Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 tips

Με διπλό tap όταν παίζει ένα κομμάτι, βλέπουμε τα track list του album (όπως αν πατήσουμε πάνω δεξιά)

Εφόσον η συσκευή είναι σε standby και φοράμε τα ακουστικά, με παρατεταμένο πάτημα του μικροφώνου ξεκινάει το ipod.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Αν καταλαβα καλα καμμια ελπιδα ?????

Eκανε sync?Τουλαχιστον οι φωτο που ειχε στην καμερα την τελευταια φορα που εκανε sync,λογικα θα περαστουν ξανα στο τηλ.

Ακουγεται παντως σαν κατι να πηγε στραβα.Οσον αφορα recovery απο την συσκευη,ειναι αρκετα δυσκολα τα πραγματα.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο 2) από το προηγούμενο ποστ;

Εχεις κανει κανονικα εγκατασταση το winterboard απο το cydia?Κανονικα θα επρεπε να σου εμφανισει κ ενα app Winterboard,στο οποιο επιλεγεις με tick οτι theme θελεις,γινεται αυτοματα ενα respring με το που κλεισεις το app και ετοιμο το theme σου.

Επίσης περνάω με το itunes προγραμματα αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο winterboard.

μερικες εφαρμογες δεν κανει συγχρονισμο το iTunes και μου βγαζει οτι δεν ειναι verified

Νομιμα προγραμματα ή οχι?

2 tips

Με διπλό tap όταν παίζει ένα κομμάτι, βλέπουμε τα track list του album (όπως αν πατήσουμε πάνω δεξιά)

Εφόσον η συσκευή είναι σε standby και φοράμε τα ακουστικά, με παρατεταμένο πάτημα του μικροφώνου ξεκινάει το ipod.

Nice tips

Δημοσ.

κανένας τρόπος για εύκολες on the go playlists?

είναι δυνατόν να με βάζει να επιλέξω από ΟΛΑ τα κομμάτια που έχω μέσα, χωρίς να τα διαχωρίζει κάπως; :s

Δημοσ.

ρε παιδιά

για να φορτίζω το iphone στο αυτοκίνητο κάνει και ένας απλός φορτιστής που βγάζει έξοδο USB για να βάλω εκεί το καλώδιο του τηλεφώνου ή θέλει συγκεκριμένο φορτιστή για iphone;

Δημοσ.

Κάνει και απλή έξοδο usb... το έχω δοκιμάσει με ένα του lidl και με ένα trust του eshop που βγάζει και πρίζα σπιτιού.

Δημοσ.
Επανέρχομαι στο θέμα της μερατροπής βιντεο για iphone. Δοκίμασα το submerge στο Leopard αλλά αργεί πολύ, μιλάμε για 1+ ώρα για τη μετατροπή διπλού επεισοδίου. Το Format Factor στα Windows ήταν αρκετά πιοι γρήγορο αλλά δν βρήκα επιλογή για υπότιτλους. Ξέρετε άλλο καλό πρόγραμμα;

όλα τα videos που έχω ρίξει στο iphone τα έχω κάνει convert με xvid4psp...

πολύ γήγορο και ποιοτικό, υποστήριξη subs κομπλέ και δυνατότητα ελέγχου του

output σε οτι ποιότητα θες (audio & video)...

θέλει .NET Framework 3... όταν το τρέξεις πρώτη φορά, απλά επέλεξε στο Format >

MP4 iPhone or Touch και αφού επιλέξεις το αρχείο που θα μετατρέψεις: Subtitles > Add

αν θυμάμαι καλά, υποστηρίζει και queue για να βάλεις π.χ. πολλά αρχεία στην σειρά

και να γίνουνε... τέλος είναι free και open source :-D

EDIT: ξέχασα το link http://www.winnydows.com/page.php?2

Import formats:

AVI DIVX ASF MPG MPE M2V MPEG VOB TS M2P D2V MOV QT 3GP HDMOV RM RAM RMVB RPX SMI SMIL MKV OGM WMV DVR-MS PMP FLV.

Export formats:

PMP AVC, MP4 PSP AVC, MP4 PSP ASP, MP4 iPod, MP4 iPod 640, MP4 iPod Touch, MP4 iPhone, MP4 PS3, MP4 Xbox 360, MP4, AVI, AVI DV PAL, AVI DV NTSC, AVI Hardware, MPEG-2 PAL, MPEG-2 NTSC, MPEG2-TS, MPEG2-PS, FLV, MKV.

Δημοσ.

ΧΑ! το είχα δει προχτές στο app store αλλά δεν το βρήκα "τζάμπα" ακόμα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:00 ----------

Ψέματα... το βρήκα τώρα

Δημοσ.
ΧΑ! το είχα δει προχτές στο app store αλλά δεν το βρήκα "τζάμπα" ακόμα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:00 ----------

Ψέματα... το βρήκα τώρα

αχεμ... πιεμ... :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:31 ----------

Αχεμ.. Κάποιος έχει φούλ ίνμποξ... Θένξ... :-D

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα με το οποίο εμφανίζεται το iphone ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να κάνω restore? Πειράζοντας ας πούμε ένα αρχειάκι or something.

Ναι υπάρχει... Διπλό κλίκ στο όνομα στο itunes... Τόσο απλά.. :P

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα με το οποίο εμφανίζεται το iphone ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να κάνω restore? Πειράζοντας ας πούμε ένα αρχειάκι or something.

Διπλό click πάνω του όταν είναι συνδεδεμένο στο itunes..;)

Δημοσ.

παιδιά είμαι μεταξύ του iphone 3g η του nokia n97 αλλα τώρα διαβάζω ότι ίσος βγει και καινούργιο iphone και δεν ξέρω τι να κάνω...

πήγα σήμερα vodafone να το πάρω αλλα το σκεφτόμουν μετά..

καμια γνώμη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...