Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα εταιρικό στην Cosmote με 4 νούμερα πριν από 6 με 8 μήνες αν θυμάμαι καλά, και μου έκανε εντύπωση που μου είπαν για επιδότηση αυτό τον μήνα (την Δευτέρα θα πάω να την πάρω). Τώρα καταλαβαίνω γιατί βιαστήκαν.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα το σκοτωσεις εκει!

Μπα, δεν νομίζω .. Θα μπεί στο αγγλικό ebay, όπου τα tariffs της o2 για το νεο iPhone, έχουν κάνει πολλούς να μην θέλουν να το αγοράσουν .. Γι'αυτό αναμένετε ότι το 1st gen θα κρατήσει την αξία του, παρά την κυκλοφορία του νέου μοντέλου ... Φυσικά αν δεν ικανοποιηθώ με μια καλή τιμή ( γύρω στα 400-450 ευρώ :-) ), θα το βγάλω ... Εξάλλου δεν ξέρω που αλλού να το πουλήσω :o

Δημοσ.

μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση πάντος η vodaGR που φρόντησε να ενημερώσει άμεσα το site και έβγαλε ένα faq όπου λύθηκαν όλες οι απορίες (τερματίζοντας όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορούσαν, βλ. vodamenu) ΚΑΙ ευτυχώς δεν ακολούθησε τακτικές rainbow (APPLE VAD) που στην σελίδα της δεν γίνετε καμία αναφορά στο iphone.

Όσο αφορά την τιμή μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα: το παλιό το αγόραζες με 2ετές συμβόλαιο από Αμερική το οποίο όμως μπορούσες να παρακάμψεις. Αν θυμάμαι καλά μόνο από την Γαλλία μπορούσες να το αγοράσεις επίσημα ξεκλείδωτο για (?)900ευρώ(?). Τα 199 που είπε ο Jobs προφανώς εννοεί με συμβόλαιο και η διαφορά με τα υπόλοιπα κινητά είναι ότι το Iphone σε όσες χώρες έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα έχει βγει και με δικά του προγράμματα συμβολαίου.

Προσωπικά τόσο καιρό δεν έχω αγοράσει iphone γιατί δεν θα μπορούσα να έχω internet παντού (το βασικό κατά την γνώμη μου πλεονέκτημα του iphone ) και φθηνά. Αν η voda δεν κάνει καμία έκπληξη βάζοντας πάγια των 100 ευρώ τον μήνα, τότε έχω φύγει για το ασπρούλη...

Δημοσ.
Μέσα Ιουλίου κυκλοφορεί επισήμως στις 22 πρώτες χώρες, μέσα στις οποίες ΔΕΝ είμαστε εμείς!

B)

Αυτή ήταν η αρχική εκτίμηση. Η πηγή, η οποία είναι πολύ αξιόπιστη, αποκάλυψε πως υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση για μέσα Ιουλίου...

Όπως και να έχει το θέμα είναι ότι θα έρθει! :lol:

Δημοσ.
Αυτή ήταν η αρχική εκτίμηση. Η πηγή, η οποία είναι πολύ αξιόπιστη, αποκάλυψε πως υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση για μέσα Ιουλίου...

Όπως και να έχει το θέμα είναι ότι θα έρθει! :lol:

Τι λέει αυτός ρε ? Μέσα Ιουλίου θα έρθει στην Ελλάδα ?

Αλήθεια είναι?

Δημοσ.

Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για την Αμερική.

Σύμφωνα με κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η δεσμευμένη πώληση ενός προϊόντος αν δεν δικαιολογείται (που στην περίπτωση του iPhone δεν δικαιολογείται καθώς μπορεί να λειτουργήσει άνετα και στα δίκτυα της Cosmote και Wind),μπορεί να συνιστά παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού.

http://www.imedipa.com/files/downloads/vertical%20restraints%20in%20Greece%20-%20Stefanos%20Charaktiniotis.ppt

Απόσπασμα από το http://europa.eu/scadplus/leg/el/lvb/l26061.htm

• Δεσμευμένη πώληση

Δεσμευμένη πώληση υπάρχει όταν ο προμηθευτής εξαρτά την πώληση ενός προϊόντος από την αγορά ενός άλλου διαφορετικού προϊόντος από τον προμηθευτή ή από κάποιον που ορίζεται από τον προμηθευτή. Το πρώτο προϊόν αναφέρεται ως το δεσμεύουν προϊόν και το δεύτερο αναφέρεται ως το δεσμευμένο προϊόν. Εάν οι δεσμευμένες πωλήσεις δεν δικαιολογούνται αντικειμενικά λόγω της φύσης των προϊόντων ή των εμπορικών συνηθειών, οι πρακτικές αυτές μπορεί να συνιστούν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης. Από την άποψη του ανταγωνισμού, αυτό το είδος συμφωνίας βάσει της οποίας η πώληση ενός προϊόντος εξαρτάται από την αγορά ενός άλλου διαφορετικού προϊόντος, ενδέχεται να συνιστά παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού.

Δημοσ.

Για τσεκαρετε εδω ρε παιδια γιατι νομιζω οτι αν ειναι αληθινο τοτε θα σας πω εγω ποσα θα πουλησει η voda.

Αυτες ειναι τιμες

Price information:

8GB: £159

16GB: £239

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...