pabou13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδια εαν υπαρξει τελικως καινουργιο iphone θα παρουσιαστει στις 8 Ιουνιου;
Freakster Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Στα macrumors forums διάβασα για 17 ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία..
pabou13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Διοτι ειδα αυτο και υπεθεσα πως θα ειναι τοτε http://developer.apple.com/WWDC/
soiramk Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παιδια εαν υπαρξει τελικως καινουργιο iphone θα παρουσιαστει στις 8 Ιουνιου; Στα macrumors forums διάβασα για 17 ιουλίου ως πιθανή ημερομηνία.. Παίζει κ αυτό το σενάριο ---------------- Now playing on iTunes: Black Sabbath - All Moving Parts via FoxyTunes
Freakster Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δε τα θυμόμουν πολύ καλά τελικά, αλλά το έψαξα και να το ποστ. Φήμες.. Αλλά όχι απίθανες. http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=7599169&postcount=29 "I worked for Apple, but was not employed by Apple. Yes, one is coming, it may be delayed by up to three weeks though. Apple won't launch until 32 GB models are ready but they are dependent upon industry supply. Target launch for July 10, actual launch will be the 17th to no later than the 31st. I don't work in software but I think that 3.0 will be ready before the new iPhone and they will probably release it to current users before the new iPhone goes on sale. The leaked image of the back casing from a month or two ago is real. It is a rubberized plastic which feels "grippy" and has a smoky charcoal color. That is part of just one of three prototypes. The chrome bezel is gone. The camera hole is slightly larger with an actual lens, no optical zoom or flash. It will utilize the 3.2 MP sensor. On one prototype the Apple logo was made transparent so it could be lighted by an LED (which had yet to be added). It doesn't appear this feature has been added in the 3.0 software so it is unlikely to be released. On another prototype there were two LED's that shone through the LCD when it wasn't in use, however this won't come to the final release as the feature doesn't justify the cost and it increased the device thickness somewhat. The CPU is 733 MHz and is custom-designed by PA semi. It runs underclocked around 530 MHz at the same performance as the current processor which runs at 400 MHz. It could probably run at its full rating but will likely be under clocked at whichever rating optimizes battery life. It is not multi-core. RAM has doubled to 256 MB. One model will be released this summer, two distinct models are being developed. Don't know when they will expand by the product line but expect two iPhone models by the end of 2010."
myst77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ρε παιδιά... θα αποκτήσω σύντομα το iphone 3G και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα video μπορώ να περάσω διάφορους τύπους (avi,mpg,wmv,qt) στο itunes και αυτό θα κάνει μετατροπή για το τηλέφωνο ή χρειάζεται να περαστούν πρώτα σε ειδικό πρόγραμα μετατροπής; αν ισχύει το δεύτερο τι πρόγραμμα μου προτείνετε; (να δουλεύει με όλους τους τύπους και να μπορώ να βάλω πολλά αρχεία μαζί (λιστα) για μετατροπή)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ρε παιδιά... θα αποκτήσω σύντομα το iphone 3G και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα video μπορώ να περάσω διάφορους τύπους (avi,mpg,wmv,qt) στο itunes και αυτό θα κάνει μετατροπή για το τηλέφωνο ή χρειάζεται να περαστούν πρώτα σε ειδικό πρόγραμα μετατροπής; αν ισχύει το δεύτερο τι πρόγραμμα μου προτείνετε; (να δουλεύει με όλους τους τύπους και να μπορώ να βάλω πολλά αρχεία μαζί (λιστα) για μετατροπή) Το iPhone υποστηρίζει αρχεία βίντεο mp4. Οπότε για να βάλεις mpg - wmv και mov αρχεία, θα πρέπει πρώτα να τα μετατρέψεις. Το τι πρόγραμμα προτείνεται εξαρτάται εν πολλοίς από το λειτουργικό που χρησιμοποιείς. Προσωπικά αγόρασα το Roadmovie (μόλις 17 ευρώ) αλλά ήθελα να προσθέτω και υπότιτλους και κεφάλαια και metadata. Άλλοι χρησιμοποιούν το ffmpegX, το οποίο είναι επίσης πολύ ισχυρό με το επιπλέον καλό ότι είναι open-source και δωρεάν.
Absinthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το ffmpegx ενσωματωνει και υποτιτλους? Η μετατροπη των αρχειων σε Mp4 γινεται στον υπολογιστη να φανταστω και μετα περναμε τα αρχεια στο τηλεφωνο? Και κατι σημαντικο. Ποσο διαρκει η μπαταρια σας? Με νορμαλ χρηση.
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 2-3 μέρες με μέτρια χρήση. Αν το λιώσεις στο ipod/games και στα τηλέφωνα, με το ζόρι θα σου βγάλει τη μέρα. Αν κάνεις κανονική χρήση και θυμάσαι ΠΑΝΤΑ να κλειδώνεις το display (ούτε καν με 1 λεπτό στο auto lock) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν το έχεις απλά για να το κοιτάς και είναι συνέχεια κλειδωμένο φαντάζομαι έχει αναμονή κάνα 5θήμερο. Έχει τύχει να το αφήσω μια μέρα μιας και χρησιμοποιούσα άλλο κινητό και έφαγε 8% περίπου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το ffmpegx ενσωματωνει και υποτιτλους? Η μετατροπη των αρχειων σε Mp4 γινεται στον υπολογιστη να φανταστω και μετα περναμε τα αρχεια στο τηλεφωνο? [...] 1. Δεν ξέρω εάν το ffmpegX ενσωματώνει και υπότιτλους, προσωπικά χρησιμοποιώ το Roadmovie. Άλλοι χρησιμοποιούν το Submerge, της ίδιας εταιρείας. Έχω την εντύπωση όμως ότι το ffmpegX υποστηρίζει ενσωμάτωση υποτίτλων. Απλώς δεν γνωρίζω πώς γίνεται... 2. Ναι, η μετατροπή των αρχείων σε mp4 γίνεται στον υπολογιστή και μετά πέρασμα στο iTunes και από εκεί στο iPhone. Ή ακολουθείτε την πιο σύντομη τακτική, από τον υπολογιστή τα περνάτε απ' ευθείας στο iPhone μέσω του PhoneView.
alexism Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Θελω να αγορασω ενα i-phone 3G 16GB, χωρις συνδεση. 1) Μπορω να παραγγειλω απο Αμερικη ή θα εχω προβλημα; (δεν θελω να του κανω jailbrake). 2) Πιστευω οτι και σημερα εαν αγορασω ενα, οταν βγει τον αλλο μηνα η καινουργια εκδοση 3.0 του την περναω μεσω itunes και ειμαι ενταξει, η θα εχει και καποια αλλαγη στο hardware; 3) εχει καποιος εμπειρια απο συνδεση του iphone με car cit bluetooth;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Θελω να αγορασω ενα i-phone 3G 16GB, χωρις συνδεση. 1) Μπορω να παραγγειλω απο Αμερικη ή θα εχω προβλημα; (δεν θελω να του κανω jailbrake). 2) Πιστευω οτι και σημερα εαν αγορασω ενα, οταν βγει τον αλλο μηνα η καινουργια εκδοση 3.0 του την περναω μεσω itunes και ειμαι ενταξει, η θα εχει και καποια αλλαγη στο hardware; 3) εχει καποιος εμπειρια απο συνδεση του iphone με car cit bluetooth; 1. Τηλέφωνο από ΗΠΑ χωρίς jailbrake απλώς δεν θα σου αναγνωρίζει την ελληνική SIM και δεν θα λειτουργεί ως τηλέφωνο. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα. 2. Η έκδοση 3.0 θα υποστηρίζει τόσο τα παλαιότερα iPhone (πρώτης και δεύτερης γενιάς) όσο και τα επερχόμενα ( τηλέφωνα. 3. Με bluetooth car kit της Sony Ericsson και της Motorola, το iPhone δουλεύει άψογα.
pabou13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 1. Τηλέφωνο από ΗΠΑ χωρίς jailbrake απλώς δεν θα σου αναγνωρίζει την ελληνική SIM και δεν θα λειτουργεί ως τηλέφωνο. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα. Yπαρχουν και οι turbo sim paredwse (τωρα κατα ποσο δουλευουν δεν ξερω αλλα εχω δει αρκετους που δεν εχουν προβλημα)..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Yπαρχουν και οι turbo sim paredwse (τωρα κατα ποσο δουλευουν δεν ξερω αλλα εχω δει αρκετους που δεν εχουν προβλημα).. Δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στις TurboSIM γιατί κατά καιρούς είχαν αναφερθεί διάφορες δυσλειτουργίες, είτε στο σήμα είτε στο sync. Δεν γνωρίζω βέβαια εάν έχουν διορθωθεί τώρα αλλά δεν μπορώ να συστήσω τέτοια λύση...
Loser Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 τώρα που καλοκαιριάζει, τι έχετε να προτείνετε για παραλία και προστασία από νερό? case? αδιάβροχη θήκη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.