Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνει μόνο του αποσυμπίεση με το ποθ κατεβαίνει (δε θυμάμαι πιο πρόγραμμα ευθύνεται γι αυτό)... Κατεβαίνει σε zip σωστά; Aν το ξαναζιπάρω λες να παίξει;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν κατεβαινει σε zip.Κατεβαινει στην μορφη που το θελεις, .ipsw.Σε mac εισαι σωστα?Δεν μπορεις να κανεις save as(ή κατι παρομοιο)στο link που σου εδωσα?Η να βαλεις καποιον download manager να το κατεβασει χωρις να το ανοιξει?

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει καθως ειμαι σε windows.Θα πρεπει να περιμενεις καποιον με mac να σου πει.Εχω την εντυπωση παντως πως αν το "ξαναζιπαρεις"δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Για τη μετατροπή video σε φορματ iphone (mp4) χρησιμοποιώ το Format Factory (windows) το οποίο όμως δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων (ή μήπως έχει κ δν το ξέρω; )..Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα;

• Moderators
Δημοσ.
Για τη μετατροπή video σε φορματ iphone (mp4) χρησιμοποιώ το Format Factory (windows) το οποίο όμως δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων (ή μήπως έχει κ δν το ξέρω; )..Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314595

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..Σε Leopard υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να υποστηρίζει υπότιτλους πάντα..

Δημοσ.

Κατά τη διαδικασία του pwnage tools με "ρώτησε" αν έχω συμβόλαιο με το itunes για activation (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Πάτησα "Ναι". Δεν πιστεύω να προκαλέσει τίποτα.

Υ.Γ. Το ipsw το κατέβασα με firefox και όλα οκ...

Δημοσ.
Κατά τη διαδικασία του pwnage tools με "ρώτησε" αν έχω συμβόλαιο με το itunes για activation (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Πάτησα "Ναι". Δεν πιστεύω να προκαλέσει τίποτα.

Υ.Γ. Το ipsw το κατέβασα με firefox και όλα οκ...

Δεν χρησιμοποιώ pwnage αλλα προφανώς έτσι σε κάνει να καταλάβεις αν όντως πρέπει να κάνει activation ή όχι το pwnage tool... αν έχεις ελληνικό 3G πάντως καλό είναι να το αποφεύγεις, το iTunes μπορεί να στο ξεκλειδώσει χωρίς να κάνεις τίποτα κατά το pwn (εκτός αν έχεις 3 beta που θέλει πατέντα για να το ενεργοποιήσεις χωρίς να είσαι dev)

• Moderators
Δημοσ.

Οχι λογικα εισαι οκ.Απ οτι φαινεται σε ρωτουσε ουσιαστικα αν ειναι ξεκλειδωτο το iphone σου.

Δημοσ.

Για να δούμε... Τώρα κάνει restore από το iTunes

Μη γελάτε!!! Αυτό έλεγε, ότι είναι το τελευταίο βήμα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..Σε Leopard υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να υποστηρίζει υπότιτλους πάντα..

Submerge (και ενδεχομένως ffmpegX, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι δωρεάν).

Δημοσ.

Έχω βάλει στο iphone μια cosmokarta.Μπορώ να έχω τις υπηρεσίες 3G του iphone;Πρέπει να κάνω σύνδεση cosmote για να έχω 3G;:whistle:

Δημοσ.
Έχω βάλει στο iphone μια cosmokarta.Μπορώ να έχω τις υπηρεσίες 3G του iphone;Πρέπει να κάνω σύνδεση cosmote για να έχω 3G;:whistle:

ναι φιλε μου,κανενα προβλημα. πρεπει να συμπληρωσεις το APN και User/Password αντιστοιχα της cosmokarta

Δημοσ.

Αφού κατάφερα να κάνω αυτό το jailbreak μια ερωτησούλα.

Τις εφαρμογές από το Cydia από που τις διαγράφουμε; Στις εφαρμογές του AppStore τις διαγράφουμε από το iTunes, αλλά όσες έχω περάσει από το Cydia δε τις εμφανίζει εκεί (λογικό μάλλον). Άρα πώς διαγράφονται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...