Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά σόρρυ αν είμαι οφφτόπικ αλλά μόλις έστησα Windows 7 και στα Vista είχα στα iTunes περασμένα ταινίες και μουσική (από φάκελο στο δίσκο) καθώς και πολλές εφαρμογές αλλά και κάποια playlists.

Για τα πρώτα μάλλον θα τα βρω, αλλά τα playlists πού θα ψάξω για το πώς μεταφέρονται;

Θενκς....

Δημοσ.
Παιδιά σόρρυ αν είμαι οφφτόπικ αλλά μόλις έστησα Windows 7 και στα Vista είχα στα iTunes περασμένα ταινίες και μουσική (από φάκελο στο δίσκο) καθώς και πολλές εφαρμογές αλλά και κάποια playlists.

Για τα πρώτα μάλλον θα τα βρω, αλλά τα playlists πού θα ψάξω για το πώς μεταφέρονται;

Θενκς....

Ψάξε για το αρχείο iTunes Music Library.xml αυτό κάνει τη δουλειά. Συνήθως είναι στο Music.

Δημοσ.
Ο MuscleNerd (μέλος της DevTeam) μας συμβουλεύει, μέσω του twitter account του, να αποφύγουμε το update του iTunes 8.2 (τουλάχιστον προς το παρόν):

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το σημερινό update του iTunes στην έκδοση 8.2 το οποίο αλλάζει τον τρόπο που ο υπολογιστής σας επικοινωνεί με την συσκευή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει την συσκευή σας σε εφαρμογές όπως το QuickPwn και το PwnageTool όταν προσπαθείτε να την συνδέσετε. Επίσης, το SSH over USB, δεν λειτουργεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οι διορθώσεις είναι “στο δρόμο”, προς το παρόν αποφύγετε την 8.2.

(Αυτά πιθανών δεν είναι anti-jailbreak μέτρα, απλά η Apple αλλάζει τα προτόκολλα επικοινωνίας των συσκευών.)

Πηγή: iphonehellas.gr

Εγώ να συμπληρώσω ότι έχω iTunes 8.2 Beta και στο MAC και σε Windows XP και σε windows που έχει κυκλοφορήσει το QuickPWN για την 3 beta 5, κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Για τη final που κυκλοφόρησε τωρα δεν ξέρω για να σας πω.

Και εγω εβαλα την εκδοση των iTunes 8.2.0.23 και το Quickpwn 2.25 μια χαρα δουλεψε

Δημοσ.
Έχουμε κανένα νέο από την Cosmote για το 3G S;

Προχθές είδα κάτι που μου έκανε εντύπωση:

Το αρχείο με το Carrier Bundle της Cosmote (αυτό που κατεβάζει το iTunes όταν βάλεις ένα φρεσκοαγορασμένο iPhone 3G από την Cosmote) έχει τίτλο TMobile_gr.ipcc και όχι Cosmote_gr.ipcc ή κάτι τέτοιο.

Τι σημαίνει αυτό? Μήπως τα iPhone 3G έρχονται στην Cosmote μέσω της μεσολάβησης της "μητρικής" της εταιρίας (αφού οι Γερμανοί έχουν αγοράσει τον ΟΤΕ) και όχι με απ' ευθείας συμφωνία με την Apple σαν τη Vodafone?

Απλές υποθέσεις κάνω. Αν όμως είναι αλήθεια, τότε ίσως εξηγεί γιατί δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα για το 3GS.

• Super Moderators
Δημοσ.
Προχθές είδα κάτι που μου έκανε εντύπωση:

Το αρχείο με το Carrier Bundle της Cosmote (αυτό που κατεβάζει το iTunes όταν βάλεις ένα φρεσκοαγορασμένο iPhone 3G από την Cosmote) έχει τίτλο TMobile_gr.ipcc και όχι Cosmote_gr.ipcc ή κάτι τέτοιο.

Τι σημαίνει αυτό? Μήπως τα iPhone 3G έρχονται στην Cosmote μέσω της μεσολάβησης της "μητρικής" της εταιρίας (αφού οι Γερμανοί έχουν αγοράσει τον ΟΤΕ) και όχι με απ' ευθείας συμφωνία με την Apple σαν τη Vodafone?

Απλές υποθέσεις κάνω. Αν όμως είναι αλήθεια, τότε ίσως εξηγεί γιατί δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα για το 3GS.

Καλέ μου georgeadams, εγώ το είχα ως δεδομένο ότι το iPhone διατίθεται από την Cosmote λόγω T-Mobile...

Δημοσ.

Φήμες πάντως λένε ότι αργά η γρήγορα η Cosmote θα μετονομαστεί σε T-Mobile, για το καλό όλων τους και της τσεπούλας τους...

Δημοσ.

Σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, είναι η μεγάλη μέρα - η μέρα της έκδοσης του iPhone OS 3.0..Ξέρουμε περίπου τι ώρα θα το έχουμε; Λογικά θα περιμένουμε να είναι μεσημέρι ώρα US.

Δημοσ.
Σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, είναι η μεγάλη μέρα - η μέρα της έκδοσης του iPhone OS 3.0..Ξέρουμε περίπου τι ώρα θα το έχουμε; Λογικά θα περιμένουμε να είναι μεσημέρι ώρα US.

χμμμ

iPhone OS 3 coming today tomorrow

Delayed to allow Apple more unexplained faffing time

Δημοσ.

άντε επιτέλους, θα γεννήσουμε πότε θα βγεί...?

παιδιά έκανα μια μαλα*** , πήγα να κάνω restore μπας κ δουλέψει επιτέλους η ανοιχτή ακρόαση αλλά τπτ.

κ όχι μόνο αυτό κόλλησε λίγο την ώρα που έκανε restore from back κ πάνε όλα τα σμσ ... τα νεύρα μου , τα χάπια μου.. το 3.0 ΟS μου..

****:cry:

Δημοσ.

Δείτε και αυτό http://www.gearlive.com/news/article/q209-apple-delays-iphone-3.0-by-a-day/

Στην ουσία λένε ότι η σελίδα της Apple που έλεγε ότι το OS 3.0 θα βγεί 18 Ιουνίου είναι για Σιγκαπούρη* που σημαίνει ότι ισχύει ακόμα το 17 Ιουνίου 20:00 (Ωρα Ελλάδος). Άντε να δούμε...

*Στη Σιγκαπούρη λόγο διαφοράς ώρας το OS 3.0 βγαίνει "αύριο"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...