Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρέπει να κάνει 3 ώρες στο περίπου , ίσως κ λιγότερο..δεν το έχω μετρήσει..B)

edit . δεν έχω καθόλου καλή παρατηρητικότητα τελικά λολ..

Δημοσ.
"προκτες" αγόρασα το iphone 16gb

το φόρτωσα και μετά από ώρες πήγα να δω πως ανοίγει

δεν το έβρισκα και έσκασα έψαξα οδηγίες και τελικά μου είπε φίλος πως μέσο pc από itune ανοίγει

ok το κάνα αλλα μετά από λίγη ώρα ασχολίας είδα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω πχ όπως θέλω εγώ με φακέλους video και ταινίες προγράμματα και και και internet και τα λοιπά

πρώτο ξενέρωμα

μου είπαν ότι είναι κλειδωμένο και ότι μονο από itune μπορώ να κάνω ψιλοπράματα και αυτά όχι όπως θέλω εγώ

2 ξενέρωμα

σκέφτηκα να το πουλήσω όπως όπως να απαλλαγώ

δεν ξέρω αν έκανα βλακεία αλλα μέσο itune ενημερώθηκε σε fir3.0

δεν μπόρεσα να βρω τιποτα να το ξεκλειδώσω

σήμερα πήγα στη vodafone αλλα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το κάνουν γιατι χαλάει η εγγύηση και ότι είναι παράνομο ότι μέσο itune και χρέωση πιστωτικής θα κατεβάζω και θα κάνω ότι μπορεί να κάνει μονο

3 ξενέρωμα

σκέφτομαι να το πουλήσω έχω σκάσει γιατι πήρα ένα κινητό 550 euro και το k800i ήταν κλάσης ανώτερο "στην ευκολια" και άνεση που είχε

είχα εντυπωσιαστεί από αυτά που λένε για το iphone και πήγα και το πήρα πίστευα ότι θα το φτιάξω όπως εγώ θέλω θα έχω ταινίες βιντεάκια photo με φακελάκια και και βλακείες όπως θέλω εγώ θα έχω τα προγραμματάκια και όλα τα λοιπά του internet ότι θα μπορώ να μπαίνω μέσο του pc μου στο internet

έχω ξενερώσει πραγματικά παιδιά τι να κάνω....

Κλειδωμένο το αγοράζω εγώ!!!!! χεχε που δεν θα ξενερώσω σίγουρα. :-D :-D :-D

Δημοσ.

Σε 1-μιση ωρα πληρη φορτιση περιπου αλλα το 80% της μπαταριας γεμιζει πολυ πιο γρηγορα. μεσα σε 40 λεπτακια περιπου ισως και λιγοτερο.

Δημοσ.

δεν το έβρισκα και έσκασα έψαξα οδηγίες και τελικά μου είπε φίλος πως μέσο pc από itune ανοίγει

ok το κάνα αλλα μετά από λίγη ώρα ασχολίας είδα ότι δεν μπορώ να το φτιάξω πχ όπως θέλω εγώ με φακέλους video και ταινίες προγράμματα και και και internet και τα λοιπά

πρώτο ξενέρωμα

μου είπαν ότι είναι κλειδωμένο και ότι μονο από itune μπορώ να κάνω ψιλοπράματα και αυτά όχι όπως θέλω εγώ

2 ξενέρωμα

σήμερα πήγα στη vodafone αλλα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το κάνουν γιατι χαλάει η εγγύηση και ότι είναι παράνομο ότι μέσο itune και χρέωση πιστωτικής θα κατεβάζω και θα κάνω ότι μπορεί να κάνει μονο

3 ξενέρωμα

σκέφτομαι να το πουλήσω έχω σκάσει γιατι πήρα ένα κινητό 550 euro και το k800i ήταν κλάσης ανώτερο "στην ευκολια" και άνεση που είχε

είχα εντυπωσιαστεί από αυτά που λένε για το iphone και πήγα και το πήρα πίστευα ότι θα το φτιάξω όπως εγώ θέλω θα έχω ταινίες βιντεάκια photo με φακελάκια και και βλακείες όπως θέλω εγώ θα έχω τα προγραμματάκια και όλα τα λοιπά του internet ότι θα μπορώ να μπαίνω μέσο του pc μου στο internet

Ψηλε προφανως δεν ηθελες κινητο αλλα μια ακομα συσκευη να προσθεσεις στην υπογραφη σου...ολα αυτα που χθες ξαφνικα "ανακαλυψες" ουτε κρατικο μυστικο ειναι ουτε τπτ.Ολος ο κοσμος τα ξερει και σε αντιθεση με σενα τα χαιρεται.

Αν τωρα ειχες 550 στο χερι και εψαχνες κινητο εχοντας στο νου σου "Με ποιο κινητο θα πουλησω μουρη στην γκομενα στο διπλα θρανιο" λυπαμαι αλλα δεν σου φταιει το κινητο.Οπως ειπες καλο και το ερικσον....

Δημοσ.

πρώτο ξενέρωμα

2 ξενέρωμα

3 ξενέρωμα

εδωσα προχθες στην γιαγια μου το laptop να σερφαρει αλλα δεν μπορουσε να το χειριστει και το αφησε τελικα της εδωσα ενα κομπιουτερακι τσεπης και ασχοληθηκε ηταν πιο ευχρηστο,καπως ετσι μου ακουγεται οταν συγκρινεις το iphone με κ800i

Δημοσ.
Ξέσπασε μπόρα :P

Διάλεξα την παρακάτω τελικά, 17 ευρώ με τα μεταφορικά. Εν αναμονή

Cretouch Ultra Thin Case

Φώτος απο την θήκη Cretouch για όποιον ενδιαφέρεται.

Πολύ καλό το grip και η ποιότητα κατασκευής!

17 eur delivered in a week!

Mάπα το "καρπούζι" (είναι και πράσινη). Ρε γμτ άρχισε να ξεφλουδίζει :/

Για πείτε από τις θήκες που έχετε, μετά από χρήση σε τι κατάσταση είναι?

Συνεχίζετε να είστε ικανοποιημένοι?

Ultra Slim

Foof

Wave

Rebel

Invisible

Elan Form

Noel

Η Foof συνεχίζει να με χαλάει :P Μα την βρίσκετε πρακτική όλη την ώρα μέσα/έξω μόνο και μόνο για να δείτε κάτι? :/

Δημοσ.

Ultra Slim

Η θηκούλα είναι μια χαρά αν θέλεις να έχεις το κινητό σε θήκη. Εγώ βέβαια το τελευταίο δίμηνο την έχω καταργήσει γιατί έχω βάλει βάση για το αυτοκίνητο και βαριόμουν να το βαζω-βγάζω συνεχώς από τη σιλικονάτη θήκη.

Άσε που με τη σιλικονάτη θήκη δεν έβγαινε και άνετα από την τσέπη...

Η μόνη "προστασία" που έχω πλέον είναι ένα απλό screen protector, όχι τόσο γιατί φοβάμαι μην πάθει κάτι η οθόνη όσο γιατί με αυτό καθαρίζονται ευκολότερα οι δαχτυλιές.

• Moderators
Δημοσ.
να χρησιμοποιήσω το redsnow η να περιμένω για το ultrasn0w εχουν διαφορα?

Aν θελεις να ξεκλειδωσεις το 3g,θα πρεπει να περιμενεις το ultrasn0w.Διαβασε τις οδηγιες στο site που σου εδωσα.

Δημοσ.

παιδιά όταν πας να προσθέσεις καινούργιο νούμερο στις επαφές κ έχει τις επιλογές home, main, mobile κτλ.. Πλεον έχει κ επιλογή iPhone !!!!! lol

εκτός αν την είχε κ απο πριν κ δεν το είχα προσέξει !!!...:o

Δημοσ.
Mάπα το "καρπούζι" (είναι και πράσινη). Ρε γμτ άρχισε να ξεφλουδίζει :/

Για πείτε από τις θήκες που έχετε, μετά από χρήση σε τι κατάσταση είναι?

Ultra Slim

Foof

Wave

Rebel

Invisible

Elan Form

Noel

Η Foof συνεχίζει να με χαλάει :P Μα την βρίσκετε πρακτική όλη την ώρα μέσα/έξω μόνο και μόνο για να δείτε κάτι? :/

http://www.iskin.com/solo/

Έχω την solo από τότε που βγήκε, έχει μείνει όπως όταν την πρωτοπήρα, λίγο ακριβή αλλά αξίζει, και σου αφήνει την αίσθηση που έχει όταν πιάνεις "γυμνό" το iphone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...