Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κλαινμαιν και παρεδωσε ευχαριστω για τις απαντησεις σας στην προηγουμενη σελιδα.

Ετοιμαστειτε για καταιγιδα, καθως νεξτ γουικ μου το κανουν δωρο (μη ρωτατε πως το ξερω) και δεν εχω ιδεα απο απλ.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Σας χρωστάω μια απάντηση σχετικά με την αντικατάσταση του iPhone 3G από Cosmote (για το πρόβλημα, που είχα αναφέρει σε προηγούμενα post πριν από 3 μέρες περίπου).

Περιληπτικά το πρόβλημα: ¨Παρατήρησα παιδιά, ότι στην οθόνη σα να κατηφορίζει από τη μια πλευρά λιγάκι, ίσως, ανεπαίσθητα με αποτέλεσμα το βράδυ να φωτίζει από τη μια πλευρά ελάχιστα, αλλά φαίνεται..."

Η αντικατάσταση έγινε!!! :-)

Το νέο κινητό έχει το ίδιο πρόβλημα σε, ελαφρώς, μεγαλύτερο βαθμό :-)

Σκέφτηκα να το αλλάξω και αυτό, αλλά βρήκα 3 διαφορετικά iPhone 3G (γνωστών και μη) με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!! Οπότε θα το κρατήσω μιας κι έχω τρελές πιθανότητες και το επόμενο να είναι έτσι, απ΄ότι κατάλαβα.

Πάντως +1 στην Cosmote που μου το άλλαξε. (Βέβαια, πήγα τη δεύτερη μέρα της αγοράς να το αλλάξω, οπότε μετράει καια αυτό)

Δημοσ.

Κατ᾽αρχάς καλημέρα! Το περιστατικό που περιγράφεις μου θυμίζει το λευκό 3G της κοπέλας μου με το ανεπαίσθητο crack που παρουσίασε, το οποίο ακόμα δν έχω αξιωθεί να πάω στη vodafone γιατί βαριέμαι τα restore, re-jailbrake κλπ.

Αναρωτιέμαι όμως αν σου έδωσαν σφραγισμένο καινούριο κουτί, κ εσύ στο κουτί το επέστρεψες με όλα τα περελκόμενα??

Δημοσ.

Tο καινούριο κουτί ήταν σφραγισμένο κανονικά.

Το επέστρεψα με όλα τα παρελκόμενα.

Έκανα, όπως, είπα μια "έρευνα" live με τρία iPhone 3G και τα τρία είχαν το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, από διάβασμα στο διαδίκτυο, κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι κάπως κλασικό στα iPhone 3G και έχει κι "επίσημη" ονομασία

"Backlight bleeding"

Φυσικά και σίγουρα δεν είναι όλα τα iPhone 3G έτσι. Αλλά κι ο αριθμός όσων είναι έτσι δεν είναι ευκαταφρόνητος.

Προς το παρόν χαίρομαι τη συσκευή (είναι απίστευτη) και βρήκα και λύση για το πρόβλημα!!

Δε θα το χρησιμοποιώ το βράδυ:P:p:p

Δημοσ.
1. Τηλέφωνο από ΗΠΑ χωρίς jailbrake απλώς δεν θα σου αναγνωρίζει την ελληνική SIM και δεν θα λειτουργεί ως τηλέφωνο. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα.

2. Η έκδοση 3.0 θα υποστηρίζει τόσο τα παλαιότερα iPhone (πρώτης και δεύτερης γενιάς) όσο και τα επερχόμενα (;) τηλέφωνα.

3. Με bluetooth car kit της Sony Ericsson και της Motorola, το iPhone δουλεύει άψογα.

Για να συμπληρώσω τον paredwse προσοχή θα πρέπει να δώσεις στο τι bootloader έχει... αν έχει >5.8 τότε δεν μπορείς να κάνεις baseband downgrade και να το ξεκλειδώσεις με το yellowsnow

Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ...

Θα είναι όλα λίγο ευκολότερα εάν σκεφτείτε το iPhone σαν Ferrari...

Πανέμορφο, τρομερές επιδόσεις, καλοσχεδιασμένο...

Αν όμως προσπαθήσει κάποιος να το χρησιμοποιήσει ως smartaki, θα έχει προβλήματα... Δεν καβαλάει πεζοδρόμια, δεν είναι το πιο οικονομικό για την πόλη, δεν παρκάρει εύκολα, δεν έχει θήκη για τον φραπέ...

Κανείς βέβαια οδηγός Ferrari δεν νομίζω να είναι στεναχωρημένος λόγω αυτών... :)

Ακόμα και στην πιο απλή και μη σπασμένη έκδοσή του, νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή, αν βέβαια - που είναι πολύ πιθανό- κάποιος μπορεί να καλύψει την έλλειψη MMS κλπ με κάποια άλλη συσκευή ή απλά δεν τα χρειάζεται...

Εγώ πάντως αν με ρωτήσουν τί κινητό έχω λέω iPhone3G... δεν έχω πει ποτέ, έχω το SE K800i, ε, έχω εκεί κι ένα ρημαδοiPhone 3G...

Δημοσ.

Παιδιά λίγη βοήθεια να κάνω αυτό το jailbreak

Κατέβασα αυτό το pwnage tool 2.2.5. Το ανοίγω και επιλέγω το iPhone 3G αλλά ζητάει να βρει κάτι IPSW αν δεν κάνω λάθος.

Χρησιμοποιώ mac.

Συγγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά διάβαζα κάποια sites και δεν έβγαλα άκρη :-(

Δημοσ.

Α ρε Gi0 αν και το avatar σου είναι λίγο τρομαχτικό :P έχεις βοηθήσει πολύ. Thanx.

Μετά από αυτό συνεχίζω τη διαδικασία σαν installation wizard κάπως;

Restore κάνω από το pwnage tools ή το itunes (σε περίπτωση, που θέλω κάτι για την εγγύηση)

• Moderators
Δημοσ.
Α ρε Gi0 αν και το avatar σου είναι λίγο τρομαχτικό :P έχεις βοηθήσει πολύ. Thanx.

Μετά από αυτό συνεχίζω τη διαδικασία σαν installation wizard κάπως;

Restore κάνω από το pwnage tools ή το itunes (σε περίπτωση, που θέλω κάτι για την εγγύηση)

;)

Yeap,σαν installation.Αν θελεις να το επαναφερεις στην αρχικη κατασταση,restore απο itunes και μην τον ειδατε τον παντελη:lol:

Δημοσ.

Κατέβασα αυτό, που είπες Gi0 αλλά έχει 3 dmg αρχεία και δεν είδα κανένα ipsw :-(. Ένα από τα τρία dmg νομίζω ζητάει και κωδικό.

• Moderators
Δημοσ.

Εχμ,αυτο που σου ειπα να κατεβασεις ειναι το ipsw.Δες και την καταληξη

>http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5828.20090127.aQLi8/iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.[b]ipsw[/b] 

Εσυ απ οτι καταλαβα εσυ το ανοιξες(..και εκανες αποσυμπιεση ή κατι τετοιο?).Δεν χρειαζεται.Απλα δωσε το path του αρχειου στο pwnage.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...