Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαβαίνω, επιτέλους ένα upgrade που ολοκληρώνει σημαντικά κενά.

αλλά μην κάνετε λες και πιάσατε τη θες τη τύχη από τα αρχ****α

:P

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
lol αμάν βρε ούτε το χιούμορ μου δεν καταλαβαίνεις πια! :P

Ήθελα να πω πως ενώ φωνάζεις "macριά από μας", κατά βάθος είσαι και συ φαν και τρέχεις από τους πρώτους!

B)

αααα... είπαμε βρε. το iphone έγινε αδυναμία μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:32 ----------

Τελεια η νεα εκδοση...

Αυτο το ριμαδι το ''σ'' ομως πως το βαζουμε στα μηνυματα;

Αν γραψω την λεξη ''εκδοση'' εμφανιζει μονο το ''ς''.

Αν εχω πατημενο το σιγμα μου εμφανιζει την δυνατοτητα να επιλεξω αναμεσα στο ''σ'' και στο ''ς''

Ελα ομως που οταν το επιλεγω,αυτο βαζει παλι το ''ς''

Οταν εμφανιζει το ''ς'' και ξαναπατησω ομως αυτη την φορα παλι το ιδιο γραμμα τοτε εμφανιζεται το ''σ''

Σας κουρασα;Sorry αλλα μου εχει σπασει τα νευρα το συγκεκριμενο προβλημα...HELP!

εμένα το διορθώνει αυτόματα... αν γράψω "έκδοση" γράφει κατά σειρά "εκδος" και μόλις βάλω το "η" το κάνει αυτόματα από "ς" "σ"

Δημοσ.

Παιδιά εμένα αν και συνδέεται με wpa2 σε wifi router δεν φορτώνει σελίδες παρά μόνο μέσω κινητής τηλεφωνίας!!Τι γίνεται??????

Δημοσ.
καταλαβαίνω, επιτέλους ένα upgrade που ολοκληρώνει σημαντικά κενά.

αλλά μην κάνετε λες και πιάσατε τη θες τη τύχη από τα αρχ****α

:P

:cry: δεν έχεις λογομαχίσει με την περιφερειάρχη της voda στη Παλλήνη γιαυτό τα λες αυτά..:cry:

οκ χάρηκα υπερβολικά στην αρχή αλλά ήταν το σοκ ότι όντως δουλεύει.. :) τώρα μου πέρασε.. :P

Δημοσ.

αποφάσισα να κάνω ένα hard reset/delete/ξανά μανά από την αρχή γιατί με τόσο πειρατικό υλικό είχαν μείνει σκουπίδια...

χρόνο έχουμε άπλετο

Δημοσ.
αποφάσισα να κάνω ένα hard reset/delete/ξανά μανά από την αρχή γιατί με τόσο πειρατικό υλικό είχαν μείνει σκουπίδια...

χρόνο έχουμε άπλετο

απο κουράγιο πως τα πας όμως :devil:?

Δημοσ.

Με τον τόνο τι γίνεται; Για ποιο λόγο πρέπει πρώτα να πατήσεις το γράμμα και μετά τον τόνο; Είναι έτσι στα Mac?

Δημοσ.

χρόνο έχουμε άπλετο

επειδή και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα σκουπίδια...μου θυμίζεις φίλε μου χοντρικά πως γίνεται?

• Moderators
Δημοσ.
επειδή και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα σκουπίδια...μου θυμίζεις φίλε μου χοντρικά πως γίνεται?

Κανεις restore αντι για update απο το itunes.

Δημοσ.
Κανεις restore αντι για update απο το itunes.

και μετά το έχεις "εργοστασιακό" έτσι?

όπως όταν το πρωτοπήρες..

φυσικά με restore σβήνονται σκουπίδια άλλα και επαφές,sms κλπ

• Moderators
Δημοσ.
και μετά το έχεις "εργοστασιακό" έτσι?

όπως όταν το πρωτοπήρες..

φυσικά με restore σβήνονται σκουπίδια άλλα και επαφές,sms κλπ

Yeap.Tα οποια τα παιρνεις με ενα restore πισω.

Tεχνικα μιλωντας ακομα και με το restore παλι δεν μιλαμε για απολυτη διαγραφη των παντων καθως μενουν παλι διαφορα,αλλα γι αυτο που ζητας το restore ειναι οκ.

Δημοσ.
Yeap.Tα οποια τα παιρνεις με ενα restore πισω.

Tεχνικα μιλωντας ακομα και με το restore παλι δεν μιλαμε για απολυτη διαγραφη των παντων καθως μενουν παλι διαφορα,αλλα γι αυτο που ζητας το restore ειναι οκ.

δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος για ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?

ας υποθέσουμε ότι θέλω να το πουλήσω και θέλω να σβήσω τα πάντα

• Moderators
Δημοσ.
δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος για ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?

ας υποθέσουμε ότι θέλω να το πουλήσω και θέλω να σβήσω τα πάντα

Aκριβως την ιδια απορια ειχα πριν απο αρκετο καιρο.

iErase απο το Αppstore.Απο τον τυπο που εφτιαξε το καλυτερο forensic kit για το iphone.Δεν ειναι δωρεαν,αλλα αξιζει;)

Δημοσ.

Μετά το Restore γυρνάς σε εργοστασιακή κατάσταση. Σβήνονται τα πάντα (αν έχεις μανία καταδίωξης χρειαζεσαι και το iErase που αναφέρει παραπάνω ο Gi0 για να μην μπορεί να επαναφέρει τα σβησμένα αρχεία η αντιτρομοκρατική).

Αν όμως μετά πας και κάνεις Restore from Backup από το iTunes, θα σου ξαναπεράσει τα "σκουπίδια" που είχες και πριν.

Δημοσ.
Μετά το Restore γυρνάς σε εργοστασιακή κατάσταση. Σβήνονται τα πάντα (αν έχεις μανία καταδίωξης χρειαζεσαι και το iErase που αναφέρει παραπάνω ο Gi0 για να μην μπορεί να επαναφέρει τα σβησμένα αρχεία η αντιτρομοκρατική).

Αν όμως μετά πας και κάνεις Restore from Backup από το iTunes, θα σου ξαναπεράσει τα "σκουπίδια" που είχες και πριν.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

αν κάνω Συνχρονισμό μόνο τις επαφές απο το Outlook τότε λογικά θα περάσει πίσω στο τηλ. μόνο τις επαφές και όχι σκουπίδια έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...