fermat Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Sync γίνεται με το που βάλω τη συσκευή στη θύρα usb;Ετσι δεν είναι;
koumos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Sync γίνεται με το που βάλω τη συσκευή στη θύρα usb;Ετσι δεν είναι; Απο προεπιλογη νομιζω πως ναι..Βεβαια μπορεις να πας στις ρυθμισεις του Itunes και να του πεις εσυ ποτε θες και σε τι ακριβως να κανει sync..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Sync γίνεται με το που βάλω τη συσκευή στη θύρα usb;Ετσι δεν είναι; Όχι. Αυτό γίνεται εάν έχεις ρυθμίσει κατ' αυτόν τον τρόπο το iTunes. Αλλιώς η σύνδεση του iPhone/iTouch στη θύρα USB έχει ως συνέπεια μόνο τη φόρτιση της μπαταρίας της συσκευής.
waves Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ξέρετε πώς μπορώ να υπολογίσω, πόσα MBs έχω κατεβάσει/ανεβάσει, χρησιμοποιώντας τις 3G υπηρεσίες του παρόχου μου; Ρωτάω γιατί βλέπω στο usage των settings, ότι έχω ανεβάσει/κατεβάσει περίπου 3MBs σύνολο, ενώ μου έχουν έρθει mails με συνημμένα αρχεία, που είναι και 10 με 15 MBs το καθένα. Δε θα έπρεπε κανονικά να συνυπολογίζονται και τα μεγέθη των συνημμένων αρχείων;
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ξέρετε πώς μπορώ να υπολογίσω, πόσα MBs έχω κατεβάσει/ανεβάσει, χρησιμοποιώντας τις 3G υπηρεσίες του παρόχου μου; Ρωτάω γιατί βλέπω στο usage των settings, ότι έχω ανεβάσει/κατεβάσει περίπου 3MBs σύνολο, ενώ μου έχουν έρθει mails με συνημμένα αρχεία, που είναι και 10 με 15 MBs το καθένα. Δε θα έπρεπε κανονικά να συνυπολογίζονται και τα μεγέθη των συνημμένων αρχείων; Οχι, γιατι ουσιαστικα δεν τα κατεβασες τα συνημμενα.. Εσυ μονο τον τιτλο κ το περιεχομενο του θεματος κατεβασες/ειδες. Τα συννημενα δεν τα κατεβασες.
waves Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δηλαδή, αν ανοίξω ένα και το δω θα το υπολογίσει, μετά;
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δηλαδή, αν ανοίξω ένα και το δω θα το υπολογίσει, μετά; Aν το κατεβασει ,ναι.. Αλλα αμφιβαλλω αν μπορεις να ανοιξεις απο το mail video αρχεια κλπ .
notissfak Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 το να μην φορτίζει μολις βάζω το καλώδιο στον υπολογιστή γίνεται???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 το να μην φορτίζει μολις βάζω το καλώδιο στον υπολογιστή γίνεται??? Όχι. Γιατί να γίνεται;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Γιατί σε άλλα τηλέφωνα γίνεται... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος να γίνεται κάτι τέτοιο; Συνεχίζω να μην το αντιλαμβάνομαι. Το ότι το κάνουν άλλα τηλέφωνα, δεν μου λέει κάτι για τη χρησιμότητα μίας τέτοιας "μη-λειτουργίας".
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ναι... σε ένα ρημάδι πισι δεν έφτανε το ρεύμα με αποτέλεσμα να σβήνει. Δεν είναι δα και το feature του αιώνα απλά δείχνει ότι η μηλόπιτα δεν είναι καιρό στην πιάτσα των κινητών...
Freakster Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Το feature αυτό προστατεύει την μπαταρία του (οποιουδήποτε άλλου) κινητού. Στο iphone όμως έχω διαβάσει ότι δεν χρειάζεται.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μπα... δεν έχει ανάγκη η μπαταρία. Απλά σε πισι και λαπτοπ που έχουν θέμα με το ρεύμα στην usb υπάρχουν προβλήματα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ναι... σε ένα ρημάδι πισι δεν έφτανε το ρεύμα με αποτέλεσμα να σβήνει. Δεν είναι δα και το feature του αιώνα απλά δείχνει ότι η μηλόπιτα δεν είναι καιρό στην πιάτσα των κινητών... Ειλικρινά, δεν το'χω σκεφτεί ποτέ ως "feature" - μάλλον ως έλλειψη θα το περιέγραφα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Και τα προηγούμενα κινητά μου (προ iPhone) που ήταν Sony Ericsson φόρτιζαν αμέσως μόλις συνδέονταν στον υπολογιστή. Όσο για το χρόνο που είναι η Apple στην πιάτσα, κανείς δεν αρνείται ότι είναι λίγο καιρό - ακόμα 'μαθαίνει'. Το ελάχιστο χρονικό διάστημα όμως κάνει ακόμα πιο μεγάλη την επιτυχία της... Μπα... δεν έχει ανάγκη η μπαταρία. Απλά σε πισι και λαπτοπ που έχουν θέμα με το ρεύμα στην usb υπάρχουν προβλήματα Sorry, τότε είναι πρόβλημα των PC ή των laptops που'χουν πρόβλημα με το ρεύμα στη θύρα USB - όχι πρόβλημα του iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.