Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
μη πάει το μυαλό σας αλλού... για το iphone μιλάει ο gio.... :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

...τα βρωμικα μυαλα,βρωμικα σκεφτονται!

Συγνώμη παιδιά!!!!

Το άκρως αντίθετο ήθελα να πω!!!

Στο dock, όταν είναι νομίζω θα ΄πρεπε να μη δονείται! Αυτό ψάχνω!

No idea.Γιατι δεν απενεργοποιεις την δονηση οταν το εχεις στο dock?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγήκε σήμερα επίσημα για όλους (και όχι μόνο για beta testers) το iTunes 8.2 με κύρια διαφορά από το προηγούμενο, τη συμβατότητα με iPhone OS 3.0.

Μιας και πλησιάζει και η ημερομηνία του Apple Developers Conference (8 Ιουνίου) φαντάζομαι πως δεν θ' αργήσει και η επίσημη κυκλοφορία του iPhone OS 3.0. :-)

Δημοσ.
Βγήκε σήμερα επίσημα για όλους (και όχι μόνο για beta testers) το iTunes 8.2 με κύρια διαφορά από το προηγούμενο, τη συμβατότητα με iPhone OS 3.0.

Μιας και πλησιάζει και η ημερομηνία του Apple Developers Conference (8 Ιουνίου) φαντάζομαι πως δεν θ' αργήσει και η επίσημη κυκλοφορία του iPhone OS 3.0. :-)

Ο MuscleNerd (μέλος της DevTeam) μας συμβουλεύει, μέσω του twitter account του, να αποφύγουμε το update του iTunes 8.2 (τουλάχιστον προς το παρόν):

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το σημερινό update του iTunes στην έκδοση 8.2 το οποίο αλλάζει τον τρόπο που ο υπολογιστής σας επικοινωνεί με την συσκευή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει την συσκευή σας σε εφαρμογές όπως το QuickPwn και το PwnageTool όταν προσπαθείτε να την συνδέσετε. Επίσης, το SSH over USB, δεν λειτουργεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οι διορθώσεις είναι “στο δρόμο”, προς το παρόν αποφύγετε την 8.2.

(Αυτά πιθανών δεν είναι anti-jailbreak μέτρα, απλά η Apple αλλάζει τα προτόκολλα επικοινωνίας των συσκευών.)

Πηγή: iphonehellas.gr

Εγώ να συμπληρώσω ότι έχω iTunes 8.2 Beta και στο MAC και σε Windows XP και σε windows που έχει κυκλοφορήσει το QuickPWN για την 3 beta 5, κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Για τη final που κυκλοφόρησε τωρα δεν ξέρω για να σας πω.

Δημοσ.

αντε εππιτελους να βγει η official 3.0

Πωλειται αριστο IPHONE 3G 16GB WHITE, ελληνικο με εγγυηση.Δεν εχει καμια γρατζουνια. Δινεται μαζι η απαικτη θηκη (μαυρη,κροκοδειλου στυλ) απο SENA απο γνησιο δερμα και μαγνητικο κλεισιμο,απλως κορυφαια.Αγορασμενη 70 ευρω απο εξωτερικο. Τιμη πωλησης 430 ευρω

:P

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρετε, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να στέλνω sms χρησιμοποιώντας το Mac (και φυσικά το πληκτρόγιο μου), όταν το iPhone είναι συνδεδεμένο στο mac μου;

Δημοσ.

Πήρε σήμερα ένα φιλαρακι το iphone 3g 8Gb. Μπορείτε να μου πείτε με ποιο εύκολο tool θα κάνω το jailbrake και πώς θα βάλω το ελληνικό πληκτρολόγιο?

(ισχύουν ακόμα αυτά που φράφει το insomnia wiki ή έχουν βγει πιο καινούρια και πιο καλά tools?)

Δημοσ.

Ισχύουν, μόνο έλεγξε ποιά έκδοση του iTunes έχεις στον υπολογιστή σου. Τα εργαλεία Jailbrake δεν είναι ακόμα συμβατά με την τελευταία έκδοση του iTunes (8.2) που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να βρεις από κάπου την προηγούμενη. :-(

• Moderators
Δημοσ.
Ισχύουν, μόνο έλεγξε ποιά έκδοση του iTunes έχεις στον υπολογιστή σου. Τα εργαλεία Jailbrake δεν είναι ακόμα συμβατά με την τελευταία έκδοση του iTunes (8.2) που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να βρεις από κάπου την προηγούμενη. :-(

Σωστη παρατηρηση.Eδω μπορεις να βρεις οποια εκδοση θελεις.

http://www.oldapps.com/itunes.php

Δημοσ.
Σωστη παρατηρηση.Eδω μπορεις να βρεις οποια εκδοση θελεις.

http://www.oldapps.com/itunes.php

Δλδ θα του βάλω ακριβώς την προηγούμενη έκδοση itunes. Αυριο το απόγευμα θα έρθει να το φτιάξουμε, να δούμε και τι firmware φοράει....

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω για αλλη μια φορα προβλημα.

Προσπαθω να δω τα email μου,αλλα μου βγαζει το μήνυμα οτι για τον συγκεκριμενο λογαριασμο δεν ειναι σωστο το username ή το password,ενω μεχρι και το μεσημερι τα εβλεπα κανονικα.Μπαινω μεσα απο το μενου του κινητου αν εχω σωστα τα στοιχεια και ειναι.Σβηνω το password σε περιπτωση που εχει γινει καποιο λαθος,αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα:Authenication failed for...

Απο το site της yahoo μπαινω κανονικα στο email μου με τα ιδια στοιχεια.Τι φταιει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...