Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το Restore, το iTunes σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις Setup As New ή αν θέλεις να κάνεις Restore from Backup.

Αν κάνεις Setup as new, δεν σου περνάει τίποτε από τα παλιά "σκουπίδια". Είναι σαν να το πήρες τώρα. Αποφασίζεις εσύ ποιές εφαρμογές, μουσική, βίντεο, επαφές από το Outlook θέλεις να συγχρονίζει.

Όμως, χάνεις τα sms, τα notes, τις φωτογραφίες που είχες τραβήξει (αν δεν τις έχεις κάνει copy στο PC), τις ρυθμίσεις των εφαρμογών (πχ high scores από παιχνίδια)...

Αντίθετα, το Restore from Backup, περνάει ξανά όλα αυτά στο κινητό. Μαζί όμως μπορεί να περάσει και τυχόν "σκουπίδια" από το προηγούμενο jailbrake...

Αποφασίζεις και πράτεις αναλόγως...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τον τόνο τι γίνεται; Για ποιο λόγο πρέπει πρώτα να πατήσεις το γράμμα και μετά τον τόνο; Είναι έτσι στα Mac?

θα σε βολέψει να έχεις την αυτόματη διόρθωση ενεργοποιημένη, εγώ με το που την άνοιξα δεν ξανάβαλα τόνο..άσε που τελείωνε μόνο του τις λέξεις!..

δεν ξέρω για τα mac γενικότερα πως είναι.. :fear: ..

Δημοσ.

Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με το να συνδεθει στο itunes store μετα το update? βρηκα μια ενημερωση για 1 app μου και δε μπορω να συνδεθω στο itunes store με τιποτα. Απο το κινητο πεταει μυνημα μετα απο καμποση ωρα οτι "unable to connect to itunesstore" και οταν δοκιμαζω απο το pc μου πεταει μυνημα να ελεγξω τη συνδεση με το δικτυο - η οποια ομως δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Anyone?

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως οι servers ειναι στην τσιτα.Δεν ειναι δικο σου προβλημα.Ολοι προσπαθουν να βαλουν τα apps τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...