Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Οποτε βαζω το gps μετα απο λιγο μπαινει σε sleep mode το κιν με αποτελεσμα να μην μπορω να βλεπω τον χαρτη.Θα πρεπει καθε φορα να ακουμπω την οθονη ωστε να μην σβηνει,πραγμα καθολου ευκολο.

Τι πρεπει να κανω;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Οποτε βαζω το gps μετα απο λιγο μπαινει σε sleep mode το κιν με αποτελεσμα να μην μπορω να βλεπω τον χαρτη.Θα πρεπει καθε φορα να ακουμπω την οθονη ωστε να μην σβηνει,πραγμα καθολου ευκολο.

Τι πρεπει να κανω;

Πρεπει να ρυθμισεις το autolock στα 3-5 λεπτα ή στο never (Settings-->General-->Autolock) :-)

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρετε, πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το iPhone 3G ως φλασάκι;

Αν μπορώ μετά να ρίξω .doc .xls. .pdf και να τα "διαβάζω" εκτός του mail;

Δημοσ.
Παιδιά, ξέρετε, πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το iPhone 3G ως φλασάκι;

Αν μπορώ μετά να ρίξω .doc .xls. .pdf και να τα "διαβάζω" εκτός του mail;

υπάρχει ένα πρόγραμμα, το έχω δει αρκετές φορές, αλλά δεν θυμάμαι όνομα και δεν το έχω δοκιμάσει.

Αν το θες μόνο για αυτά (και γενικά αρχεία τύπου office) προτείνω το Quickoffice (από εκεί που λέγαμε χτες :P )

μέσω browser μπορείς να ανεβάζεις τα αρχεία που θέλεις

Δημοσ.
μέσω browser μπορείς να ανεβάζεις τα αρχεία που θέλεις

Δηλαδή;

ΟΚ το quickoffice :-)

Τώρα θέλω να βάλω στο iphone τα αρχεία (φαντάζομαι σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος) και να μπορώ να τα διαβάζω :-)

Δημοσ.

Ανοίγοντας το quickoffice σου δίνει μια ip που αν πας από τον browser σου και γράψεις πχ 192.0.0.1 ανεβοκατεβάζεις αρχεία στο iphone. Απλά αυτό είναι για το quickoffice άρα και για αρχεία office...

Τώρα για αλλά αρχεία δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Το πρόγραμμα που λέω είναι το "File Sharing" και στην περιγραφή λέει τι αρχεία υποστηρίζει

Δημοσ.
Δηλαδή;

ΟΚ το quickoffice :-)

Τώρα θέλω να βάλω στο iphone τα αρχεία (φαντάζομαι σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος) και να μπορώ να τα διαβάζω :-)

iStorage είναι η λύση στο πρόβλημα σου:

http://istorageapp.com/

Δημοσ.
iStorage είναι η λύση στο πρόβλημα σου:

http://istorageapp.com/

Αν θέλεις κάτι σε δωρεάν, μπορείς να δοκιμάσεις το Discover, το Documents 2 Free ή το Files Lite.

Αλλιώς, περίπου αντίστοιχα του iStorage είναι επίσης τα: Air Sharing Pro, Air Sharing, Files, File Sharing, Datacase και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και το iStorage και το Datacase και βλέπουμε. Ελπίζω να "μπορώ" να στείλω αρχείο από το iPhone και σε υπολογιστή, όχι μόνο να περνάω στο iPhone :-)

Και μια παρατήρηση....

Είναι δυνατόν να το φορτίζω στο dock και αυτό να μην δονείται σε κάθε εισερχόμενη etc ;

• Moderators
Δημοσ.
Και μια παρατήρηση....

Είναι δυνατόν να το φορτίζω στο dock και αυτό να δονείται σε κάθε εισερχόμενη etc ;

Δεν δονειται?Σε μενα δονειται κανονικα.

Δημοσ.
Δεν δονειται?Σε μενα δονειται κανονικα.

μη πάει το μυαλό σας αλλού... για το iphone μιλάει ο gio.... :P

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά!!!!

Το άκρως αντίθετο ήθελα να πω!!!

Στο dock, όταν είναι νομίζω θα ΄πρεπε να μη δονείται! Αυτό ψάχνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...