είχα εντυπωσιαστεί από αυτά που λένε για το iphone και πήγα και το πήρα πίστευα ότι θα το φτιάξω όπως εγώ θέλω θα έχω ταινίες βιντεάκια photo με φακελάκια και και βλακείες όπως θέλω εγώ θα έχω τα προγραμματάκια και όλα τα λοιπά του internet ότι θα μπορώ να μπαίνω μέσο του pc μου στο internet έχω ξενερώσει πραγματικά παιδιά τι να κάνω.... Κλειδωμένο το αγοράζω εγώ!!!!! χεχε που δεν θα ξενερώσω σίγουρα. :-D
koumos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σε 1-μιση ωρα πληρη φορτιση περιπου αλλα το 80% της μπαταριας γεμιζει πολυ πιο γρηγορα. μεσα σε 40 λεπτακια περιπου ισως και λιγοτερο.
thief7710 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 "προκτες" αγόρασα το iphone 16gb το φόρτωσα και μετά από ώρες πήγα να δω πως ανοίγει δεν το έβρισκα και έσκασα έψαξα οδηγίες και τελικά μου είπε φίλος πως μέσο pc από itune ανοίγει ok το κάνα αλλα μετά από λίγη ώρα ασχολίας είδα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω πχ όπως θέλω εγώ με φακέλους video και ταινίες προγράμματα και και και internet και τα λοιπά πρώτο ξενέρωμα μου είπαν ότι είναι κλειδωμένο και ότι μονο από itune μπορώ να κάνω ψιλοπράματα και αυτά όχι όπως θέλω εγώ 2 ξενέρωμα σκέφτηκα να το πουλήσω όπως όπως να απαλλαγώ δεν ξέρω αν έκανα βλακεία αλλα μέσο itune ενημερώθηκε σε fir3.0 δεν μπόρεσα να βρω τιποτα να το ξεκλειδώσω σήμερα πήγα στη vodafone αλλα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το κάνουν γιατι χαλάει η εγγύηση και ότι είναι παράνομο ότι μέσο itune και χρέωση πιστωτικής θα κατεβάζω και θα κάνω ότι μπορεί να κάνει μονο 3 ξενέρωμα σκέφτομαι να το πουλήσω έχω σκάσει γιατι πήρα ένα κινητό 550 euro και το k800i ήταν κλάσης ανώτερο "στην ευκολια" και άνεση που είχε είχα εντυπωσιαστεί από αυτά που λένε για το iphone και πήγα και το πήρα πίστευα ότι θα το φτιάξω όπως εγώ θέλω θα έχω ταινίες βιντεάκια photo με φακελάκια και και βλακείες όπως θέλω εγώ θα έχω τα προγραμματάκια και όλα τα λοιπά του internet ότι θα μπορώ να μπαίνω μέσο του pc μου στο internet έχω ξενερώσει πραγματικά παιδιά τι να κάνω.... Ψηλε προφανως δεν ηθελες κινητο αλλα μια ακομα συσκευη να προσθεσεις στην υπογραφη σου...ολα αυτα που χθες ξαφνικα "ανακαλυψες" ουτε κρατικο μυστικο ειναι ουτε τπτ.Ολος ο κοσμος τα ξερει και σε αντιθεση με σενα τα χαιρεται. Αν τωρα ειχες 550 στο χερι και εψαχνες κινητο εχοντας στο νου σου "Με ποιο κινητο θα πουλησω μουρη στην γκομενα στο διπλα θρανιο" λυπαμαι αλλα δεν σου φταιει το κινητο.Οπως ειπες καλο και το ερικσον....
tasoskont Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 "προκτες" αγόρασα το iphone 16gb το φόρτωσα και μετά από ώρες πήγα να δω πως ανοίγει δεν το έβρισκα και έσκασα έψαξα οδηγίες και τελικά μου είπε φίλος πως μέσο pc από itune ανοίγει ok το κάνα αλλα μετά από λίγη ώρα ασχολίας είδα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω πχ όπως θέλω εγώ με φακέλους video και ταινίες προγράμματα και και και internet και τα λοιπά πρώτο ξενέρωμα μου είπαν ότι είναι κλειδωμένο και ότι μονο από itune μπορώ να κάνω ψιλοπράματα και αυτά όχι όπως θέλω εγώ 2 ξενέρωμα σκέφτηκα να το πουλήσω όπως όπως να απαλλαγώ δεν ξέρω αν έκανα βλακεία αλλα μέσο itune ενημερώθηκε σε fir3.0 δεν μπόρεσα να βρω τιποτα να το ξεκλειδώσω σήμερα πήγα στη vodafone αλλα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το κάνουν γιατι χαλάει η εγγύηση και ότι είναι παράνομο ότι μέσο itune και χρέωση πιστωτικής θα κατεβάζω και θα κάνω ότι μπορεί να κάνει μονο 3 ξενέρωμα σκέφτομαι να το πουλήσω έχω σκάσει γιατι πήρα ένα κινητό 550 euro και το k800i ήταν κλάσης ανώτερο "στην ευκολια" και άνεση που είχε είχα εντυπωσιαστεί από αυτά που λένε για το iphone και πήγα και το πήρα πίστευα ότι θα το φτιάξω όπως εγώ θέλω θα έχω ταινίες βιντεάκια photo με φακελάκια και και βλακείες όπως θέλω εγώ θα έχω τα προγραμματάκια και όλα τα λοιπά του internet ότι θα μπορώ να μπαίνω μέσο του pc μου στο internet έχω ξενερώσει πραγματικά παιδιά τι να κάνω.... εδωσα προχθες στην γιαγια μου το laptop να σερφαρει αλλα δεν μπορουσε να το χειριστει και το αφησε τελικα της εδωσα ενα κομπιουτερακι τσεπης και ασχοληθηκε ηταν πιο ευχρηστο,καπως ετσι μου ακουγεται οταν συγκρινεις το iphone με κ800i
Cue Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ξέσπασε μπόρα Διάλεξα την παρακάτω τελικά, 17 ευρώ με τα μεταφορικά. Εν αναμονή Cretouch Ultra Thin Case Φώτος απο την θήκη Cretouch για όποιον ενδιαφέρεται. Πολύ καλό το grip και η ποιότητα κατασκευής! 17 eur delivered in a week! Mάπα το "καρπούζι" (είναι και πράσινη). Ρε γμτ άρχισε να ξεφλουδίζει :/ Για πείτε από τις θήκες που έχετε, μετά από χρήση σε τι κατάσταση είναι? Συνεχίζετε να είστε ικανοποιημένοι? Ultra Slim Foof Wave Rebel Invisible Elan Form Noel Η Foof συνεχίζει να με χαλάει Μα την βρίσκετε πρακτική όλη την ώρα μέσα/έξω μόνο και μόνο για να δείτε κάτι? :/
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Συνεχίζετε να είστε ικανοποιημένοι? Ultra Slim Η θηκούλα είναι μια χαρά αν θέλεις να έχεις το κινητό σε θήκη. Εγώ βέβαια το τελευταίο δίμηνο την έχω καταργήσει γιατί έχω βάλει βάση για το αυτοκίνητο και βαριόμουν να το βαζω-βγάζω συνεχώς από τη σιλικονάτη θήκη. Άσε που με τη σιλικονάτη θήκη δεν έβγαινε και άνετα από την τσέπη... Η μόνη "προστασία" που έχω πλέον είναι ένα απλό screen protector, όχι τόσο γιατί φοβάμαι μην πάθει κάτι η οθόνη όσο γιατί με αυτό καθαρίζονται ευκολότερα οι δαχτυλιές.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τελικά το nike+ δεν δουλεύει με το 3g... τσεκαρισμένο
NemesisUltra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 με πιο πρόγραμμα μπορώ να το ξεκλειδώσω ? υπάρχει κάτι για fir3.0
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κανε τον κοπο να ψαξεις λιγο ντε Redsn0w για το jailbreak και θα περιμενεις λιγο για το ultrasn0w και το πληρες ξεκλειδωμα http://blog.iphone-dev.org/
NemesisUltra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 να χρησιμοποιήσω το redsnow η να περιμένω για το ultrasn0w εχουν διαφορα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 να χρησιμοποιήσω το redsnow η να περιμένω για το ultrasn0w εχουν διαφορα? Aν θελεις να ξεκλειδωσεις το 3g,θα πρεπει να περιμενεις το ultrasn0w.Διαβασε τις οδηγιες στο site που σου εδωσα.
gs20309 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 παιδιά όταν πας να προσθέσεις καινούργιο νούμερο στις επαφές κ έχει τις επιλογές home, main, mobile κτλ.. Πλεον έχει κ επιλογή iPhone !!!!! lol εκτός αν την είχε κ απο πριν κ δεν το είχα προσέξει !!!...
Whiteyez Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Mάπα το "καρπούζι" (είναι και πράσινη). Ρε γμτ άρχισε να ξεφλουδίζει :/Για πείτε από τις θήκες που έχετε, μετά από χρήση σε τι κατάσταση είναι? Συνεχίζετε να είστε ικανοποιημένοι? Ultra Slim Foof Wave Rebel Invisible Elan Form Noel Η Foof συνεχίζει να με χαλάει Μα την βρίσκετε πρακτική όλη την ώρα μέσα/έξω μόνο και μόνο για να δείτε κάτι? :/ http://www.iskin.com/solo/ Έχω την solo από τότε που βγήκε, έχει μείνει όπως όταν την πρωτοπήρα, λίγο ακριβή αλλά αξίζει, και σου αφήνει την αίσθηση που έχει όταν πιάνεις "γυμνό" το iphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.