Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αφού κατάφερα να κάνω αυτό το jailbreak μια ερωτησούλα.

Τις εφαρμογές από το Cydia από που τις διαγράφουμε; Στις εφαρμογές του AppStore τις διαγράφουμε από το iTunes, αλλά όσες έχω περάσει από το Cydia δε τις εμφανίζει εκεί (λογικό μάλλον). Άρα πώς διαγράφονται;

Μεσα απο το cydia.Πηγαινεις manage-->packages-->επιλεγεις την εφαργμογη που θελεις-->modify και uninstall.Υπαρχει και ενα addon για το cydia με το οποιο,κρατοντας παρατεταμενα το δαχτυλο πανω σε καποιο εικονιδιο στο winterboard,εμφανιζεται ενα x με το οποιο μπορεις να διαγραψεις απευθειας οποια εφαρμογη θελεις.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι φιλε μου,κανενα προβλημα. πρεπει να συμπληρωσεις το APN και User/Password αντιστοιχα της cosmokarta

Νομίζω οτί μήπως δε γίνεται με cosmokarta γιατί μπήκα στο site της cosmote και δεν είδα κάτι για ρυθμίσεις.Εμένα πάντως στην οθόνη δε μου εμφανίζεται κάποια ένδειξη 3G...:-(

Δημοσ.

To voice mail σας λειτουργεί;

Όταν κάποιος αφήνει μήνυμα, και πατάω το voice mail καλεί τον πάροχο με τη γνωστή διαδικασία, ενώ κάπου είχα δει, ότι αυτό το κάνει διαφορετικά το iPhone "εσωτερικά".

Eπίσης, πώς μπορώ να εφαρμόσω "auto-check" στη λήψη των mail μου. Στα mail settings μου δεν υπάρχει αυτό, ενώ το έχω δει σε screenshots!

Δημοσ.

Για το δεύτερο θεματάκι σου, Settings > Fetch New Data > Advanced [κάτω κάτω] > Επιλέγεις το λογαριασμό σου > Σιγουρεύεις ότι είναι στο "Fetch" > Back > Και ορίζεις κάθε πότε να σε ενημερώνει...

Να σου κατεβάζει τοπικά τα email δεν γίνεται, μόνο τα headers και λίγο preview -ως 5 σειρές νομίζω...

Δημοσ.

Μπααα... Θα πρέπει να εισάγεις User name & Password στην σελίδα του router που έχεις πρόσβαση μέσω WiFi.

Αλλιώς όπου βρεις Forthnet HotSpot -και αν είναι Forthnet η κάρτα, τρέχα να την χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.
To voice mail σας λειτουργεί;

Όταν κάποιος αφήνει μήνυμα, και πατάω το voice mail καλεί τον πάροχο με τη γνωστή διαδικασία, ενώ κάπου είχα δει, ότι αυτό το κάνει διαφορετικά το iPhone "εσωτερικά".

Κάποιες εταιρίες στο εξωτερικό (πχ η AT&T στην Αμερική και η O2 στην Αγγλία) έχουν προσαρμόσει τα συστήματα τους ώστε να δουλεύει σωστά το Visual Voice Mail του iPhone, δηλαδή όταν πατήσεις το κουμπί "voice mail" βλέπεις μια λίστα με τα τηλέφωνα και την ώρα που κάλεσαν τον τηλεφωνητή σου και διαλέγεις εσύ ποιό μήνυμα θα ακούσεις.

Άλλες εταιρίες (πχ οι ελληνικές) δεν το έχουν κάνει αυτό κι έτσι το κουμπάκι "Voice Mail" στα iPhone μας, δουλεύει όπως ο τηλεφωνητής στα κοινά τηλέφωνα (ακούς όλα τα μηνύματα στη σειρά).

Δημοσ.

πήγα να πάρω φορτιστή για το iphone... και δε βρήκα σε 2 καταστήματα της vodafone: γιατί σύμφωνα με αυτούς

αποσύρουν τα εξαρτήματα, γιατί 1η ιούλη περιμένουν το νεο iphone..

Προφανώς παίζει να είναι άκυρο.. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
πήγα να πάρω φορτιστή για το iphone... και δε βρήκα σε 2 καταστήματα της vodafone: γιατί σύμφωνα με αυτούς

αποσύρουν τα εξαρτήματα, γιατί 1η ιούλη περιμένουν το νεο iphone..

Προφανώς παίζει να είναι άκυρο.. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι οι φορτιστές να παραμείνουν οι ίδιοι (γιατί το iPhone χρησιμοποιεί το interface του iPod) αλλά τέσπα. :-)

Δημοσ.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι οι φορτιστές να παραμείνουν οι ίδιοι..

Πωω γκρίνια αν αλλάξουν τα βύσματα ΠΑΛΙ.. Ξανά στερεοφωνικό αυτοκινήτου εγώ δε παίρνω πάντως :mad:

(who am i kiddin'? :cry: )

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τη χρησιμότητα του itunes στον υπολογιστη.Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές για το iphone αλλά δε μποτώ να τις περάσω στο iphone.Κατάφερα να περάσω κάποιες εφαρμογές στο iphone όταν είχα σήμα wi-fi μεσα άπο το application store του iphone.Έπομένως πως χρησιμοποιώ το itunes στον υπολογιστη και ποια η χρησιμότητα του αφου όλα γίνονται μεσα από το iphone;

ΥΓ:Ειμαι λίγο άσχετος από apple και iphone γιαυτο ζητάω τη βοήθεια σας.

Δημοσ.
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τη χρησιμότητα του itunes στον υπολογιστη.Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές για το iphone αλλά δε μποτώ να τις περάσω στο iphone.Κατάφερα να περάσω κάποιες εφαρμογές στο iphone όταν είχα σήμα wi-fi μεσα άπο το application store του iphone.Έπομένως πως χρησιμοποιώ το itunes στον υπολογιστη και ποια η χρησιμότητα του αφου όλα γίνονται μεσα από το iphone;

ΥΓ:Ειμαι λίγο άσχετος από apple και iphone γιαυτο ζητάω τη βοήθεια σας.

http://www.apple.com/itunes/tutorials/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...