Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας έρθει πρώτα....με κάποιο πρόγραμμα για unlimited internet όπως στο εξωτερικό...και το συζητάμε...

Δημοσ.
Ας έρθει πρώτα....με κάποιο πρόγραμμα για unlimited internet όπως στο εξωτερικό...και το συζητάμε...

Σιγουρα θα βγει και με τετοιο πακετο...

Το σημαντικο ειναι να βγει και με συμβολαιο (με χαμηλη σχετικα τιμη αποκτησης του κινητου) χωρις υποχρεωτικο unlimited data γιατι πολλοι απο εμας μπορει να αρκουμαστε στο wifi..

Γιατι αν βγαλει με υποχρεωτικο unlimited data, τοτε συνολο το παγιο (καποιες ωρες ομιλιας+unlimited data) θα ειναι πανω απο 50 ευρω..

Οποτε οσοι αρκουνται στο wifi ή τους αρκει πχ 500MB κινηση, καλο θα ηταν να εχουν την επιλογη για μικροτερο παγιο..(πχ καποιες ωρες ομιλιας και 500MB κινηση Data για 30 ευρω )

Το παγιο με unlimited data δεν ειναι πανακεια...Γιατι ταυτοχρονα σημαινει και ακριβο παγιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι πληροφορίες που έχω από την Vodafone μιλάνε για κυκλοφορία λίγο πριν τον Σεπτέμβριο.

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
οι πληροφορίες που έχει αυτό το blog ειναι για μέσα Ιουλίου http://www.iphonehellas.gr/ τωρα αν ειναι έγκυρο δεν ξέρω!

Μέσα Ιουλίου κυκλοφορεί επισήμως στις 22 πρώτες χώρες, μέσα στις οποίες ΔΕΝ είμαστε εμείς!

B)

Δημοσ.

καθηστε ρε παιδια.ναι μεν μιλαμε και για το 2ετες συμβολαιο, αλλα αυτο δε σημαινει η τιμη απόκτησης του iphone.Δηλαδή τους 24 μηνες ΔΕΝ θα μιλατε στο κινητο? δε θα χρησιμοποιειτε το συμβολαιο?Δεν ειναι απλα αλλες 24 δοσεις...πληρωνετε για το δικτυο.Οχι οτι συμφωνω στο 2ετες συμβολαιο..αλλα θα γινετε η χρηση του, δεν ειναι οτι ειναι πεταμενα λεφτα στον αερα!

Δημοσ.

Πρέπει να είστε πολύ αγνοί για να νομίσατε ότι θα κάνει 199$...

Ένας είπε την ατάκα: τέτοιο κινητό με 200 euro που αλλού θα βρεις! Χαρούμενος χαρούμενος… έβαλε και link από το skroutz.gr…

Άλλος βιάστηκε να γράψει πως θα τρέξει να το αγοράσει μόλις βγει από Γερμανίες, Αγγλίες και δε συμμαζεύεται…

Και αν δηλαδή είχε πράγματι 199$ εμείς @#$% ήμασταν που πληρώσαμε τα 3πλα λεφτά για το πρώτο μοντέλο? Και 199$ να έκανε θα σε υποχρέωνε να αγόραζες τα apps χωριστά… λέμε τώρα.

Πληρώνεις το όνομα τι να κάνουμε. Και αν θέλετε την άποψη μου περί των προϊόντων της Apple… τα περισσότερα αν όχι όλα έχουν χειρότερα spects από αλλά παρόμοια που πωλούνται στην ίδια τιμή, λόγο του design και την φίρμας Apple η τιμή ανεβαίνει επικίνδυνα… βλέπε iMac… μιλάω για hardware γιατί σίγουρα στην τιμή πληρώνεις και το software όπου πάλι δεν δικαιολογείτε τόσο μεγάλη διάφορα τιμής. Βλέπε από iPod ως MacBook…

Η μαμά Apple πιάνει κώλο όπως πάντα αλλά δε παύουμε να την αγαπάμε και να της τα ακουμπάμε.

Το να έχει κανείς προϊόν της Apple θεωρείτε πολυτέλεια, τελεία και παύλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το να έχει κανείς προϊόν της Apple θεωρείτε πολυτέλεια, τέλεια και παύλα.

ΤΕΛΟΣ! :lol:

Επίσης κάπου έχεις χάσει επεισόδια σχετικά με τις τιμές των ibooks κλπ! Για ρίξε καμιά ματιά!

B)

Δημοσ.

Επίσης κάπου έχεις χάσει επεισόδια σχετικά με τις τιμές των ibooks κλπ! Για ρίξε καμιά ματιά!

B)

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση

Δημοσ.

B)

Ίσως έχω χάσει επεισόδια ωστόσο με 1500 euro αγοράζω το καλύτερο laptop της αγοράς και ας μην εχει, δυστυχώς, Mac OS X Leopard και το γυαλιστερό λογότυπο Apple από έξω.

:mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ίσως έχω χάσει επεισόδια ωστόσο με 1500 euro αγοράζω το καλύτερο laptop της αγοράς και ας μην εχει, δυστυχώς, Mac OS X Leopard και το γυαλιστερό λογότυπο Apple από έξω.

:mrgreen:

Και με λιγότερα ένα ibook! B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...