Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το έχω... χτες το έβαλα για αν είμαι έτοιμος...

δεν πειράζει, το κατεβάζω από το link του billdanos τον οποίο και μιλ μερσώ

• Super Moderators
Δημοσ.
το έχω... χτες το έβαλα για αν είμαι έτοιμος...

δεν πειράζει, το κατεβάζω από το link του billdanos τον οποίο και μιλ μερσώ

Η φωτό που έχεις τώρα σημαίνει πως κάνεις την πάπια? :devil::lol:B)

Δημοσ.

ζοριζονται οι servers μου φαινεται.... για τα πρωτα 100ΜΒ εκανα 30 sec και για τα υπολοιπα 130 το παλευω ηδη 20 λεπτα..

• Moderators
Δημοσ.

MD5 hashes ειναι ιδια και με την 3.0 GM για το 3G και το 2G.

Kαμια αλλαγη της τελευταια στιγμης λοιπον!

Δημοσ.

Ολα comple. εγκατασταθηκε κανονικοτατα και σε μενα και επιτελους βλεπω ελληνικα σ αυτο το ρημαδι!

Δημοσ.

ΘΑΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΠΑΙΔΙΑΑΑ ειμαι τρισευτυχισμένηηηηη!!!! επιτέλους επανήλθε η ανοιχτή ακρόαση κ δεν μου έκλεισε την κλήση όταν ενεργοποίησα ανοιχτή ακροασηηη !!! λαλαλαααα :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

αντε να δω.. δουλευουν κ τα ακουστικά τώρα???.... ουυφφφ ουυφφφφφ να γλιτώσω το σερβις κ τι στο κόσμο!!!

-----------------------

δουλεύουν κ τα ακουστικα!!!!!!!! αυτά είναιιιι.. καλά που περίμενα το update κ δεν πήγα voda...

Δημοσ.

Τελεια η νεα εκδοση...

Αυτο το ριμαδι το ''σ'' ομως πως το βαζουμε στα μηνυματα;

Αν γραψω την λεξη ''εκδοση'' εμφανιζει μονο το ''ς''.

Αν εχω πατημενο το σιγμα μου εμφανιζει την δυνατοτητα να επιλεξω αναμεσα στο ''σ'' και στο ''ς''

Ελα ομως που οταν το επιλεγω,αυτο βαζει παλι το ''ς''

Οταν εμφανιζει το ''ς'' και ξαναπατησω ομως αυτη την φορα παλι το ιδιο γραμμα τοτε εμφανιζεται το ''σ''

Σας κουρασα;Sorry αλλα μου εχει σπασει τα νευρα το συγκεκριμενο προβλημα...HELP!

Δημοσ.
δείτε χαρά

τους τελευταίους 2 μήνες είχα αυτό το πρόβλημα.. κάθε φορά έπρεπε να βγάζω τα ακουστικά κ να απαντάω χειροκίνητα..ξέρεις τι βάσανο είναι.. ούτε restore δεν καταλάβαινε τίποτα.. άσε που άμα ξεχνιόμουν κ απάνταγα από το handsfree μπλόκαρε κ ήθελε restart κ έκανε μια ώρα να επανέλθει.. ελπίζω να μην ξανασυμβεί ΠΟΤΕ. μα ποτέ όμως.. η τελική λύση ήταν το σερβις, κ δεν είχα όρεξη καμία να ξανασκοτωθώ με τη voda.. μια καταγγελία στην αρχή ήταν αρκετή.. :-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν το έπιασα να είμαι ειλικρινής

lol αμάν βρε ούτε το χιούμορ μου δεν καταλαβαίνεις πια! :P

Ήθελα να πω πως ενώ φωνάζεις "macριά από μας", κατά βάθος είσαι και συ φαν και τρέχεις από τους πρώτους!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...