waves Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κάνει μόνο του αποσυμπίεση με το ποθ κατεβαίνει (δε θυμάμαι πιο πρόγραμμα ευθύνεται γι αυτό)... Κατεβαίνει σε zip σωστά; Aν το ξαναζιπάρω λες να παίξει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Οχι δεν κατεβαινει σε zip.Κατεβαινει στην μορφη που το θελεις, .ipsw.Σε mac εισαι σωστα?Δεν μπορεις να κανεις save as(ή κατι παρομοιο)στο link που σου εδωσα?Η να βαλεις καποιον download manager να το κατεβασει χωρις να το ανοιξει? Δεν ξερω τι μπορει να φταιει καθως ειμαι σε windows.Θα πρεπει να περιμενεις καποιον με mac να σου πει.Εχω την εντυπωση παντως πως αν το "ξαναζιπαρεις"δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Cygnus Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Για τη μετατροπή video σε φορματ iphone (mp4) χρησιμοποιώ το Format Factory (windows) το οποίο όμως δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων (ή μήπως έχει κ δν το ξέρω; )..Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Για τη μετατροπή video σε φορματ iphone (mp4) χρησιμοποιώ το Format Factory (windows) το οποίο όμως δεν έχει επιλογή για ενσωμάτωση υποτίτλων (ή μήπως έχει κ δν το ξέρω; )..Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314595
Cygnus Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..Σε Leopard υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να υποστηρίζει υπότιτλους πάντα..
waves Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κατά τη διαδικασία του pwnage tools με "ρώτησε" αν έχω συμβόλαιο με το itunes για activation (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Πάτησα "Ναι". Δεν πιστεύω να προκαλέσει τίποτα. Υ.Γ. Το ipsw το κατέβασα με firefox και όλα οκ...
inSync Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κατά τη διαδικασία του pwnage tools με "ρώτησε" αν έχω συμβόλαιο με το itunes για activation (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων). Πάτησα "Ναι". Δεν πιστεύω να προκαλέσει τίποτα. Υ.Γ. Το ipsw το κατέβασα με firefox και όλα οκ... Δεν χρησιμοποιώ pwnage αλλα προφανώς έτσι σε κάνει να καταλάβεις αν όντως πρέπει να κάνει activation ή όχι το pwnage tool... αν έχεις ελληνικό 3G πάντως καλό είναι να το αποφεύγεις, το iTunes μπορεί να στο ξεκλειδώσει χωρίς να κάνεις τίποτα κατά το pwn (εκτός αν έχεις 3 beta που θέλει πατέντα για να το ενεργοποιήσεις χωρίς να είσαι dev)
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Οχι λογικα εισαι οκ.Απ οτι φαινεται σε ρωτουσε ουσιαστικα αν ειναι ξεκλειδωτο το iphone σου.
inSync Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δηλαδή έκανα μλκ;;; Αν το iPhone σου έχει σήμα, τότε είσαι κομπλέ!
waves Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Για να δούμε... Τώρα κάνει restore από το iTunes Μη γελάτε!!! Αυτό έλεγε, ότι είναι το τελευταίο βήμα!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..Σε Leopard υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να υποστηρίζει υπότιτλους πάντα.. Submerge (και ενδεχομένως ffmpegX, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι δωρεάν).
fermat Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Έχω βάλει στο iphone μια cosmokarta.Μπορώ να έχω τις υπηρεσίες 3G του iphone;Πρέπει να κάνω σύνδεση cosmote για να έχω 3G;
doctorm Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Έχω βάλει στο iphone μια cosmokarta.Μπορώ να έχω τις υπηρεσίες 3G του iphone;Πρέπει να κάνω σύνδεση cosmote για να έχω 3G; ναι φιλε μου,κανενα προβλημα. πρεπει να συμπληρωσεις το APN και User/Password αντιστοιχα της cosmokarta
waves Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αφού κατάφερα να κάνω αυτό το jailbreak μια ερωτησούλα. Τις εφαρμογές από το Cydia από που τις διαγράφουμε; Στις εφαρμογές του AppStore τις διαγράφουμε από το iTunes, αλλά όσες έχω περάσει από το Cydia δε τις εμφανίζει εκεί (λογικό μάλλον). Άρα πώς διαγράφονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.