Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 BTW... για τις αλλαγές που λέτε... Εμένα είχε μπει λίγη σκόνη μέσα και καπου νομίζω υπήρχε ένα καμμένο πίξελ, μετά από 10 μήνες αφότου το είχα πάρει, έκλεισα ένα ραντεβού στο Applestore, πάω Genius bar και λεω του παιδιού δες εδώ, γενικά είναι οκ αλλά δεν φαίνεται καθόλου ωραία η οθόνη ειδικά όταν έχει ήλιο, το παίρνει το κοιτάει 10 δευτερόλεπτα και μου λέει ναι πράγματι έχεις δίκιο και μου έδωσε καινούριο.. So simple. Κοιτάνε επίσης αν σου έχει πέσει σε καποιο υγρό πριν το αλλάξουν. Βάζουν μια από εκείνες τις βλακείς που βλέπει τα αυτιά μας ο γιατρός στο Headphone jack και ακριβώς απέναντι έχει ένα χαρτάκι που άμα το έχεις ρίξει σε υγρό γίνεται κόκκινο από άσπρο. Το customer service της Apple απλά δεν υπάρχει.. Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει με καινούριο, ενεργοποιημένο iphone, το συνέδεσα σπίτι με το macbook έκανε sync και τέλος..
soiramk Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ναι θα υπάρχει.. Μαζί με το firmware. Αμα θες σου λεω και τι θα έχει... 80-90% μέσα θα πέσω Πες μας, πες μας!!!
Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Θα υπαρχει,αλλα θα ρθει Ελλαδα στα καπακια?Κλειδωμενο θα ναι φανταζομαι..Μηπως θα χει και τιποτα καλουδια με την AT&T παλι?Σιγουρα δεν θα κανει να εμφανιστει στα μερη μας οσο εκανε στην αρχη,αλλα 1 μηνας δεν θα ναι σιγουρα. Γιατί να είναι κλειδωμένο? Αφού το 3G δεν ήταν. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είναι το καινούριο.. Όχι πως δεν θέλουν, απλά απαγορεύεται στην Ελλάδα και σε μερικές άλλες χώρες. Το τι θα κάνουν με την ATT δεν απασχολεί τις υπόλοιπες αγορές, εκτός αν θέλει κάποιος να κάνει import. Υποθέτω ότι θα γίνει όπως πέρσυ..κάπου αρχές Ιούλη θα το πάρουν όλοι.. Από τη στιγμή που υπάρχει iphone στην Ελλάδα δεν νομίζω να βάλουν ξεχωριστό launch date. Επίσης σκέψου, ότι ουσιαστικά με αυτά που ξέρουμε ότι θα έχει, και πιστεύω είναι πολύ ακριβείς οι πληροφορίες, οι κάτοχοι 3G πρέπει να είναι ηλίθιοι για να το πάρουν. Απευθύνεται πιο πολύ σε καινούριους πελάτες και στους κατόχους 2G, που για να μη ξεχνιόμαστε τελείωνει και το ωραίο συμβόλαιο τους φέτος Οπότε η αρχική ζήτηση θα είναι πολύ μικρότερη απότι στο 3G, πέρα από το γεγονός ότι έχουν αρχίσει εδώ και καιρό την παραγωγή.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:57 ---------- Πες μας, πες μας!!! Ε τώρα τι να σου πω.. Τα γνωστά.. - 3.2mp camera - καλύτερος επεξεργαστής - περισσότερη RAM - καλύτερο 3G chip - digital compass - 32GB - βελτίωση διάρκειας μπαταρίας που θα προέρχεται πιο πολύ από το software και από τα hardware components..δεν έχει ακουστεί τπτ για καλύτερη μπαταρία Αυτά θα έλεγα, συν μια εκπληξούλα, one more thing, που δεν ξέρουμε ακόμα για να έχει ενδιαφέρον το keynote
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Υποθέτω ότι θα γίνει όπως πέρσυ..κάπου αρχές Ιούλη θα το πάρουν όλοι.. [..]..Επίσης σκέψου, ότι ουσιαστικά με αυτά που ξέρουμε ότι θα έχει, και πιστεύω είναι πολύ ακριβείς οι πληροφορίες, οι κάτοχοι 3G πρέπει να είναι ηλίθιοι για να το πάρουν. Οποτε συμφωνουμε πιστευω πως δεν ειναι και καμια απαισια αγορα το 3g αυτη τη στιγμη.Ουσιαστικα εχουμε 2 full μηνες μεχρι την αφιξη του στην Ελλαδα(λογικα σκεπτομενοι παντα)και οι διαφορες δεν ειναι τιποτα θεικο.Οποτε αν καποιος ψαχνεται για κινητο αυτην την περιοδο και δεν μπορει να περιμενει 2 μηνες,ειναι μια οκ αγορα.
waves Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω την ευφορία σου...γιατί πήγες και πήρες το iphone τώρα? Λες και δεν ξέρουμε ότι σε 1 μήνα θα υπάρχει καινούριο.. Κάποια πράγματα δεν τα πολυκαταλαβαίνω... Στο τσακ δεν έχασα την επιδότηση...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Στο τσακ δεν έχασα την επιδότηση... Τhere u go;)
Steven Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Προφανώς άμα κάποιος ψάχνει κινητό ΤΩΡΑ επειδή του χάλασε και δεν έχει άλλο είναι μια πολύ καλή αγορά! Δεν θα χαλαστεί μετά γιατί όπως είπαμε οι διαφορές δεν θα είναι τίποτα φοβερό... Αν απλά ψάχνεται κάποιος, ε ντάξει δεν θα πάθει τίποτα να περιμένει 1 μήνα να δει τι θα ανακοινωθεί, πότε θα έρθει τελικά κλπ... Δεν είναι φυστίκια τα 600 ευρώ ή τα 2 χρόνια συμβόλαιο.. Κι εγώ θα θελα να πάρω το καινούριο, αλλά κρίνω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, εφόσον έχω 3G.. Άμα έπαιρνα τώρα iphone θα σπαζόμουνα όταν έβγαινε το καινούριο.. Όσες λίγες διαφορές και να έχει είναι καινούριο με κάποια εξτρά... But that's me Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- Στο τσακ δεν έχασα την επιδότηση... I rest my case, mate! Have fun! (ελληνικά)
soiramk Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Αυτά θα έλεγα συν μια εκπληξούλα που δεν ξέρουμε για να έχει ενδιαφέρον το keynote Την εκπληξούλα περιμένω! Αν κ η βελτίωση σε CPU κ RAM είναι ήδη κίνητρο!! Άμα έπαιρνα τώρα iphone θα σπαζόμουνα όταν έβγαινε το καινούριο.. Όσες λίγες διαφορές και να έχει είναι καινούριο με κάποια εξτρά... But that's me Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό! Έτσι είμαι κ εγώ
Kartisem Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μολις το απεκτησαααααααααααααα!!!!! ΖΗΤΩ!!!! ΣΟΣ ομως. Μολις το ανοιξα και ζηταει ενα e-mail να του δωσω.τι θελει??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ---------- καποιος με msn να με σωσει...???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:51 ---------- βοηθειαααααααααααααααααααααα please...........
Kartisem Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 γιατί δεν το βάζεις το email σου να δεις... ; το εβαλα...αλλα μου λεει οτι δε το δεχεται.....κατι για λαθοσ ονομα χρηστη η' κωδικο.. βοηθεια pleaseeeeeeeeee ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:29 ---------- ρε παιδια....σας παρακαλω...παραπεμψτε με καπου...δε δεχεται κανενα mail.....
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Που ακριβως ζηταει email?Στο itunes κατα την ενεργοποιηση? (Mην κανεις συνεχη post,δεν κερδιζεις κατι ετσι.)
Kartisem Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 oxi..με το που το ενεργοποιησα και εβαλα ΡΙΝ, ζητα ενα mail.βαζω διαφορα mail που εχω,αλλα κανενα δε το δεχεται.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ---------- οκ...βρεθηκε λυση....απλα το "ζωο", δεν ηξερα πως επιστρεφω στο springboard... ηξερα οτι παταω το κουμπι κατω,αλλα για καποιο λογο,δεν αντιδρουσε αμεσα....θελει καπως ειδικο πατημα για επιστροφη στο springboard?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 θελει καπως ειδικο πατημα για επιστροφη στο springboard? Oχι,ενα πατημα αρκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.