alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ειλικρινά, δεν το'χω σκεφτεί ποτέ ως "feature" - μάλλον ως έλλειψη θα το περιέγραφα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Και τα προηγούμενα κινητά μου (προ iPhone) που ήταν Sony Ericsson φόρτιζαν αμέσως μόλις συνδέονταν στον υπολογιστή. Όσο για το χρόνο που είναι η Apple στην πιάτσα, κανείς δεν αρνείται ότι είναι λίγο καιρό - ακόμα 'μαθαίνει'. Το ελάχιστο χρονικό διάστημα όμως κάνει ακόμα πιο μεγάλη την επιτυχία της... Βρε σίγουρα είναι μεγάλη η επιτυχία της... και αυτό που λέμε είναι μια λεπτομέρεια που μέσα στον χρόνο θα χαθεί... δεν μειώνει τίποτα. Απλά υπάρχει και αυτό... εύκολο είναι νομίζω. Αν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα θα το είχαν φτιάξει Επίσης τα SE το είχαν αυτό... άλλα κρυφά και άλλα φανερά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ---------- Sorry, τότε είναι πρόβλημα των PC ή των laptops που'χουν πρόβλημα με το ρεύμα στη θύρα USB - όχι πρόβλημα του iPhone. Το όποιο θα μπορούσε κάλλιστα και πολύ εύκολα να λυθεί και να λέμε όλοι "τερεν αδακά... φανταστικό το iphone ακόμα και σε αυτή τη λεπτομέρεια".... έχει 2 όψεις το νόμισμα. και ξαναλέω... δεν είναι τίποτα σοβαρό...
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Για καλύτερη ρύθμιση του κύκλου ζωής της μπαταρίας edit: Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω
haHa Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ...απλά δείχνει ότι η μηλόπιτα δεν είναι καιρό στην πιάτσα των κινητών... Τωρα που ειπες αυτο οτι δεν ειναι καιρο, μου θυμισες κατι αλλο που μου φαινεται περιεργο.. Αν μιλας στο τηλεφωνο κ σου ρθει μηνυμα/ειδοποιηση απο το calendar , τοτε το κινητο χτυπαει κανονικα μαζι με τη δονηση!! Στην αρχη σκαλωνεις να χτυπαει η δονηση στο αυτι σου.. Στα περισσοτερα κινητα για να μην ενοχλει κλπ, δεν χτυπαει τοτε η δονηση. Το ιδιο συμβαινει ακομα κ οταν ειναι στην βαση του κ φορτιζεται: αν χτυπησει τηλεφωνο, χτυπαει κ η δονηση. Περιεργο πραγμα για ενα κινητο που βρισκεται πανω σε βαση . Τωρα για την μπαταρια: ο μονος λογος να μην φορτιζεται αυτοματα καθε φορα που το συνδεεις για εναν απλο συγχρονισμο ειναι για να αυξησεις την μακροζωια της..
georgeascona Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θα μάθω να κάνω refresh πρίν να ποστάρω lol (συγγνώμη για το οφ-τοπικ)
waves Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παιδία προσπαθώ να κάνω το iPhone να παίρνει και mp3 ως ringtones, αλλά παρατηρώ, ότι η ποιότητα είναι λίγο χάλια. Δοκίμασα και με το Garageband που δίνει αυτήν τη δυνατότητα, αλλά πάλι χάλια. Ξέρετε πώς βελτιώνεται αυτό;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παιδία προσπαθώ να κάνω το iPhone να παίρνει και mp3 ως ringtones, αλλά παρατηρώ, ότι η ποιότητα είναι λίγο χάλια. Δοκίμασα και με το Garageband που δίνει αυτήν τη δυνατότητα, αλλά πάλι χάλια. Ξέρετε πώς βελτιώνεται αυτό; Ναι. Δημιουργείς τα ringtones (σε μορφή αρχείων .m4r)με το Garageband. Ψάξε λίγο και θα βρεις διάφορους οδηγούς στο Internet.
waves Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Έχω κάνει send ringtone to itunes με το garageband και δημιουργεί το extension .m4r. Το θέμα είναι, ότι μέσα από το iTunes ακούγεται πολύ καλά, αλλά μέσα από το iPhone ψιλοχάλια. Σκέφτομαι, μήπως είναι θέμα του iPhone.
Cygnus Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Υπάρχει κάποιος λόγος που το submerge αρνείται να παίξει τα βιντεο που του βάζω; Ανοίγω ένα κανονικό avi σειράς και δν παίζει. Μετά πάω να το κάνω export σε iphone και βγάζει "An invalid track was found in the movie."
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Τα φωτα σας παιδια...Περασε η κορη μου ελληνικα στο iphone της και αντιθετα με οταν τα ειχε περασεις στης γυναικας μου παλαιοτερα που δεν ειχαν σβησει τιποτα ,χθες τις εσβησε η αναβαθμιση τις εικονες απο την καμερα του κινητο που ειχε αποθηκευμενες.Υπαρχει περιπτωση επαναφορας των ??? Δεν βρισκει να εχει κρατησει φωτο καπου στο pc για επεναφορα τους απο εκει αλλα βρηκε φακελο "iphone cashe" που πρεπει να ειχε αποθηκευτει κατα συγχρονισμο οπου ειναι αποθηκευμενα τα thrumbs χωρις ομως να εμφανιζει μικρογραφια με επεκταση ithmb και οταν προσπαθει να τα ανοιξει της ζηταει application.Ευχαριστω.
man kerinoi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Παιδες ξερει κανεις κανενα app που να σου επιτρεπει να βλεπεις dailyshow και colbert report στο iphone?
myst77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 νέος χρήστης iphone δυο ερωτήσεις: 1) όταν μου στέλνουν email και έχει επισυναπτόμενο αρχείο PDF πώς μπορώ να το ανοίξω/αποθηκεύσω μέσα από το email; 2) σε jailbroken iphone κατέβασα ένα theme αλλά δεν το εμφανίζει στο winterboard... πώς θα το βρω για να το εγκαταστήσω; 3) οταν βγει το OS 3.0 θα πρεπει να γίνει πάλι jailbreak στη συσκευή μετά το update; ευχαριστώ.........
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Τα φωτα σας παιδια...Περασε η κορη μου ελληνικα στο iphone της και αντιθετα με οταν τα ειχε περασεις στης γυναικας μου παλαιοτερα που δεν ειχαν σβησει τιποτα ,χθες τις εσβησε η αναβαθμιση τις εικονες απο την καμερα του κινητο που ειχε αποθηκευμενες.Υπαρχει περιπτωση επαναφορας των ??? Δεν βρισκει να εχει κρατησει φωτο καπου στο pc για επεναφορα τους απο εκει αλλα βρηκε φακελο "iphone cashe" που πρεπει να ειχε αποθηκευτει κατα συγχρονισμο οπου ειναι αποθηκευμενα τα thrumbs χωρις ομως να εμφανιζει μικρογραφια με επεκταση ithmb και οταν προσπαθει να τα ανοιξει της ζηταει application.Ευχαριστω. Αν καταλαβα καλα καμμια ελπιδα ?????
georgeadams Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 νέος χρήστης iphone δυο ερωτήσεις: 1) όταν μου στέλνουν email και έχει επισυναπτόμενο αρχείο PDF πώς μπορώ να το ανοίξω/αποθηκεύσω μέσα από το email; 2) σε jailbroken iphone κατέβασα ένα theme αλλά δεν το εμφανίζει στο winterboard... πώς θα το βρω για να το εγκαταστήσω; 3) οταν βγει το OS 3.0 θα πρεπει να γίνει πάλι jailbreak στη συσκευή μετά το update; ευχαριστώ......... 1. Πατάς πάνω στο συννημένο και ανοίγει. Δεν μπορείς όμως να το αποθηκεύσεις κάπου αλλού. Μόνο μέσα από το mail μπορείς να το δεις. 3. Ναι, μετά από κάθε update το jailbrake χάνεται(*). Πρέπει να περιμένεις να βγει η νέα έκδοση Pwnage Tool ή QuickPwn που να υποστηρίζει τη νέα έκδοση του OS για να ξανακάνεις jailbrake. (*) Φαντάσου τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone σαν δίσκο υπολογιστή με 2 partitions. Στο 1ο partition είναι το λειτουργικό σύστημα (iPhone OS). Στο 2ο partition βρίσκεται η μουσική σου, οι φωτογραφίες, τα video, οι επαφές σου, τα SMS και οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει από το App Store. Το Jailbrake "πειράζει" και προσθέτει πράγματα στο 1ο partition. Αν κάνεις Update από το iTunes, το 2ο partition μένει ανέπαφο, ενώ το 1ο γίνεται format και ξαναπερνιέται εκεί το OS. Συνεπώς χάνονται και οι αλλαγές που έχει κάνει το jailbrake. Αν κάνεις Restore από το iTunes, τότε γίνονται format και τα 2 partitions και πρέπει να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή.
Cygnus Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Επανέρχομαι στο θέμα της μερατροπής βιντεο για iphone. Δοκίμασα το submerge στο Leopard αλλά αργεί πολύ, μιλάμε για 1+ ώρα για τη μετατροπή διπλού επεισοδίου. Το Format Factor στα Windows ήταν αρκετά πιοι γρήγορο αλλά δν βρήκα επιλογή για υπότιτλους. Ξέρετε άλλο καλό πρόγραμμα;
myst77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο 2) από το προηγούμενο ποστ; Επίσης περνάω με το itunes προγραμματα αλλα δεν μου τα εμφανιζει στο winterboard. μερικες εφαρμογες δεν κανει συγχρονισμο το iTunes και μου βγαζει οτι δεν ειναι verified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.