Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις δίκιο θα το κάνω άμεσα.

Βέβαια, τώρα με προβληματίζει αυτό που αναφέρω με την οθόνη στο προηγούμενπ μήνυμα :-(

Είναι σαν από την αριστερή πλευρά να μην έχει κουμπώσει καλά και στο σκοτάδι να ξεφεύγει λίγο φως...

Γνωστό πρόβλημα... Εκεί που είναι το διακοπτάκι για την αυξομείωση της έντασης δε λες? Τυχαίνει σε αρκετούς.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκεί λέω :-(

Να υποθέσω, ότι θα ζήσω με αυτό ή μπορώ να το αντικαταστήσω; Χθες το πήρα από cosmote.

Δημοσ.
Εκεί λέω :-(

Να υποθέσω, ότι θα ζήσω με αυτό ή μπορώ να το αντικαταστήσω; Χθες το πήρα από cosmote.

Τι να σου πω... Στην Αμερική ξέρω οτι τους τα αλλάζουνε κατευθείαν γι' αυτό! Τώρα εδώ δεν έχω ιδέα αν το δέχονται για αλλαγή.

Δημοσ.

Λέω να πάω να ρωτήσω. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα/εμπειρία ας την πει.

Αν κι έχω την εντύπωση, ότι η cosmote θα με στείλει όπως ήρθα...

Δημοσ.

@ soiramk

Έχεις κάποια πηγή σχετικά με την αντικατάσταση της συσκευής για το λόγο αυτό; Γιατί αν είναι να τους το αναφέρω.

Δημοσ.

waves και η δική μου έτσι είναι... στην αρχή με ενοχλούσε λίγο (η ιδέα, όχι εμφανισιακά ή στην χρήση) αλλά από να μπλέξω και να μου λένε κάνα χαζό του στυλ "δεν είναι τίποτα, όλα έτσι είναι" το παράτησα...

Δεν ενοχλεί καθόλου πάντως

Δημοσ.

Σκέφτομαι,μήπως έχει και συνεπακόλουθα, όπως το να μπει κανένας κόκος σκόνης ή υγρασίες κ.α.

Είναι μόλις μιας μέρας. Λέω να πάω αύριο το πρωΐ και να παίξω τις πιθανότητές μου...

offtopic: Αλήθεια δεν υπήρχε ένας νόμος περί αντικατάστασης εντός 10 ημερών δίχως υποχρεώσεις etc;

Δημοσ.

offtopic: Αλήθεια δεν υπήρχε ένας νόμος περί αντικατάστασης εντός 10 ημερών δίχως υποχρεώσεις etc;

νομίζω ναι... που λέει ναι μην έχεις μιλήσει πάνω από 30 λεπτά (εισερχόμενες & εξερχόμενες) και άλλα τέτοια

Δημοσ.
@ soiramk

Έχεις κάποια πηγή σχετικά με την αντικατάσταση της συσκευής για το λόγο αυτό; Γιατί αν είναι να τους το αναφέρω.

Απο σχόλια χρηστών σε ξένα forum. Νομίζω οτι κάτι είχα βρει κ στον πίνακα συζητήσεων της Apple.

Σκέφτομαι,μήπως έχει και συνεπακόλουθα, όπως το να μπει κανένας κόκος σκόνης ή υγρασίες κ.α.

Είναι μόλις μιας μέρας. Λέω να πάω αύριο το πρωΐ και να παίξω τις πιθανότητές μου...

Κ εμένα που δεν είχε αυτό το "άνοιγμα" πάντως, ένα κόκκο σκόνης έχω εντοπίσει σε πολύ φως(ήλιο)...

Δημοσ.
Άντε το πήρα κι εγώ , αφού δοκίμασα ενός γνωστού για 10 λεπτά!!!

Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω την ευφορία σου...γιατί πήγες και πήρες το iphone τώρα? Λες και δεν ξέρουμε ότι σε 1 μήνα θα υπάρχει καινούριο.. Κάποια πράγματα δεν τα πολυκαταλαβαίνω...

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω την ευφορία σου...γιατί πήγες και πήρες το iphone τώρα? Λες και δεν ξέρουμε ότι σε 1 μήνα θα υπάρχει καινούριο.. Κάποια πράγματα δεν τα πολυκαταλαβαίνω...

Αληθεια θα υπαρχει καινουργιο σε 1 μηνα? μονο για το firmware ξερω οτι θα βγει σε 1 μηνα...

• Moderators
Δημοσ.

Θα υπαρχει,αλλα θα ρθει Ελλαδα στα καπακια?Κλειδωμενο θα ναι φανταζομαι..Μηπως θα χει και τιποτα καλουδια με την AT&T παλι?Σιγουρα δεν θα κανει να εμφανιστει στα μερη μας οσο εκανε στην αρχη,αλλα 1 μηνας δεν θα ναι σιγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...